• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocama evlilik teklifi 7. Yil icin suprizzz!!!!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kocanın prenses moduna girip genç kız gibi ziplaya zıplaya elleriyle ağzını kapatmış nemli gözlerle utanarak titrek sesiyle "yesss " dediğini hayal etsene 😂
Hahhha ya sesli guluyorum yemin edrm😂😂 kendine gel yigidim diye bi saplak enseye 😂😂

Yani evlilik teklifi etmek biraz komik geliyor kulağa ama nikah tazeleyebilirsiniz O daha mantıklı değil mi. Sürpriz bir takım elbise siz de beyaz elbise giyin bütün sevdikleriniz yeniden kutlama :)
Olabilir aslnda bakalim benim dik kafam son dakk ne yapacak

Valla ne bileyim
Arkadasim ya benim kocam isten gelip kapiyi caldiginda hala icimden kaynar sular dokulup gidiyo kizimla ayni anda kapiya kosuyoruz sen dusun gerisini bide yay burcuyum aslinda ama bnde anlamiyom
. Bnde anlamdim yani 🤷🏽‍♀️🙂↔️
Ben de böyleyim mayısta 8 yıl olacak evleneli hala ilk günkü gibi aşık ve heyecanlıyız ikimiz de. Mesela geçen gün kahvaltıya kaldırdım uyanmaya çalışıyordu kızım gitti onu öptü sarıldı ay bir tribe girdim 😂 bana gelince ayılmaya çalışıyorsun kızıma gelince şapur şupur dedim 😍🤣

Ben de böyleyim mayısta 8 yıl olacak evleneli hala ilk günkü gibi aşık ve heyecanlıyız ikimiz de. Mesela geçen gün kahvaltıya kaldırdım uyanmaya çalışıyordu kızım gitti onu öptü sarıldı ay bir tribe girdim 😂 bana gelince ayılmaya çalışıyorsun kızıma gelince şapur şupur dedim 😍🤣
Ayni ben 2 gun once ilk uyaninca kizi optu diye 15 dk trip attim, sonra bana antepfistikli
Kruvasan aldi diye baristim 🥺

Bunlar sağlıklı düşünceler değil. Çocuğuna duyduğu sevdiği ve ilgiyi kıskanmak çok farklı bir durum
Canim
Sakin ol suan burda sakalasiyoruz farkindamisin, o kizimizi sevdikce benim askim kat kat katlaniyor , kizimin saclarini oksadikca benim cocukluk kiriklliklarim iyilesiyor. Bu yapilan sadece kocaya cilve hani haberin olsun 🫶❤️

Bir fantazi gebelik alsa çocuğu da birkaç saat birisine yollasa adam daha çok sevinir bence
Aaaa ama ben onu haftada 2 defa yapiyorum zaten, belli gunlerde yani o bilindik bisey , ben macera komiklik ask heyecan, hani bunu dusundum ne bilem 🤷🏽‍♀️

Eğer bir arkadaşım beni böyle bir şey için çağırsaydı o arkadaşla arkadaşlığımı keserdim. Düşünsene haftada bir gün tatilin var mesela arkadaşın seni kocasına panayırlı evlilik teklifi etmeye çağırıyor

Çok mantıksız kutlamalar duydum 6 kınası olsun half birthday olsun filan ama bu onlara rahmet okutturdu valla ay inşallah moda filan olmaz şimdi evlilerin her sene evlilik teklifi partisi yapması yok mu

Canim
Sakin ol suan burda sakalasiyoruz farkindamisin, o kizimizi sevdikce benim askim kat kat katlaniyor , kizimin saclarini oksadikca benim cocukluk kiriklliklarim iyilesiyor. Bu yapilan sadece kocaya cilve hani haberin olsun 🫶❤️
Cilve mi ? Saçmalamayın isterseniz şaka ile bile evlat kıskanılmaz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back