• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

canim insallah eder.., erkeklerin hepsi ayni degil kimisi evlilik teklifi hic etmiyor, kimisi tanismadan önce ediyor kimisi tanismadan sonra kimisi sözden nisandan sonra kimisi evlenirken.., aslinda aileler tanistirmadan edilmesi gerek ama iste.., benimkide etmedi aileler tanisti hala tik yok.. bekliyoruz bakalim hayirlisi :) sen üzülme canim olur o sabret:)

olmadı ben ederim artık :) hayırlı olsun seninkide insallah

çıkmaya başladıktan 2 hafta sonra bi an benimle evlenir misin dedi istemsiz olarak güldüm geçtim :))
5 ay sonra da yüzük alıp ciddi olarak teklif etti evet dedim. en şiddetli kavgamızda yüzüğü kafasına attıp gittim hemde dışarda. o da gurur yapıp yüzüğü almamış 2-3 saat sonra barıştık geldik ama malesef yüzük yok ağlamaktan öldüm ben neden attım diye çok üzüldüm ... şimdi aşkım yurtdışında ve süprizim var diyip duruyo sanırım yeni bi yüzük ve yeni teklif yolda sanırım :)

oyyy :(( keske atmasaydin canim.. ama iste o bi anlik sinirden insan ne yaptigini bilemiyor.. sen üzülme..., süprizim var diyorsa belki dedigin gibi yeni yüzük alip yeni bir teklif gelecek:)), sevgilin nerde yasiyor canim almanyadami??, ozaman almanyayami gelin geleceksin =)

oyyy :(( keske atmasaydin canim.. ama iste o bi anlik sinirden insan ne yaptigini bilemiyor.. sen üzülme..., süprizim var diyorsa belki dedigin gibi yeni yüzük alip yeni bir teklif gelecek:)), sevgilin nerde yasiyor canim almanyadami??, ozaman almanyayami gelin geleceksin =)

valla bende çok üzüldüm ama oldu işte. o da deli. insan ben gittikten sonra alır yani de mi almamış bırakmış gitmiş 2-3 gün toprağı eştik aradık bulamadık valla hemen kapmışlar :bbo: yok canım almanyada deil dubaide yaşıyor.

valla bende çok üzüldüm ama oldu işte. o da deli. insan ben gittikten sonra alır yani de mi almamış bırakmış gitmiş 2-3 gün toprağı eştik aradık bulamadık valla hemen kapmışlar :bbo: yok canım almanyada deil dubaide yaşıyor.

olsun canim saglik olsun.., kapmislardir hemen tabiki yüzük bulunca kim almaz.. bizim milletimiz ac gözlü :)) , dubai oo güzelmis canim.., allah gelin gitmeyi nasip eder insallah :)

olsun canim saglik olsun.., kapmislardir hemen tabiki yüzük bulunca kim almaz.. bizim milletimiz ac gözlü :)) , dubai oo güzelmis canim.., allah gelin gitmeyi nasip eder insallah :)

valla ya hemen kapmışlar hayır yolun ortası da değil kıyıda köşede bi yerdi nasıl buldular anlamadım.. neyse sağlık olsn dielim. saol canım inş alah herkesin gönlüne göre veriri a.s.

Son düzenleme:
slm ben evlilik teklifini tanıştıktan 2hafta sonra almıştım :))

of canim cok sanslisin yemin ederim ya..., bizde nerdeeeeee...., havada bulut evlilik teklifini unut misali..., kafasina bisey ucsa yine o fikire gelmez sanirim..., bi taraftan cok dua ediyorum ne olur dogum günümde teklif etsin aralikta diye.., ama varya canim kendim bile inanmiyorum bunu yapacagina.. kendisi cok agirdir alirda.., bosver diyorum kendi kendime sonra ben üzülecem yine sanmiyorum teklif etcegini ... :1no2:

Ben evlilik teklifi almadım zaten 6 yıl flört edince evliliğe doğru gidiyor zaten.
Ama hala söylenirim :)

canim haklisin bizde 3 senedir beraberiz ve evlilige dogru gidiyoruz.. yani adim gibi eminim evlencegimizi biliyoruz ama yinede bir teklif sart diye düsünüyorum sonucta insan herseyi bir defa yasar , birinci defasinda cok özeldir ve önemlidir..., ,sen kocanin aklina gir sana evlilik teklifi etsin tek tas alip.. fakir olmaz ölmezde alla alla etsin iste ne güzel hehe kaydirigubbakcemile3, ... bakalim benimkinin nezaman aklina gelecek... :Saruboceq::icecream:

Benim kinede az kaldı ,neler olacağını yazıp sizinle paylaşmak için sabırsızlanıyorumaklinialirimsmile

canim haklisin bizde 3 senedir beraberiz ve evlilige dogru gidiyoruz.. yani adim gibi eminim evlencegimizi biliyoruz ama yinede bir teklif sart diye düsünüyorum sonucta insan herseyi bir defa yasar , birinci defasinda cok özeldir ve önemlidir..., ,sen kocanin aklina gir sana evlilik teklifi etsin tek tas alip.. fakir olmaz ölmezde alla alla etsin iste ne güzel hehe kaydirigubbakcemile3, ... bakalim benimkinin nezaman aklina gelecek... :Saruboceq::icecream:

geçti canım artık
evliliğimizde 3.yılımızı bitirdik :) ondan diyorumya halaa söylenirim diye kaydirigubbakcemile4
arada bi romantik zamanlarda söylediği olmuştur ama,
insan güzel bi organizasyon yapar, alır tektaşını ama nerdee :D geçti artık
mükemmel bir insan ama kadın ruhundan anlamıyor maalesef :delphin:

Evlilik teklifi almadım malesef, ama evlendim kaydirigubbakcemile3
Eşime arada kızıyorum evlilik teklifiyle ilgili birşey gördüğümde,
sen bana evlenme teklifi etmedin diye,
niye o zaman benle evlisin, marifet evlenme teklifi etmeden evlenmek,
diyorkaydirigubbakcemile3

benim sevgilim de çok hevesli şöyle yaparız böyle yaparız diyor evimize düğünde şunları bunları yaparız diyor ama daha teklif gelmedi şakayla karışık teklif gelmezse evlenmem diyorum eder herhalde yoksaaaa :mymeka:

geçti canım artık
evliliğimizde 3.yılımızı bitirdik :) ondan diyorumya halaa söylenirim diye kaydirigubbakcemile4
arada bi romantik zamanlarda söylediği olmuştur ama,
insan güzel bi organizasyon yapar, alır tektaşını ama nerdee :D geçti artık
mükemmel bir insan ama kadın ruhundan anlamıyor maalesef :delphin:

eee canim her insanin bir kusuru vardir muhakak :)), olsun canin sag olsun canim üzülme sen evlisin yaa ne güzel mutlu olursunuz insallah herzaman :nazar:

Evlilik teklifi almadım malesef, ama evlendim kaydirigubbakcemile3
Eşime arada kızıyorum evlilik teklifiyle ilgili birşey gördüğümde,
sen bana evlenme teklifi etmedin diye,
niye o zaman benle evlisin, marifet evlenme teklifi etmeden evlenmek,
diyorkaydirigubbakcemile3

alla alla hemende zeytin yagi gibi üste cikiyorlarr, evlenmeseydin misss, bosarim seni de saka yap sende hehehe , gerci sakasi bile kötü.. olsun canim:) bakarsin insafa gelir birgün eder :) hehe bilmiyorumkismile

benim sevgilim de çok hevesli şöyle yaparız böyle yaparız diyor evimize düğünde şunları bunları yaparız diyor ama daha teklif gelmedi şakayla karışık teklif gelmezse evlenmem diyorum eder herhalde yoksaaaa :mymeka:

valla benimkide böyle canim, insallah eder yoksaaaaaaaaaaaa..... hehehehehe bakalim insallah yakindaaaa :nazar: :nazar:

Back