Sevgilimin telefonundaki mesajlar

Her şeyi geçtim annesine her şeyi anlatan, yetiştiren biri benim için bitmiştir. Bu arada şimdi bu tarz şeyler evlenirseniz katlanarak artar.

Çok üzüldüm. Size onu çok seviyorsunuz gibi geliyor ama hayat insanı çok şaşırtır. Bu o kadar toksik bir durum ki evlendiğinizde de yapsa sen kabul ettin diyecek. Ayrılın ve hayatın size getireceklerine kucak açın. Hiç olmaz dediğinizde karşınıza inanılmaz fırsatlar çıkar. Keşke demek için çok kısa bir hayat. Benim de aşırı toksik bir sevgilim vardı. Ölürüm ayrılırsam derdim. Ayrıldım, ölmedim 2 sene sonra dünyanın belki de en anlayışlı, en sadık, en sakin, en evcimen adamlarından birini buldum. Olmaz demeyin lütfen. Siz değerlisiniz.

Çok üzüldüm. Size onu çok seviyorsunuz gibi geliyor ama hayat insanı çok şaşırtır. Bu o kadar toksik bir durum ki evlendiğinizde de yapsa sen kabul ettin diyecek. Ayrılın ve hayatın size getireceklerine kucak açın. Hiç olmaz dediğinizde karşınıza inanılmaz fırsatlar çıkar. Keşke demek için çok kısa bir hayat. Benim de aşırı toksik bir sevgilim vardı. Ölürüm ayrılırsam derdim. Ayrıldım, ölmedim 2 sene sonra dünyanın belki de en anlayışlı, en sadık, en sakin, en evcimen adamlarından birini buldum. Olmaz demeyin lütfen. Siz değerlisiniz.
Birebir aynısını yaşadım diyebilirim. Siz kendi değerinizin farkına varıp ona göre hareket etmedikçe kimse gereken değeri vermez. Siz bile kendizi o değere layık görmemişsiniz o niye değer versin dimi? Bunu düşünüp yolumu çizdim ve çok şükür şimdi esimle mutluyum ben de sizin gibi. Darısı konu sahibinin başına

Bu adamla bir de nişanlanmışsın.
Böyleleri hem her haltı yer hem de hiçbir şeyi beğenmeyip suçu sende bulur.
Sende nasıl diş hekimisin anlamadım.
Paran var, işin var, ne takılı kaldın bu adamda?

Valla ben bir şey diyemiyorum arkadaşlar hepiniz haklısınız suç bende ama işte insan fark etse de içindeyken bir şeyleri değiştirmek zor oluyor verilmiş bir 6 yıl da var
zaten böyle böyle her seyden taviz vere vere 6 ay ittir kaktir devam ettirmissiniz, en son zar zor yüzüğü nihayet taktirmissiniz
daha da hayatta dönmezsiniz. dönseniz daha önceki sadakatsizliklerinde ya da gecen ay telefonunda gördüğünüz konusmalardan sonra dönerdiniz.
bir ömür mutluluk dilemekten baska caremiz yok. 6 yil az gelmis, bir 6 yil daha yasayin, kucakta bebeginizle dönersiniz elbet

ekleme: ay yeni konuna yazdim sanmıştım.

Back
X