Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
27 yaşındayım ama çevremde evlilik ile ilgili bir baskı ya da konusu açıp sıkboğaz eden kimse yok çok şükür. Şu an için hayatıma dair ilk hedefim atanıp mesleğime başlamak o yüzden boşverin konuşanları ne istiyorsanız o şekilde yaşayın. Çünkü bu hayat sizin hayatınız.
O konulara doğru gittiğinde sohbet uzaklaş ortamdan. Ben 30 yaşında evlendim. İş çevremde allahtan böyle avam insanlar yok ama akrabalarım içinde bolca var.
Özellikle teyzem, babamın vefatından sonra sürekli evlen artık bak başında erkek de kalmadı diyordu her gördüğünde. Hatta bunu babamdan 4 ay sonra kaybettiğim amcamın duasında söyledi herkesin içinde, sonra da durumumu kedilerimin olmasına bağladı engin psikoloji bilgisiyle
İnsanlara, yalnız kalmam evdeki kedilerin yanına bir 30 kedi daha sahiplenirim merak etmeyin deyip dalgaya vuruyordum. Senin halinden memnun olduğunu hissettiklerinde uğraşmayı bırakıyorlar. Toxic insanlar böyle başkalarının canını sıktıklarında mutlu olurlar. İş yerindeki evli çocuklu insanlar da içten içe rahat gezen, sorumlulukları az olan bekarlara özeniyordur. 27 yaş çok genç emin ol! Hayatın tadını çıkar, mühim olan doğru kişi ile doğru zamanda karşılaşman. Milletim avam sorularına gül geç