- Konu Sahibi cansubeauty
-
Bugün hayatımın en güzel günüydü değerli arkadaşlarım :) Evlilik teklifimi aldımİzmir Konakta Burağım elinde tektaş yüzükle benimle evlenirmisin dediiiiiiiiiiiiiiiii herkesin içinde bankta oturuyoduuuk Önce inanamadım ,sonra mutluluktan ağlamaya başladım veeeeeee eveet evlenirim dedimmm :) Darısı sizlerin başınaaa. Bu gece mutluluktan uyumayacağımmmm iyiki benimlesin seni çok seviyorum Damat bey :) Herkese böyle bir aşk nasip etsin Allahım ♥
Bugün hayatımın en güzel günüydü değerli arkadaşlarım :) Evlilik teklifimi aldımİzmir Konakta Burağım elinde tektaş yüzükle benimle evlenirmisin dediiiiiiiiiiiiiiiii herkesin içinde bankta oturuyoduuuk Önce inanamadım ,sonra mutluluktan ağlamaya başladım veeeeeee eveet evlenirim dedimmm :) Darısı sizlerin başınaaa. Bu gece mutluluktan uyumayacağımmmm iyiki benimlesin seni çok seviyorum Damat bey :) Herkese böyle bir aşk nasip etsin Allahım ♥
cnmmm hayıırlı ugurlu olsun cok sevindim senin adına :) bnmknde hala tık yok anacım söledim de yani lafıda soktum yok yok yok :)))
kizlar, sevgilinizden evlilik teklifini nezaman aldiniz??? sizin laf sokmalarinizlami geldi aklina yoksa kendiligindenmi düsünmüss.. malum erkekler :)
yorumlarinizi bekliyorumm :teytey:
şubat ayında aldım evlilik teklifinisinema çıkışında bir çardağın altında etti muratım bana teklifi sonrada takıverdi teştaşı parmağımaa tabi ben şoka girdim evet evet diye diye kaldım öyle hatta ondan sonra yanlış dolmuşa bindirmişim teee dağın başına çıktı dolmuş salaklığıma güle güle öldümm
Yanlış dolmuş güzelmişama gercektn insan şoka giriyor
Doğum günümde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?