- 28 Mart 2025
- 843
- 440
- 18
- Konu Sahibi melisamaleseff
Ben hiçbir altın almadım sade yüzükle evvlrnmistim altın yüzük bahane senin mutluluğun onemli
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üzgünüm evde kaldınEvli değilim ki haahah ablamın düğünü var nasipse haftaya 8 tane burma bilezik 25 gramdan sadece alındı , setlere kolyelere girmeyeyim xkldsljs
Canım kaşıkçı elması 86 karat, siz birimleri karıştırıyor olabilir misiniz?Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Aranızda tecrübeliler var ise fikir belirtebilir mi?
Tektaşa 30 40 verip bir bilezik daha alma teklifi de sunuldu.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Beğendim ama gerek var sorguluyorum kendimiBeğendiysen al
0.70 karat işte sizlerdeCanım kaşıkçı elması 86 karat, siz birimleri karıştırıyor olabilir misiniz?![]()
Yoo kalmadım, ayrıca 20 yaşındayım cnmm ne evlenmesiÜzgünüm evde kaldın![]()
Ailelerimiz tanışık, nişan tarihi vs konuşuluyor ortada sürpriz olacak vakit kalmadı açıkçası:)Nasıl olacak anlayamadım yüzüğü beraberce alıp, sonra al bana teklif yap diye eline mi tutuşturacaksın konu sahibesisürpriz olsa daha heyecanlı olmaz mıydı?
Şaka bir yana Allah karşına ilerde güzel insanlar cikarsinYoo kalmadım, ayrıca 20 yaşındayım cnmm ne evlenmesi
Evet tam da bunu düşünüyorum yok ben takarım vs vs diyorum da o işler öyle olmuyor bir de aktif çalışan bir kadınım o yüzük benim konforumu kasacakEvlilik teklifi yüzüğünün ve teklifin planlanması bence çok kötü.
Zamanında ben de sezmiştim bir şeyler geleceğini tembihlemiştim eşimi. Sakın alma ben kesin kaybederim taşı filan düşürürüm diye pırlanta aldırmadım. Bi tane cam mıdır nedir taşı olan bir altın yüzük bir de taşlı bi alyans aldırdım sooracıma ay ben bunları günlük kullanamıyorum diye düz alyans aldık. Sooracıımaa 6 ay bi sene taktım hevesimi aldım. Şurda burdalar. Bitti gitti. Bana benim verdiğim en en cüzi miktar bile gereksiz geliyo. Nişanda alyans olsun kurdele kesilsin adet yerini bulsun yeter.
Evet istanbuldayım, O zaman biz fazla parayı markalara veriyoruz anladığım kadarıylaİstanbul’da iseniz hiç o markalara bakmayın. Benim eski eş kuyumcuydu, o sebepten az çok biliyorum.
Kapalıçarşıya gidiyorsunuz, herhangi bir üreticiye (küçük esnaf) istediğiniz modeli gösteriyorsunuz (büyük markaların sitelerinden model alabilirsiniz) size aynısını yarı fiyatına yapıyorlar. Diğer türlü markaya para verirsiniz hem de taşınız kalitesiz olur.
Aminn inşaallah Allah herkesin kalbine göre versinŞaka bir yana Allah karşına ilerde güzel insanlar cikarsin
Bizim ilişkimiz artık o yola girdiği için çok ona bırakmıyorum her şey konuşuluyor ortak oluyor ona bıraksam kocaman alır da gerek yok
Bazi seylerde gerek yok yoktur, bu kdr mudahale etmeyin kendi secsin ugrassin
Bu sekilde bakarsaniz evlilik teklifine de gerek yok alyans alin gec
Elbette ama sonuçta biz beraber yapıyoruz bir şeyleri benimde çeyizim vs yok onları da beraber alacağızBazi seylerde gerek yok yoktur, bu kdr mudahale etmeyin kendi secsin ugrassin
Bu sekilde bakarsaniz evlilik teklifine de gerek yok alyans alin gecin
Kesinlikle öyle. Yazık günah. Çevremde kimi görsen uyarıyorum. Birebir aynısını, hatta daha kalitelisini (pırlanta olarak) çok daha uyguna yaptırabilirsiniz.Evet istanbuldayım, O zaman biz fazla parayı markalara veriyoruz anladığım kadarıyla
hevesin geçecek. benim geçti.Yani hep takılır mı bilmiyorum hevesle takarım diyorum ama evli ablalarımız daha bilgilidir
Ben böyle düşünüyorum zaten eşit para kazanıyoruz ve Allaha şükür ikimizde iyi mesleklerdeyiz, ben kendime her şeyi alabilirim ama fazla isteyip onu bunaltmak istemiyorumBen yuzuksuz evlendim altın sevmem bile ne oldu beş yılı doldurduk çok mutluyuz okadar altın alıp eşya alıp mutsuz olsan değer görmeden dahami iyi boşver yaa