• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

Bende 6 ay kadar sonra teş taşlı bir evlenme teklifi aldım..
Sonra beraberliğimizin ikinci yılında gümüş alyans taktık..
Benimki gaza geldi gitti sonra altın kafam kadar bir alyans aldı :)
Şimdi nişanlıyız hatta nikahlıyız nisanda düğünümüz var :)

inatla 5. sene olmasına rağmen bir teklif bekliyorum ama bekliyorum hava gazı alıp duruyorum kendi kendimi heveslendiriyorum adamda ne bir adım nede bir söz gelmiyor dalmış gitmiş bi iş hayatınav beni bile unutacak arada kendimi hatırlatmasam pofff poffff ki zaten bu gidişle ben evlenemicemde heralde =(((

Bende 6 ay kadar sonra teş taşlı bir evlenme teklifi aldım..
Sonra beraberliğimizin ikinci yılında gümüş alyans taktık..
Benimki gaza geldi gitti sonra altın kafam kadar bir alyans aldı :)
Şimdi nişanlıyız hatta nikahlıyız nisanda düğünümüz var :)

ay canimmmmmm cok sevindim senin adinaaa, peki nasil gaza getirdin lütfen banada anlatirmisin bende yapmak istiyorum:)))

inatla 5. sene olmasına rağmen bir teklif bekliyorum ama bekliyorum hava gazı alıp duruyorum kendi kendimi heveslendiriyorum adamda ne bir adım nede bir söz gelmiyor dalmış gitmiş bi iş hayatınav beni bile unutacak arada kendimi hatırlatmasam pofff poffff ki zaten bu gidişle ben evlenemicemde heralde =(((

aaaa canim öyle demeee, para biriktiriyordur belki.. o acmiyorsa konuyu sen bir dilinin ucuyla ac bakalim ne tepki vericek.. agzini ara :) ... bende bekliyorum daha bakalim hayirlisi.. :nazar: :12:

mesela o dediğin dün oldu canım laf açıldı dedi ki sna öyle bi teklif edicem ki bekle gör ama sonrasında konu değişti bastıra bastırasda dedim ki bende zaten iyice ümidimi de kestim senden yapan insan 5 sene de kırk kere yapardı teklifi bişi demedi =((

mesela o dediğin dün oldu canım laf açıldı dedi ki sna öyle bi teklif edicem ki bekle gör ama sonrasında konu değişti bastıra bastırasda dedim ki bende zaten iyice ümidimi de kestim senden yapan insan 5 sene de kırk kere yapardı teklifi bişi demedi =((

oy canimmm:(((, bak sana demistim düsündükleri var bu erkeklerin ama dogru zamani bekliyorlar.. benimkide böyle , ben sana cok güzel teklif edicem diyor ama hala tik yok.. sanirim ya parayi tamamlayip herseyi organize edip etmek istiyorlar yada dogru ani bekliyorlar mesala dogum günü,, sevgililer günü, yilbasi.. vs gibi.., sen üzülme canim bende hala beklemekteyim bakalim insallah tekliflerimizi aliriz yakinda :)

oy canimmm:(((, bak sana demistim düsündükleri var bu erkeklerin ama dogru zamani bekliyorlar.. benimkide böyle , ben sana cok güzel teklif edicem diyor ama hala tik yok.. sanirim ya parayi tamamlayip herseyi organize edip etmek istiyorlar yada dogru ani bekliyorlar mesala dogum günü,, sevgililer günü, yilbasi.. vs gibi.., sen üzülme canim bende hala beklemekteyim bakalim insallah tekliflerimizi aliriz yakinda :)

bilmiyorum canım neyi bekliyor ne düşünüyor =((
doğum günüm desem olmaz gibi birşey çünkü annesi ocakta geleceğiz kızım yüzük takmaya demişti benim doğum günüm şubatın son günü :18:
pofff valla içim şişti yaa ne zor iş miş bu biliyorum o da sıkıntılıdır ama anacım milletin ağzını kapamak lazım artık bıktım usandım herkese aynı sorunun cevabını kırk bildikleri halde ısrarla sorup cevap vermeye en sonunda zekayi gibi isyanı basıcam ama aaaaaaaaaaa :37:

ay canimmmmmm cok sevindim senin adinaaa, peki nasil gaza getirdin lütfen banada anlatirmisin bende yapmak istiyorum:)))

Ay canm ben hiçbir şey yapmadım ki..
Benimki öyle hayatından çok fazla kız geçen biri değil ben ikinci ilişkisiyim..
O hep ben yalnızca bir kişiye evlenme teklif edeceğim ve sadece bir kişinin yüzüğünü taşıyacağım dermiş hep.
Bir gün baktım elinde minik ama çok güzel bir tek taş bana evlenme teklif etti.
Öyle pek romantik bir ortam değildi ama benim için unutulmaz bir andı.
Sonra 14 şubatta gümüş alyans almış,taktık.
Benimki alyansını kaybedince ben çok sinirlendim önem versen kaybetmezdin falan diye.
O da çok üzülmüş bu söylediğime gitmiş altın bayağı kalın bir şey almış.
Tam 4.5 yıl kendi aramızda sözlüydük.
Dediğim gibi şimdi nikahlıyız.
Bence gaza getirmeye falan çalışmayın böyle şeyler kendiliğinden olursa güzel :71:

bilmiyorum canım neyi bekliyor ne düşünüyor =((
doğum günüm desem olmaz gibi birşey çünkü annesi ocakta geleceğiz kızım yüzük takmaya demişti benim doğum günüm şubatın son günü :18:
pofff valla içim şişti yaa ne zor iş miş bu biliyorum o da sıkıntılıdır ama anacım milletin ağzını kapamak lazım artık bıktım usandım herkese aynı sorunun cevabını kırk bildikleri halde ısrarla sorup cevap vermeye en sonunda zekayi gibi isyanı basıcam ama aaaaaaaaaaa :37:

canim aynen yaaa bende bilmiyorum neyi bekliyorrr.. kafayi yicem aritk.. hep ayni konudan tartisiyoruz :((((...., milletin agzini kapatmak gerek ama anlamiyor ki bu erkekler bizi..., bakalim nereye kadar takmiyacaklar kulak asacaklar.. alla allah yaaa bizde insaniz demi:((

Ay canm ben hiçbir şey yapmadım ki..
Benimki öyle hayatından çok fazla kız geçen biri değil ben ikinci ilişkisiyim..
O hep ben yalnızca bir kişiye evlenme teklif edeceğim ve sadece bir kişinin yüzüğünü taşıyacağım dermiş hep.
Bir gün baktım elinde minik ama çok güzel bir tek taş bana evlenme teklif etti.
Öyle pek romantik bir ortam değildi ama benim için unutulmaz bir andı.
Sonra 14 şubatta gümüş alyans almış,taktık.
Benimki alyansını kaybedince ben çok sinirlendim önem versen kaybetmezdin falan diye.
O da çok üzülmüş bu söylediğime gitmiş altın bayağı kalın bir şey almış.
Tam 4.5 yıl kendi aramızda sözlüydük.
Dediğim gibi şimdi nikahlıyız.
Bence gaza getirmeye falan çalışmayın böyle şeyler kendiliğinden olursa güzel :71:

hmm öylemi..., haklisin canim, zaten istesemde gaza getiremem benimkinin öyle bir yapisi yok malesef..., beklicez artik

hmm öylemi..., haklisin canim, zaten istesemde gaza getiremem benimkinin öyle bir yapisi yok malesef..., beklicez artik

Ne kadardır birliktesiniz sen hala teklif almamış olmaktan şikayeçisin sanırım :)
Canm her şeyin hayırlısı olsun bence sadece bunu dile :71:
Allah herkesin gönlüne göre versin :69:

Ne kadardır birliktesiniz sen hala teklif almamış olmaktan şikayeçisin sanırım :)
Canm her şeyin hayırlısı olsun bence sadece bunu dile :71:
Allah herkesin gönlüne göre versin :69:

3 bucuk sene kadar birlikteyiz canim.. evet daha almadim bakalim 18aralik ta dogum günüm var belki alirim teklif bakalim..., dedigin gibi hayirlisi olsun insallah :nazar: :nazar:

cansu'cum geçen doğum günlerinde konu açıldı bu dedi sana çok güzel bi hediye alcam hop bende jeton düştü dedim tek taş mı önce yok mok dedi sonra itiraf etti neyse dedim aradan 1 gün geçtidedim ki sen o zaman doğum günümde mi edicen teklifi o zaman çok geç olur dedi ocakta gelmeyi düşünüyoruz dedi poffff nasıl bir ikilem bu yaa Allah'ım kendi kndime gülüp duruyorum içinde bulunduğum garip duruma =))

cansu'cum geçen doğum günlerinde konu açıldı bu dedi sana çok güzel bi hediye alcam hop bende jeton düştü dedim tek taş mı önce yok mok dedi sonra itiraf etti neyse dedim aradan 1 gün geçtidedim ki sen o zaman doğum günümde mi edicen teklifi o zaman çok geç olur dedi ocakta gelmeyi düşünüyoruz dedi poffff nasıl bir ikilem bu yaa Allah'ım kendi kndime gülüp duruyorum içinde bulunduğum garip duruma =))

canim bende benimkine sormustum , bisey söylemedi , benimki itiraf etmez süprizin anlami ne kaldi diye hic itiraf etmez..., biliyorum artik ne olacak..., hadi yine iyisin canim.. her an teklif gelebilir :)

benimkininde askerden geleceğine çok yakın bir zaman sölemişti sana bişey sorcam sende sölücen dediydi söle söle dedim sölemedi halada sölemedi 8 aralıkta doğum günüm o zaman mı yapıcak süpriz anlamadımki:53:

valla benimki zaten edecek gibi duruyodu ama ben duramadım her fırsatta laf soktum

haha canim bende bagzen yapiyorum bunu , ay napiyim bekliyom bekliyom tik yok.. madem bisiler planliyorsun bari bi ip ucu var demi..., erkekler istee icine iyice oyacan agzindan laf alcan laf soka soka anca ozaman sökülüyorlar ama bagzende tartismaya yol aciyor ve sana "sabirsiz" damgasini vuruyorlar :17::27::64:

kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çok da özendim açıkçası...
ben de sevgilimle 2 yıldır beraberim ilk aylarımızdan itibaren evlilikle ilgili konuşurduk yaklaşık 1 yıl önce ise kendi aramızda yüzük takalım mı demişti öyle mutluydum ki çok heveslenmiştim çok farklı anlamlar yüklemiştim benim için söz yüzüğümüzdü. birkaç gün önce ise herşeyi yanlış anladığımı fark ettim. yüzüğün resmi bir anlamı yok ki ne nişan ne de söz yüzüğü değil niye takıyosun bu kadar dedi bana o an içim paramparça oldu ben çevremdekilerle mutluluğumu paylaşırken meğer kendi kendime hayal kuruyormuşum...
suçum nerde bilemedim belki de beni istemiyor öyle üzgünüm ki günlerdir ruh gibi dolanıyorum :43:

kızlar yazdıklarınızı okuyunca çok duygulandım çok da özendim açıkçası...
ben de sevgilimle 2 yıldır beraberim ilk aylarımızdan itibaren evlilikle ilgili konuşurduk yaklaşık 1 yıl önce ise kendi aramızda yüzük takalım mı demişti öyle mutluydum ki çok heveslenmiştim çok farklı anlamlar yüklemiştim benim için söz yüzüğümüzdü. birkaç gün önce ise herşeyi yanlış anladığımı fark ettim. yüzüğün resmi bir anlamı yok ki ne nişan ne de söz yüzüğü değil niye takıyosun bu kadar dedi bana o an içim paramparça oldu ben çevremdekilerle mutluluğumu paylaşırken meğer kendi kendime hayal kuruyormuşum...
suçum nerde bilemedim belki de beni istemiyor öyle üzgünüm ki günlerdir ruh gibi dolanıyorum :43:

onun için 1 yılda çok şey değişmiş anlaşılan

kendini kötü sona hazırla derim. bu sözlerin ardından duyacakların pek hoşuna gitmeyecek şeyler:18:

Back