• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

Bende bi 6 ay sonra evlenme teklifi aldım,iş çıkışı baktım elinde güller hadi yemeğe gidiyoruz dedi.
Yemeğe gittik orda evlenme teklifi etmişti tek taş pırlantasıyla aşkitom balkitom :))
Ama pırlantam ve alyansım bu sene tatilde denizde top oynarken elimden düştü ve bulamadık mafoldumben
niye taktın demeyin,hiç çıkarmazdım parmağımı da acaip sıkardı..
o kadar ağlamıştım ki
maddi değerinden değil maneviyatından dolayı..
Düşer düşmez aklıma hemen o yemeğe gittiğimiz gün gelmişti ve zırıl zırıl ağlamıştım....

Evlilik teklifi almadım. Eşim tanıştığımızın 1. ayından itibaren evlilik planları yaptığı için, hiç evlilik teklifi beklemedim. opuyorumnanaktan

Evlilik teklifi almadım. Eşim tanıştığımızın 1. ayından itibaren evlilik planları yaptığı için, hiç evlilik teklifi beklemedim. opuyorumnanaktan

bizde öyle.. tanistigimizdan itibaren hep evlilik planlari yapiyoruz.. ama evlilik teklifinin yeri ayni bu demek degildir ki teklif gerek yok... bence yinede olmali

bizde öyle.. tanistigimizdan itibaren hep evlilik planlari yapiyoruz.. ama evlilik teklifinin yeri ayni bu demek degildir ki teklif gerek yok... bence yinede olmali

Bana kalırsa gerek yok. Zaten evlilik palanı yapıyorsunuz, birde teklife gerek duymuyorum ben.:ecrin_bebek:

eşyalara kadar hallettik ama evlilik teklifi olmadan bu iş olmaz dedim :olmaz: çocuklarımıza anlatacak anı olsun hemde yalapşap olmasın,hemde böyle günlere önem verdiğimi biliyor zaten,ve özel günlerde özel şeyleri yapmayı çok sever,gerçi internetten okuyp yapıyor ama olsun:teselli: kasımda doğum günüm var belki ozaman eder,nasıl ettiğini yazarım burda:)

eşyalara kadar hallettik ama evlilik teklifi olmadan bu iş olmaz dedim :olmaz: çocuklarımıza anlatacak anı olsun hemde yalapşap olmasın,hemde böyle günlere önem verdiğimi biliyor zaten,ve özel günlerde özel şeyleri yapmayı çok sever,gerçi internetten okuyp yapıyor ama olsun:teselli: kasımda doğum günüm var belki ozaman eder,nasıl ettiğini yazarım burda:)

haklisin canim, bende cok önem veriyorum dogum günü olsun, yil dönümü, sevgililer günü vs... e tabiki evlenme teklifide olacak yoksa ne anaticaz ilerde cocuklarimiza :)) ,
askim benim yaa benimkide hep interneten okuyup yapiyor yerim onuuuuuuuu :asigim:
ama yapiyorlar ya biz ona bakalim:)) zemuszemus benimde dogum günüm aralikta insallah teklif eder :)))) düsündükce icim kipir kipir oluyor opuyorumnanaktan

Ben de öyle şatafatlı pankartlı afişli restoranda keman çaldırmalı havai fişekli balonlu zartlu surtlu evlilik tekliflerini hiçççç mi hiç samimi bulmuyorum ve sevmiyorum.
hatta hep dua ederdim allahım nolur kimse bana milletin ortasında öle restoranda felan evlenme teklif etmesin diye :)
nitekim nişanlımla tanışmamızın daha ilk haftasında direk evlilik lafları etmeye başlamıştı ve çok ciddiydi. Yoksa herkesin ağzında evlilik lafı sakız zaten. Mesela çok sevdiği bir şarkı var bir film müziği, şimdi adını vermeyeceğim. Onu dinletti bana. Çok coşkulu güzel bir müzikti. Gözleri parlayarak bu parça en çok nereye yakışır nerde çalıcak bu parça biliyosun di mi dedi. O anda anladım evet bu parça bizim evlenirken çıkış parçamız olucaktı :asigim:
Bu bir evlenme teklifidir bana göre. Bunun gibi daha bir çok şey oldu.
Ha ama derseniz ki "benimle evlenir misin" diyerek tektaşı parmağına ne zaman taktı? İstemeye geldikleri akşam, babam beni verdikten sonra herkesin içinde naniknanik

Son düzenleme:
maalesef bende çok önem veririm özel günlere ama bnm sevgi sevgilim de tanışmamızın ilk ayından evleniceksem seninle evlenicem ben dedi o günden beri evlilik planları yapmaya başladık şuan aileler tanıştı bayramdan sonra istemeye gelicekler ama hala evlilik teklifi yok şaka yollu arada söylüyorum herşey hazır ama karar veremediğim bi nokta var diyor kafamçokkarıştı bakalım ne zaman nerde gelicek :sm_confused: ama umarım bnmde öle kalabalık bir ortamda gelmez :utangac: hee bnmle evlenirmisin demese evlenmicekmiyim tabiki evlenicem ama neden olmasın o eksik olsun sonuçta söyleyeceği iki kelime çok zor değil dağa falan kazıamasını istemiyorum bi tek taş yeter :1closedeyes: çokta alçak gönüllüyüm :lepi:

maalesef bende çok önem veririm özel günlere ama bnm sevgi sevgilim de tanışmamızın ilk ayından evleniceksem seninle evlenicem ben dedi o günden beri evlilik planları yapmaya başladık şuan aileler tanıştı bayramdan sonra istemeye gelicekler ama hala evlilik teklifi yok şaka yollu arada söylüyorum herşey hazır ama karar veremediğim bi nokta var diyor kafamçokkarıştı bakalım ne zaman nerde gelicek :sm_confused: ama umarım bnmde öle kalabalık bir ortamda gelmez :utangac: hee bnmle evlenirmisin demese evlenmicekmiyim tabiki evlenicem ama neden olmasın o eksik olsun sonuçta söyleyeceği iki kelime çok zor değil dağa falan kazıamasını istemiyorum bi tek taş yeter :1closedeyes: çokta alçak gönüllüyüm :lepi:

yani bi iki laf bi tek tas yeterrrr :D bakalim nezaman gelecek tekliffffffffff :lepi::lepi:

hheheh aynen öle usul yerini bulsum maksat o :lepi: işin şakası tabki o evlenme teklifi etmesede tabki evlenicez kısmetse ama onun tadı heyecanı ayrıdır hep kızlar hayal eder gece yatınca bunu romantik şeyler gelir aklına şölemi olur yoksa bölemi olur diye :asigim: bende öyle romantk bi kızım işte :kedi: bakalım aklımda çok güzel bir şey var diyor ama ciddi olan herşey onun teklifinden hızlı ilerliyor :1: bakalım masaya oturduğumuzda unutmadan sorayım bnmle evlenirmisin dicek sanırım sırnaşık şey

Ha bu arada istenip verildikten sonra ayağa kalktık ikimiz "benimle evlenir misin" dedi ve benim cevabım ne oldu sizce?
"e artıkkkkkk!"
herkes çok gülmüştü :utangac:

Şeniz4 ay sonra evlenme teklif etmişti...hemde mükemmel bir teklifti Ankara atakulenin tepesinde.....hiç beklemiyordum çok şaşırmıştım aşkım benim evet dedim 11 ay sonrada evlendik zaten ........konusu hiç geçmemişti muhteşem bir andı her detay düşünülmüştü :teytey:Şeniz

ayy aynı bizimki gibi sanırım yani benim planlarıma göre :) bu ay içerisinde evlenme teklifi edicek sanırım çok heycanlıyım :utangac::sm_cool: bizimde 4 ay oldu konuşmalarımıza göre de 11 ay sonrada evlenmeyi düşünüyoruz yani eylül gibi zemuszemusbayanssulusmileopuyorumnanaktan

:nazar: :asigim:

kızzzlaarrrr alamadığım evlilik teklifi vardı ya eyvahedigeldismile
bu sabah dükkanı açtığımda bir süpriz dükkanda beni bekliyordu zemuszemus ben erkek arkadaşımı ankaraya gitti diye sandığım sıralarda o ablamla plan yapıyormuş meğerr olumunekankayizsmile dükkanı tamamen balonlarla doldurmuşlar açtım kapıyı o sıradada telefonda konuşuyorduk haayatım burda balonlar var nerden çıktı acaba bunlar dedim ama gerçekten hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey bütün şaşkınlığımla sordum :1shok:

sonra "hayatım ben bi tel kapatıyım " dedi arkamdan dükkana grdi ben tabi yine bi şok :1shok: delikafadulden

bi sarılma mutluluk seli sonra kutudan yüzüğü çıkarttıı dizlerinin üstüne çöktü
"bir ömür boyu iyi günde kötü günde benimle olmaya varmısın ? bnmle evlenimisin ? " dediii bnm gözlerim doldu atladım tabi boynuna bi yarım saat falan sarıldık gülüşmeler sırıtmalar :kedi: :kedi:

abartı bişey olmadı ama ben yinede bayıldımmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ablamla birlikte aldıkları için yüzüğü , yüzüğün parasınıda öğrenince bir kez daha şok oldum valla :1shok: :1shok:

bu sabah dükkanı açtığımda bir süpriz dükkanda beni bekliyordu zemuszemus ben erkek arkadaşımı ankaraya gitti diye sandığım sıralarda o ablamla plan yapıyormuş meğerr olumunekankayizsmile dükkanı tamamen balonlarla doldurmuşlar açtım kapıyı o sıradada telefonda konuşuyorduk haayatım burda balonlar var nerden çıktı acaba bunlar dedim ama gerçekten hiç aklıma bile gelmedi böyle bişey bütün şaşkınlığımla sordum :1shok:

sonra "hayatım ben bi tel kapatıyım " dedi arkamdan dükkana grdi ben tabi yine bi şok :1shok: delikafadulden

"bir ömür boyu iyi günde kötü günde benimle olmaya varmısın ? bnmle evlenimisin ? " dediii bnm gözlerim doldu atladım tabi boynuna bi yarım saat falan sarıldık gülüşmeler sırıtmalar :kedi: :kedi:

abartı bişey olmadı ama ben yinede bayıldımmmmmmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

ablamla birlikte aldıkları için yüzüğü , yüzüğün parasınıda öğrenince bir kez daha şok oldum valla :1shok: :1shok:[/QUOTE
canımya tebrikler hep gülün inşallah:lepi:

ablamla birlikte aldıkları için yüzüğü , yüzüğün parasınıda öğrenince bir kez daha şok oldum valla :1shok: :1shok:

canim süper :) allah hep yüzünüzü güldürsün , bak ne güzel almissin düsünmüs sevgilin..., insallah benimkide düsünür bir JETON düser kafasina.. eyvahedigeldismile

pazar günü ailelerimizi tanıştırıyoruz ama hala bir teklif almadım :)

canim insallah eder.., erkeklerin hepsi ayni degil kimisi evlilik teklifi hic etmiyor, kimisi tanismadan önce ediyor kimisi tanismadan sonra kimisi sözden nisandan sonra kimisi evlenirken.., aslinda aileler tanistirmadan edilmesi gerek ama iste.., benimkide etmedi aileler tanisti hala tik yok.. bekliyoruz bakalim hayirlisi :) sen üzülme canim olur o sabret:)

Back