• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kız İsteme Evlilik teklifini ne zaman aldınız?

20 gün önce doğum günümde aldım:) benim sevgilim çok tez canlıdır, sürpriz yapmayı beceremez hiç dayanamaz söyler. o yüzden doğumgünümde teklif alcağımdan adım gibi emindim:) ya sürpriz yap şaşırt beni dimi yok illa çıtlatcak pufff:D atakuleye çıkardı beni ama hava buzzz. bi de teklif öncesi uzun uzun konuştu romantik romantik:D hem üşümekten hem de yüzüğü merak etmekten ne dediğini hiç dinlememiştim ehehe:)
şimdi tek taşım parmağımda... onu seviyorum, bitanem o benmmmmmmmm

esim biz henuz cikarken gecen yaz ailesiyle beraber ingiltere'den bursa'ya geldi, ailesi ailemle tanisti vs cok guzel bir hafta gecirdik. sonra geri donduler, cok uzulmustum yine gittigi icin. dondukten 1 hafta sonra ben yine geliyorum dedi :O ve de tek basina geldi.. 1 hafta arayla olunca ben de biraz sasirmistim..

bir aksam romantik bir yemege goturmek istedi beni, ama turkce bile bilmedigi icin rezervasyonu ben yapmak zorunda kaldim :1: evlilik teklifi bekliyordum ama ne zaman olacagini kestiremiyordum. neyse o aksam cikarken ceplerine soyle bir goz ucuyla baktim (kutu olsa bir bombe olur degil mi) ama bos gorunuyorlardi..

neyse kocaman bir bahcede cok guzel bir masada yemek yedik, sonra o bahcede biraz yuruduk. agaclar, manzara vs. cok romantikti.. beni ilk gordugu andan itibaren ne kadar sevdigini vs... anlatti durdu. ben iyice heyecanlanmaya baslamistim heralde teklif geliyor dedim.....

neyse uzun uzun konustuk. sonra bir anda hadi dedi bar bolumune gecelim birseyler icip canli muzik dinleyelim. ben de tamam gidelim dedim (ama cok uzulmustum tabi onca hayal suya dustu..)

tam ayaga kalkmis yurumeye baslayacakken bir saniye ayakkabimin bagi cozulmus dedi ve baglamak icin egildi. tabi bu, diz cokup evlenme teklif edebilmek icin bir numaraymis.. o karanlikta bir anda parlayan bir tektas gordum :O

meger tum aksam corabinin icindeymis yuzuk kutusu... cebinde olursa ben farkederim diye ayak bilegine saklamis :9::9:

hem sasirdim hem sevindim hem agladim oyle karma karisik olmustum..

hayatimin en guzel gunlerinden biriydi :31::31:

benim sevgilim dogum günüm de yapti.. hayatim boyunca unutamayacagim tek dogum günüm olacak.. yani daha iyi bi süpriz gelene kadar.. :)) birlikteligimizin 2. senesiydi.. o gün tüm günümü ona ayirmistim.. aksam sinemaya gittik.. daha önceden biletleri felan ayarlamisti.. neyse filmi seyrettik film bitti herkes dagildi .. biz en son kalkalim dedi neyse tamam dedim bizim haricimizde iki cift daha vardi.. onlar da henüz kalkmamislardi.. daha sonra kapinin ordan sürekli biri bakiyordu.. görevli ve kalkmamiz icin bakiyor sandim basta.. meger son kalan ciftinde salondan cikmasini bekliyormus bu yuzden bakip duruyormus.. benimki de sans ya bi türlu kalkmadilar bu sefer ben kalkalim adam da bakip duruyor diye sofrandim..tabi öyle bi süprizde beklemiyordum.. neyse ki 5 dakika gectikten sonra o diger ciftler kalktilar onlarin cikmasiyla birlikte Orhan ölmezin damla damla sarkisi calmaya basladi ve ekranda resim ve resimin üstünde sevgilimin benim icin yazdigi sözler vardi en sonunda da benimle evlenirmisin melegim yaziyordu.. sokdaydim o an.. ve ilk defa mutluluktan agladim.. sonra sevgilime döndüm evet dedim.. sarki bittikten sonra sinemanin sahibi geldi yanimiza elinde tepsi vardi portakal suyu getirmis sevgilim ile bana..türk oldugumuz icin icki icmeyecegimizi bilmis, tepsinin üzerinde kalp seklinde sekerler vardi.. önce bizi tebrik etti felan.. sinemanin sahibinin böyle birsey yapmasi cok hosuma gitti.. sevgilim ekstra herkesin gittikten sonra olmasini istemis cünkü almanyada yasiyoruz, alman filmi ve herkes Alman oldugu icin anlamayacaklardi... böyle
yani.. ama ne yalan söylim sevgilimin bu kadarini yapacagini hic tahmin etmiyordum..onunla cok mutluyum..

sarki bittikten sonra sinemanin sahibi geldi yanimiza elinde tepsi vardi portakal suyu getirmis sevgilim ile bana..türk oldugumuz icin icki icmeyecegimizi bilmis, tepsinin üzerinde kalp seklinde sekerler vardi..

cıks cıks cıks:20:içki içmek çok çok ayıp ve günah bişey haklısın.
genç insanlar, genç beyinlersizniz dimi? sizin gibiler yüzünden gelecekten ümidimizi kesmek üzereyiz...

kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sonunda bende aldım evlilik teklifi. aslında tahmin ediyordum. geçen geconlara gittik davet edildik. o gün bana dediki yarın hiç plan yapma benimlesin. bende ok dedim. söz yüzüklerimizi aldık iş cıkısı üstünü değiştirdi takım elbise giydi o kadar dedim ben yarı klasik yarı sporum sende öyle ol diye dinlemedi. tartıstık. sonrasında yemeğe gittik cok heyecanlıydı hemde nasıl. sanki ilk kez tanısıyormusuz gibi. mekan cok güzel dimi dedi evet dedim insallah ileride benimle evlenmeyi kabul edersen hep geliriz hayatm dedi. bilmem ki dedim. veeeeeeeeeeeeee durdu durduuuuuuuuuuuuuuuuuu "benimle evlenirmisin ömrümün sonuna kadar benimle olurmusun dedi. " nasıl heyecanlıydı cok korkmus kabul etmessem die. dediğim şey "soy ismini gururla tasıyacağım " demek oldu. yarında sözümüz var :))) öpüyorum sizi kocaman

Biz herşeyi konuşuyoruz sevgilimle hatta düğün tarihi aralıkta isteme vs konuşuluyor ama artık dün canıma tak etti.pierr loti de bir anda çıkıştım dedim sen bedava ya alacağını mı sandın ne bu böyle evlilik teklifi yok birşey yok aa :57: :19: Kıpkırmızı oldu :1: Hayatım sen herşeyi bana bırak teklif etmeyeceğimi nerden çıkardın diyiverdi kuzucum ya :9: Bakalım yakın zamanda bende güzel bir evlenme teklifi bekliyorum :16:

ben bu yaz aldım teklifimi

sözümden yaklaşık 2 ay önce :16::16:

2 aydırda sözlüyüm vay bee 4 ay olmuş evlenme teklifimi alıp kabul edeli :1:

Biz herşeyi konuşuyoruz sevgilimle hatta düğün tarihi aralıkta isteme vs konuşuluyor ama artık dün canıma tak etti.pierr loti de bir anda çıkıştım dedim sen bedava ya alacağını mı sandın ne bu böyle evlilik teklifi yok birşey yok aa :57: :19: Kıpkırmızı oldu :1: Hayatım sen herşeyi bana bırak teklif etmeyeceğimi nerden çıkardın diyiverdi kuzucum ya :9: Bakalım yakın zamanda bende güzel bir evlenme teklifi bekliyorum :16:

Ayni sekilde bende sordum insan bekliyor yani aileler tanismadan olmaliydi.. Simdiyse aileler tanisti, söz olcak, ama teklif hâlâ yok ortada :D
Ayni cevabi aldim bende beklemedeyim simdi :D

biz öğretmeniz ikimizde 3yıllık ılıskı sonrası evlılık kararı alındı ama teklıfle degıl kendılıgınden oldu...ama ben ılla da etsın ıstıyordum..o kadar becerıksız ki bu konud a biz eş durumu tyını yapmak ıcın erken nıkah kıydık benımkıde nıkaha gıderken etmıstı....hahahahah

evlilik teklifini istemeye geldikten bir gün sonra etti sözlüm:) hemde çok ilginçti:) hemen anlatıyım içimde kalmasın:D
bizimkiler istemeye geldiler beni babam düşünelim fln dedi (adetten tabi:)) zaten sözlüm bizde kaldı o gece uzakta olduğu için ikinci gelmelerinden önce yüzüğü almamız gerekiyordu:) ertesi öğlen hemen çıktık evden 2 de işe mesaim başlıcaktı 2ye kadar gezdik bi avmde çalıştığım için kolay bulduk ama aldığımızda ben takmadım teşekkür edip öptüm yüzüğü ona verdim:) yönetime imza atmaya çıktık bizim terasa çıktık oturduk karsılıklı kahve yaptım bebeğime:) içerken bir anda kalktı beni kaldırdı bana sarıldı seni çok seviyorum bitanem sonsuza kadar benim olurmusun kadınım olurmusun benimle yaşlanıp benimle ölürmüsün dedi:) bende tabiki sıkıca sarılıp eveeeeeettt diye bağırdım:) yüzüğümü parmağıma takarken de inşallah bir ömür boyu birbirimize bu heycanla bu sevgiyle bakarız dedi:) bence çok romantik oldu:))

Merhaba kızlar,

Sevgilimle bir süredir zaten evlilik üzerine konuşuyorduk ama bir teklif almamıştım. Arada bir ben daha evlenme teklifi almadım diye takılıyordum. Geçtiğimiz kurban bayramında o da ben de ailemizin yanına gittiğimiz için bi süre görüşemedik çok özlemiştik birbirimizi. Tatil dönüşü ilk görüşmemizde aldım evlenme teklifimi. Aslında çok özel bir şey yoktu sadece sarıldı ve bayram boyunca düşündüm kafayı yicektim ama yeterince özel bir şey bulamadım benim karım olur musun dedi. :9: Kızlar aslında benim için de o kadar önemli değildi nasıl sorarsa sorsun benim için cevabı belliydi. evet dedim sadece sıkı sıkı sarıldık. :16: Annemler tanıştılar ve çok iyi anlaştılar şimdi abim yurtdışında onu bekliyoruz isteme ve söz için. Allah herkese nasip etsin :16: :16:

7 ayllıkken aldım :) yani dünn
İstanbul bogazında teknede cok acayıp süpriz oldu filmlerde gorurdum ımrenmezdım cunku bız orta hallerı ınsanlarız
havai fisekler esliğinde tek taş cıktı süperdi
daha iyileri sizin olsun

Tanıştığımız gün aldım teklifi:1:Üniversite de 1. sınıftaydık şimdide 3. sınıftayız kısmetse mezun olduktan sonra evlencez

5 senedir birlikteyiz yaza tanisma söz olcak ama hala teklif yok...hani kirilmiyorda degilim insan ister istemez üzülüyor...bakalim yaza türkiyeye geldiginde yapcam diyo ama pek ümidim yok

bende gelecek hafta yani yılbaşında alıyorum teklifi :) çünkü hem ağzından kaçırdı hemde parmak ölçümü sordu :))) detayları seneye :P anlatırım :D

beraber olmamızın 6, ayında benim doğum günümde teklif etti. boğaza sıfır çok güzel bi yer ayarlamıştı :69: orda teklif etti orda taktı yüzüğümü :69:

Back