- 6 Eylül 2009
- 6.749
- 3.471
- 373
- 38
- Konu Sahibi cansubeauty
-
tektaşı da aldık, elime tutuşturdu.'şunu kasaya koy kaybolmasın ' dedi.
yüzük evde. ben işte. erkek ark işte. evlilik teklifi eden yok. nişan için alyans alalım diye tutturuyor. ben pırlantayı aldık da noldu duruyor evde desem deeeeee kimsenin duyduğu yok.
karar verdim ben evlillik teklfi edicemhaftsonu evlillik teklifi etmeyi düşünüyorum bakalım kabul eder mi
sizce nasıl birşey yapsamaaa kameraya çektirteyim bir arkadaşa sizlerle de paylaşırım
:))) değişik aslında hep erkek mi edecek yahu, aslında bu evlenme teklifinin altında değişik imalar da yatıyo ama ( sen yapamadın ben yaparım işte der gibi) gerçi erkekler pek anlamz imadan açık açık söylemeden,
yakın bir arkadaşım yapmıştı dediğin gibi, sıradan bir akşam arkadaşlarla toplanalım bir şeyler içelim dedi, hepimizi her zaman yaptığımız gibi hiçbirşey yokmuş gibi toplandık sohbet, muhabbet derken garson pastayı getirdi. Pastada yukarda kendi resimleri aşağıda da benimle evlenirmisin... yazıyodu. Çocuk şok olmuştu ama mutlu da olmuştu
oyyy oyyy haftasonu yatılı misafirlerin gelmesi ile tüm planlarım alt üst oldu=(
ama iyi oldu sanırım.Evlilik teklifimi aldım sonunda
dün bir arkadaşımıza yemeğe gittik. onlarda yeni kavga etmişler yazıkkk=l ayakkabı istemiş kız, ay uğraşamam şimdi yarın çık kendin al demiş. al sana kavga sebebi...
neyse yemeğe gittik salata hazırlanacak bana durumu anlatıyor böyle böyle yaptı bana diye. bende gel kız birlkte alalım ayakkabıyı dedim. zaten böyle bir an arıyorlarmış=))))
biz 1 saaate kadar çarşıda dolaştık. eve geldik,zili çaldık ama ben hararetli hararetli birşeyler anlatıyorum, kapı açıldı, ben hiç içeri bakmıyrum.
baktım arkadaşn yüzü değişti. sonra kapıdan içeri baktım yerde mumlar güller falan. sonra döndüm ayyy senden özür dileyecek herhalde diyecem (aklıma ilk gelen şey arkadaşın kızdan özürdilemek için hazırladığı bir durumdu)
sonra orada zayıf birini gördüm. bu bizimki galiba yaaa dedimmm ve o an jetonum düştü
içeri girmek için baya bi beklesem de içeri girdim. kollarını açmış beni bekliyor koridorda
ayyyy meğer banaymış bu hazırlıklar. çok duygulandım. çok mutlu oldum. konuşamadım. sesim titredi.
teklifi etti. hayır dedim. hıhıııı HAyır dedim. ben böyle strese gelemem aşkımmm kaçalım dedim
vee teklifimi çok şükür nişana 16 gün kala teklifimi aldım
videoya da çekmişler sağolsunlar. ben çok olmasam da hatırası vvar=)
elime ulaşınca paylaşırım sizinle
evet güzeldi. aslında etrafta çok daha güzel şeyler yapılıyor amaaaa benimkisi çok özel bence =))Çok güzelmiiş
tektaşı da aldık, elime tutuşturdu.'şunu kasaya koy kaybolmasın ' dedi.
yüzük evde. ben işte. erkek ark işte. evlilik teklifi eden yok. nişan için alyans alalım diye tutturuyor. ben pırlantayı aldık da noldu duruyor evde desem deeeeee kimsenin duyduğu yok.
karar verdim ben evlillik teklfi edicemhaftsonu evlillik teklifi etmeyi düşünüyorum bakalım kabul eder mi
sizce nasıl birşey yapsamaaa kameraya çektirteyim bir arkadaşa sizlerle de paylaşırım
kıskanılası teklifler almışsınız arkadaşlar,Allah nazarlardan korusun ve tamamına erdirsin. tek taşımı sözlümle beraber aldık,çantana koy sen dedi,sonra ilk buluştuğumuz meydana doğru yürüttü beni,safım benim,yüzük çantamda dururken ayaküstü bi iki cümle kurdu böyle direkt gözlerime bakamadan,evlenme teklifi etti,çok zorlandığını hissettim nedense,acıdım ve eveti yapıştırdım
Ben evlenme teklifi hakkımı kaybettim sanırım..
Yüzüğü aldığını bir şekilde öğrenmiştim..
Ondan sonra beynini yedim ne zaman vercen diye..
Onlarda olduğum bir zaman da ya şimdi vericem yüzüğü,
ya da sabret kafamdaki şeyleri planlayım, güzel bir teklif yapayım dedi..
Ben merakıma yenildim..
Yüzüğü istedim ve 05/06/2012 tarihinden bu yana kuru bir evlenme teklifiyleyim..
Olsun bea, canımız sağolsun napalım artıkın..
Ağlayalım da iki gözden mi olalım.. :87:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?