esim biz henuz cikarken gecen yaz ailesiyle beraber ingiltere'den bursa'ya geldi, ailesi ailemle tanisti vs cok guzel bir hafta gecirdik. sonra geri donduler, cok uzulmustum yine gittigi icin. dondukten 1 hafta sonra ben yine geliyorum dedi :O ve de tek basina geldi.. 1 hafta arayla olunca ben de biraz sasirmistim..
bir aksam romantik bir yemege goturmek istedi beni, ama turkce bile bilmedigi icin rezervasyonu ben yapmak zorunda kaldim
evlilik teklifi bekliyordum ama ne zaman olacagini kestiremiyordum. neyse o aksam cikarken ceplerine soyle bir goz ucuyla baktim (kutu olsa bir bombe olur degil mi) ama bos gorunuyorlardi..
neyse kocaman bir bahcede cok guzel bir masada yemek yedik, sonra o bahcede biraz yuruduk. agaclar, manzara vs. cok romantikti.. beni ilk gordugu andan itibaren ne kadar sevdigini vs... anlatti durdu. ben iyice heyecanlanmaya baslamistim heralde teklif geliyor dedim.....
neyse uzun uzun konustuk. sonra bir anda hadi dedi bar bolumune gecelim birseyler icip canli muzik dinleyelim. ben de tamam gidelim dedim (ama cok uzulmustum tabi onca hayal suya dustu..)
tam ayaga kalkmis yurumeye baslayacakken bir saniye ayakkabimin bagi cozulmus dedi ve baglamak icin egildi. tabi bu, diz cokup evlenme teklif edebilmek icin bir numaraymis.. o karanlikta bir anda parlayan bir tektas gordum :O
meger tum aksam corabinin icindeymis yuzuk kutusu... cebinde olursa ben farkederim diye ayak bilegine saklamis
hem sasirdim hem sevindim hem agladim oyle karma karisik olmustum..
hayatimin en guzel gunlerinden biriydi