• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

Kızlar geldim geldim,2 saattir girmeye çalışıyorum,sorun çıkıyor..
Anlatmaya başlıyorum:)
Şimdi beni geldi evden aldı,şık bir restauranta götürdü...böyle muhabbet ediyorduk doğum günüm benim aynı zamanda,dediki evdekiler evlilik teklif edec........dedi kaldı ,kıpkırmız oldu,ağzından kaçırdı,çok üzüldü..dedim ben birşey duymadım:)
Sonra önce şaraplar geldi,tadına baktı yanında peynir tabağı,sonra işte ana yemek ...çok güzel bir menü seçmiş aşkım benim...tai bu arada baya heyecanlı bana çaktırmıyor ama ben hissedebiliyorum:21: yemeklerimizi yemeden çnce ben dedi doğumgünü hediyeni vermek istiyorum pastayı beklemek istemiyorum dedi..peki dedim,güzel bir paket ,hypnotic poison en sevdiğim parfümlerden biri,çok mutlu oldum:32: neyse yemekler yendi ,aşkım hala kendi kendine kızıyor tabi bütün geceyi rezil ettim nasıl bir insanım ben diye:41: yemekler bitti,,karşıdan çiçekle pasta geliyor ,deim bana geliyor bu ,bir baktım aynı sırada biride yüzüğü getiriyor,hangisine bakacağımı şaşırdım:1: hiçbirşey anlamadım,o sırada garsonda bıçak kesmiyor diyor ,aşkım kaldı öle hangi birmizle ilglensin,bir yanda mumlar yanıyor bi yanda yüzük masada bi yanda para isteyen bi tip:4: ben bile sinir oldum.
Neyse sonra önce mumları üfledim pastayı kestim,sonra aşkım bana döndü,heyecandan ne dediğinide hatırlamıyorum,Allahtan videoya aldım."aşkım ben seni çok seviyorum ve bundan sonraki hayatımda benimle olmanı istyiorum benimle evlenirmisin "dedi bendee başladım ağlamaya:2: "soyadını grurula taşıyacağım seni seviyorum "dedim.Ben ağladım oda ağlamak üzere kaldı.sarıldık ..bol bol öpüştük:17:
sonra aşkım bu akşam için çok özür dilerim ,önce ben ağzımdan kaçırdım yetmedi bide bu gün için anlaştığım şef hastalanmış,garsonlar herşeyi birirne karıştırdı.benim planım pastadan yarım saat sonra güllerin içinde yüzüğün gelmesi ,o sırada kemancıların gelmesiydi,sonrada dans edecektik dedi ,herşey altüst oldu dedi,Neyse aşkım önemli olan yanımda olman dedim.
Sonra oturduk muhabbet falan geldim eve.Çok güzel bir duygu.Allah isteyen herkese nasip etsin.
Varmı soru:38:

canıımm benim yaaa tebrik ederim senin adına çok çok çok sevindimmmmmm :71::71:

umarım hep mutlu olursunuz hiç üzmez seni beyefendimizzzz :20:
üzmez gerçi üzmez baksana ne kadar değer veriyor sana :21:
çok sevindim gerçekten çok tebrik ederim mutluluklar dilerimmm :46: :46: :46:
not: bıçak kesmiyo denilen garsona çakasım geldi. :15:

aman allahim :53: :52: wowwwwwwwwwwww :52: canim agzindan kacirsin varsin bu nekadar romantik birsey yaaaaaaa inanamiyorum :52: okadar güzel yapmiski inanamiyorum okurken acayip sevindim senin icin canim..., gercekten her kizin hayal etigi bir sekilde teklif etmis.. cok mutlu olursunuz insallah.., darisi basima.., benimkide gecenlerde agzindan kacirdi :D, sana restoranda güzel romantik bir aksam yemeginde teklif etmek istiyorum dedi , agzindan kacirdi askim benim yaa :asigim: insallah banada böyle bir güzel teklif gelir , cok güzel etmis 3 kere okudum canim yaaa harika birsey.... allah tamamini erdirsin:52: :nazar:

Çok güzel geçmiş hayırlı olsun mutluluklar dilerim. Ayrıca o romantik ortamın ambiyasını bozan garsona da cidden benim de çakasım geldi. :22:

kızlar çok sağolun yorumlarınızı okurken yüzümde gülümsemem hiç eksik olmadı,Allah hepiniz gönlüne göre versin,o garsonu benimde gebertesim geldi.sersem salak:22:

Ben dün akşam aldıııımmm! 5.senenin sonunda :) Çay içiyoduk, "ben çikolata almıştım onu yiyelim" dedi. Baktım kinder süpriz almış, açtık yedik falan. Onun oyuncak kutusunu açtık puzzle çıktı onu yaptık falan ben hala benimkini açmıyorum. Ben de açayım bakayım dedim bi açtım içinde yüzük var, ben de saf saf aşkıma baktım, tam diycem ki "bak aşkım artık çikolatadan bile yüzük çıkıyo bizim evlenmemiz için bi işaret bu" falan diye bi ona baktım bi kutuya baktım bi daha ona baktım güldü :)) Diz çöküp benimle evlenir misin demiş ama inanın o kadar şaşırmıştım ki diz çöktüğünü falan hiç hatırlamıyorum resmen şoka girdim :) Bizim de yakında isteme olacağı için teklif bekliyodum ama dün çok süpriz oldu. Bide kafama takılan o yumurtanın nasıl açılıp da yüzüğün içine konulduğuydu çünkü ben çikolatayı açarken hiç açıldığı falan belli değildi, öyle olsa bunu değiştirelim açılmış falan derdim yani. Benim akıllı aşkım jiletle yumurta ikiye ayırmış, oyuncak kutusunun içine yüzüğü koymuş geri yumurtayı ek yerinden birleştirmek için de ocakta ısıtıp birbirine yapıştırmış!! Hakikkaten şaşırdım yani. Dediğine göre de en sıkıntılı kısmı çikolatanın ambalajını geri sarmakmış :) Bi türlü düzgün gözükmüyomuş geri sarınca :))
O kadar mutluyum ki, beklediğim halde beni bu kadar şaşırtabilmesi gerçekten çok mutlu etti beni. Şimdi parmağımda yüzüğüme bakıyorum hala inanamıyorum!! :) Darısı herkesin başına kızlarr! :)

çok güzel bir sürpriz olmuş gerçekten..
hayatın hep böyle tatlı sürprizlerle geçer inşallah:))

Ben dün akşam aldıııımmm! 5.senenin sonunda :) Çay içiyoduk, "ben çikolata almıştım onu yiyelim" dedi. Baktım kinder süpriz almış, açtık yedik falan. Onun oyuncak kutusunu açtık puzzle çıktı onu yaptık falan ben hala benimkini açmıyorum. Ben de açayım bakayım dedim bi açtım içinde yüzük var, ben de saf saf aşkıma baktım, tam diycem ki "bak aşkım artık çikolatadan bile yüzük çıkıyo bizim evlenmemiz için bi işaret bu" falan diye bi ona baktım bi kutuya baktım bi daha ona baktım güldü :)) Diz çöküp benimle evlenir misin demiş ama inanın o kadar şaşırmıştım ki diz çöktüğünü falan hiç hatırlamıyorum resmen şoka girdim :) Bizim de yakında isteme olacağı için teklif bekliyodum ama dün çok süpriz oldu. Bide kafama takılan o yumurtanın nasıl açılıp da yüzüğün içine konulduğuydu çünkü ben çikolatayı açarken hiç açıldığı falan belli değildi, öyle olsa bunu değiştirelim açılmış falan derdim yani. Benim akıllı aşkım jiletle yumurta ikiye ayırmış, oyuncak kutusunun içine yüzüğü koymuş geri yumurtayı ek yerinden birleştirmek için de ocakta ısıtıp birbirine yapıştırmış!! Hakikkaten şaşırdım yani. Dediğine göre de en sıkıntılı kısmı çikolatanın ambalajını geri sarmakmış :) Bi türlü düzgün gözükmüyomuş geri sarınca :))
O kadar mutluyum ki, beklediğim halde beni bu kadar şaşırtabilmesi gerçekten çok mutlu etti beni. Şimdi parmağımda yüzüğüme bakıyorum hala inanamıyorum!! :) Darısı herkesin başına kızlarr! :)

canim gercekten cok güzel bir süpriz yapmis :) klasik aksam yemeginde etmemis bir cok insan gibi.., farkli birsey yapmis :) gercekten cok hos olmus , allah tamamnini erdirsin canim:) sevindim senin adina:))

canim gercekten cok güzel bir süpriz yapmis :) klasik aksam yemeginde etmemis bir cok insan gibi.., farkli birsey yapmis :) gercekten cok hos olmus , allah tamamnini erdirsin canim:) sevindim senin adina:))

canım çok saol! hakikaten klasik bişey yapmaması beni çok mutlu etti. bide diyorum ya hani beklediğim halde böyle bi süpriz yapabilmesi, beni şaşırtmayı gerçekten istemiş en önemlisi o aslında. ama söylemeden de edemiycem, yüzüğüm de tam istediim gibi yahuuuu :9:

Merhaba kızlar
14 şubat sevgililer gününde evlenme teklifi etti
tektaş yüzük almıştı canımın içi bebeğim
gül şeklinde kutu içinde vermişti tektaşı bana
mutlulukta uçmuştum

canım çok saol! hakikaten klasik bişey yapmaması beni çok mutlu etti. bide diyorum ya hani beklediğim halde böyle bi süpriz yapabilmesi, beni şaşırtmayı gerçekten istemiş en önemlisi o aslında. ama söylemeden de edemiycem, yüzüğüm de tam istediim gibi yahuuuu :9:

oyy sevindim canim:)) tabiki insanin nerden gelsin aklina, acikcasi 40 yil düsünsem yine aklima gelmezdi :)) heleki yumurtayi yine isitip yapistirmis hayret nasil gelmis aklina :D ben olsam bozardim sanirim cikolatayi heheh :)) negüzel tam istedigin gibi birde yüzügün :) güle güle takin canim darisi insallah basima :) :nazar:

ay kızlar benimkiyle 3 buçuk yılımız dolcak neredeyse ama daha yaşımız küçük oldugu için evlilik meselesi yok daha teklif yok hayal var sadece inş bende sizin gibi romantik evlilik teklifi alırım yaaa sizin adınıza çok sevindimmmm kızlar:)

Back