• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çok da özendim açıkçası...
ben de sevgilimle 2 yıldır beraberim ilk aylarımızdan itibaren evlilikle ilgili konuşurduk yaklaşık 1 yıl önce ise kendi aramızda yüzük takalım mı demişti öyle mutluydum ki çok heveslenmiştim çok farklı anlamlar yüklemiştim benim için söz yüzüğümüzdü. birkaç gün önce ise herşeyi yanlış anladığımı fark ettim. yüzüğün resmi bir anlamı yok ki ne nişan ne de söz yüzüğü değil niye takıyosun bu kadar dedi bana o an içim paramparça oldu ben çevremdekilerle mutluluğumu paylaşırken meğer kendi kendime hayal kuruyormuşum...
suçum nerde bilemedim belki de beni istemiyor öyle üzgünüm ki günlerdir ruh gibi dolanıyorum :43:

canim üzülmeee:( ,peki ona sordunmu hic ozaman ciddilestirelim bu durumu neyi bekliyoruz hemen evlenmek zorunda degiliz ama yinede ciddi olsun takalim yüzüklerimizi diye??... yani acaba ne degistiki onun icin.. 1 senede , böyle demis :S

onun için 1 yılda çok şey değişmiş anlaşılan

kendini kötü sona hazırla derim. bu sözlerin ardından duyacakların pek hoşuna gitmeyecek şeyler:18:

niye böyle diyorsunki.. kiz zaten üzgün , hakli olabilirsin ama böyle demen hos degil, dahada üzülecek yarasina tuz basmiyalim...., belkide aileler arasinda resmi olarak söz yüzügü olarak takilmadigi icin önemli bir yüzük olarak görmedi kim bilir..., arkadasa sordum bakalim insallah hayirlis olur.. ve duygularinda bisey degismemisdir insallah :nazar:

Kocacım benim ya askerden döndükten sonra sevgililer gününde tektaş almış.Evlenme teklif etti.Şaka gibi geldiyse de mart ayında istemeye geldiğinde bu işte ne kadar ciddi olduğunu anladım.Ahh ahh ! Ne günlerdi...

valla benimki zaten edecek gibi duruyodu ama ben duramadım her fırsatta laf soktum

o da güzel olmuş biz etmeyecek gibi durana laf sokuyoruz sen edecek gibi durana hey bu kız milleti Allah seni nasıl biliyorsa öyle yapsın :86:

kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çok da özendim açıkçası...
ben de sevgilimle 2 yıldır beraberim ilk aylarımızdan itibaren evlilikle ilgili konuşurduk yaklaşık 1 yıl önce ise kendi aramızda yüzük takalım mı demişti öyle mutluydum ki çok heveslenmiştim çok farklı anlamlar yüklemiştim benim için söz yüzüğümüzdü. birkaç gün önce ise herşeyi yanlış anladığımı fark ettim. yüzüğün resmi bir anlamı yok ki ne nişan ne de söz yüzüğü değil niye takıyosun bu kadar dedi bana o an içim paramparça oldu ben çevremdekilerle mutluluğumu paylaşırken meğer kendi kendime hayal kuruyormuşum...
suçum nerde bilemedim belki de beni istemiyor öyle üzgünüm ki günlerdir ruh gibi dolanıyorum :43:

yok artık duygusuz öküz .boşver arkadaşım yaa bırak gitsin nereye gidiyorsa eminim daha iyisini sana layık birini bulursun.:29:

ben artık takmıyorum etsede etmesede bitiyor artık birşeyler yüreğimde sanki millette yediğim laflar tüketiyor umutlarımı bütün heveslerimi bir zaman sonra aramızda taktığım yüzüğün bile bir anlamı kalmıyor ne yalan diyeyim. şimdi bu yazıklarımı okumuş olsa kesin kıyamet kopardı ama ne yapayım yüreğimdeki gerçekleri yazıyorum keşke bende onun gibi umursamaz olsam bu konuda ama olmuyor işte birde elalem üstüme geli laf etmeye başlayınca hepten çileden çıkıyorum pofff pofff :85:
RABBİM NE OLUR HAKKIMDA HAYIRLI OLAN NE İSE ONU NASİP EYLE....:97:

tanışmamızın 1. haftasında ilişkimizin 3. günün de kahvaltıda , elimde yağlı ballı ekmeğim varken
- Bu yaz evlenelim mi ? dedi. :roflol::roflol:
ben bu adam deli diye düşünürken bi baktım tanışalı 1 ay olmadan beni istemeye geldiler. kısmet de varsa oluyor iştekaydirigubbakcemile3

seninkine yakın hızdada bizimki oldu tanıştık bir gece süpriz yapıp yazlığa çiçekle geldi babam küplere bindi özür dilemek için geldi
yemeğe çıkmak için izin istedi babamdan

ben normal bir yemek sanarkeen keman, gül yaprakları, mumlar eşliğinde deniz manzaralı bir yemekte evlenme teklifi etti nişanlım...

tabikiii demişim :31: hatırlamıyorum:17:

bütün gece bulutların üstündeydim ağzım kulaklarımda onu hatırlıyorum.

çok güzeldi çok özeldi :98:

herkese en az bölesi nasip olur inşallah

ben artık takmıyorum etsede etmesede bitiyor artık birşeyler yüreğimde sanki millette yediğim laflar tüketiyor umutlarımı bütün heveslerimi bir zaman sonra aramızda taktığım yüzüğün bile bir anlamı kalmıyor ne yalan diyeyim. şimdi bu yazıklarımı okumuş olsa kesin kıyamet kopardı ama ne yapayım yüreğimdeki gerçekleri yazıyorum keşke bende onun gibi umursamaz olsam bu konuda ama olmuyor işte birde elalem üstüme geli laf etmeye başlayınca hepten çileden çıkıyorum pofff pofff :85:
RABBİM NE OLUR HAKKIMDA HAYIRLI OLAN NE İSE ONU NASİP EYLE....:97:[/QUOTE]

öyle iyi anlıyorum ki seni içimde her geçen gün yeni birşeyler ölüyor umudum tükeniyor kendi kendimi tüketiyorum çok sevdim belki de suçum bu oldu benim de yazdıklarımı görseydi kıyamet kopardı ama içimi dökmek istiyorum artık sabır taşı değilim ki bazen anlatamıyo insan bazı şeyleri umursamaz olmalıyız umursamayan her zaman daha çok sevilir daha kıymetli olur galiba durumlarımız çok benzer kimle karşılaşsam siz ne zaman nişanlancaksınız daha ne bekliyosunuz diyolar kimseye anlatamıyorum derdimi hep içime atıyorum bıktım usandım sessiz sessiz ağlamaktan bitsin artık bu işkence başka birşey istemiyorum...

öyle iyi anlıyorum ki seni içimde her geçen gün yeni birşeyler ölüyor umudum tükeniyor kendi kendimi tüketiyorum çok sevdim belki de suçum bu oldu benim de yazdıklarımı görseydi kıyamet kopardı ama içimi dökmek istiyorum artık sabır taşı değilim ki bazen anlatamıyo insan bazı şeyleri umursamaz olmalıyız umursamayan her zaman daha çok sevilir daha kıymetli olur galiba durumlarımız çok benzer kimle karşılaşsam siz ne zaman nişanlancaksınız daha ne bekliyosunuz diyolar kimseye anlatamıyorum derdimi hep içime atıyorum bıktım usandım sessiz sessiz ağlamaktan bitsin artık bu işkence başka birşey istemiyorum...

kader arkadaşım diyebilirim sana o zaman...
yazdıkların aynen yüreğimden geçenler ama kimseye hatta anneme bile diyemiyorum desem hemen ayrıl diyecek ki kendince haklı olarak çünkü o da sinir oluyor artık 5 sene oldu neden gelmiyorlar askerlikte bitti neyi bekliyorlar diye offff offff....
şu an buraya bile yazamadığım küçük bir sırrım var kimseye söyleyemediğim =((
Allah'ım ne olur yardım et :5:

kader arkadaşım diyebilirim sana o zaman...
yazdıkların aynen yüreğimden geçenler ama kimseye hatta anneme bile diyemiyorum desem hemen ayrıl diyecek ki kendince haklı olarak çünkü o da sinir oluyor artık 5 sene oldu neden gelmiyorlar askerlikte bitti neyi bekliyorlar diye offff offff....
şu an buraya bile yazamadığım küçük bir sırrım var kimseye söyleyemediğim =((
Allah'ım ne olur yardım et :5:

canim inan benim annemde ayni.., hep soruyor hep söylüyor , neyi bekliyorlar diyor.. o öyle dedikce ne acikliyimki ne diyim anneme??.. hakli ama kalbim cok kiriliyor icim aciyor annemde öyle deyince.. ama analtamasinki...., her gecen gün daha fazla üzülüyorum her aksam uyurken dua ediyorum.., kendimi cok umutlandirmistim suan yine biraz sakinim.. ne biliyim olacagi varsa olur zaten.. allahim duy sesimizi... bizede bu güzel günleri yasat bana ve burdaki arkadaslara... :nazar: :5:

haha canim bende bagzen yapiyorum bunu , ay napiyim bekliyom bekliyom tik yok.. madem bisiler planliyorsun bari bi ip ucu var demi..., erkekler istee icine iyice oyacan agzindan laf alcan laf soka soka anca ozaman sökülüyorlar ama bagzende tartismaya yol aciyor ve sana "sabirsiz" damgasini vuruyorlar :17::27::64:

:)aynen canım valla her fırsatta dile getirir olmuştum etti etmedide değil ama ben bugün hatırlatıyorum yarın ediyo offfff böyle teklif mi olur bu neeee diyorum sende hiç beğenmiyosun diyodu yazıııık ama en son elinde yüzük 9yıl önce ilk buluştuğumuz yerde etti ve benim gözümün dolacağı yerde onunkiler doldu ve daha duygusal daha romantik bir an olarak kaldı..... of özledim çenem düştü

biz kavga etmiştik erkek arkadaşım hakkaride görevdeydi. geldiğinde beni evine yemeğe davet etti. çok ısrar ettiği için gittim. yemek yerken doğuda dört yıl görevim var dedi yanlız gitmek istemiyorum evlenip birlikte gidelim dedi. ben hiçbir cevap vermemiştim çünkü tanışalı beş ay olmuştu. evlenme teklifini bırak bu çocuk birgün beni terk eder diye düşünüyordum.

biz kavga etmiştik erkek arkadaşım hakkaride görevdeydi. geldiğinde beni evine yemeğe davet etti. çok ısrar ettiği için gittim. yemek yerken doğuda dört yıl görevim var dedi yanlız gitmek istemiyorum evlenip birlikte gidelim dedi. ben hiçbir cevap vermemiştim çünkü tanışalı beş ay olmuştu. evlenme teklifini bırak bu çocuk birgün beni terk eder diye düşünüyordum.

ayy ne kadar güzel söylemiss yaaa.. :12:
ee peki canim evlendinizmi??.. yani kabul etinmi teklifi..., :)

:)aynen canım valla her fırsatta dile getirir olmuştum etti etmedide değil ama ben bugün hatırlatıyorum yarın ediyo offfff böyle teklif mi olur bu neeee diyorum sende hiç beğenmiyosun diyodu yazıııık ama en son elinde yüzük 9yıl önce ilk buluştuğumuz yerde etti ve benim gözümün dolacağı yerde onunkiler doldu ve daha duygusal daha romantik bir an olarak kaldı..... of özledim çenem düştü

ay canim ne tatli yaa... 9 sene masallah nazar degmesin.., ee zamaninizda gelmis artik yaw :) .. evlenin hehe :) :nazar: .. insallah bende teklif alirim yakinda.. bakalim:) :nazar: aminnnnnnnn

Bizim biraz ters gidiyor eşyaları hazırlamaya başladık,bugünde tektaşımı beğendim,benim beğendiğim bişey olmasını istedi,evlilik teklifinide sanırım doğum günümde yapacak 5 gün kaldı,tektaşımıda ozaman takar artık.Size anlatırım nasıl teklif ettiğini:8:

Bizim biraz ters gidiyor eşyaları hazırlamaya başladık,bugünde tektaşımı beğendim,benim beğendiğim bişey olmasını istedi,evlilik teklifinide sanırım doğum günümde yapacak 5 gün kaldı,tektaşımıda ozaman takar artık.Size anlatırım nasıl teklif ettiğini:8:

ay ne güzel yaa, seni secmen icin götürmüs nekadar güzel..., evet canim mutlaka buraya yaz cok merak ederim:)... hadi hayirlisi canim.. :)))

Kızlar heyecanlıyım,bu akşam edecek sanırım bana sürekli ,gece elbisemi giymemi söylüyor,yarın sabah ,neler olduğunu tek taşımla yazıyor olabilriim:17:

Kızlar ben şimdi evden çıkıyorum...ay çok heyecanlıyım ..

canim inanamiyorum yaaaaaaaa gercektenmiiiiii ay okadar cok sevindimki .., senin icin dua edicem canim:))) insallah teklif eder hayirlisi olsun.. offffffffff keske banada etse artik offffffffff =( ... darisi basima canim:)) valla simdi bende cok heyecanlandim:)))) ayrintili anlat yarin canim yaz buraya :)) cok merak etim:)

Back