EVLİLİK TEKLİFİ YÜZÜĞÜ

İstanbul’da iseniz hiç o markalara bakmayın. Benim eski eş kuyumcuydu, o sebepten az çok biliyorum.
Kapalıçarşıya gidiyorsunuz, herhangi bir üreticiye (küçük esnaf) istediğiniz modeli gösteriyorsunuz (büyük markaların sitelerinden model alabilirsiniz) size aynısını yarı fiyatına yapıyorlar. Diğer türlü markaya para verirsiniz hem de taşınız kalitesiz olur.

Evlilik teklifi yüzüğünün ve teklifin planlanması bence çok kötü.

Zamanında ben de sezmiştim bir şeyler geleceğini tembihlemiştim eşimi. Sakın alma ben kesin kaybederim taşı filan düşürürüm diye pırlanta aldırmadım. Bi tane cam mıdır nedir taşı olan bir altın yüzük bir de taşlı bi alyans aldırdım sooracıma ay ben bunları günlük kullanamıyorum diye düz alyans aldık. Sooracıımaa 6 ay bi sene taktım hevesimi aldım. Şurda burdalar. Bitti gitti. Bana benim verdiğim en en cüzi miktar bile gereksiz geliyo. Nişanda alyans olsun kurdele kesilsin adet yerini bulsun yeter.

Zamanında ben de sezmiştim bir şeyler geleceğini tembihlemiştim eşimi. Sakın alma ben kesin kaybederim taşı filan düşürürüm diye pırlanta aldırmadım. Bi tane cam mıdır nedir taşı olan bir altın yüzük bir de taşlı bi alyans aldırdım sooracıma ay ben bunları günlük kullanamıyorum diye düz alyans aldık. Sooracıımaa 6 ay bi sene taktım hevesimi aldım. Şurda burdalar. Bitti gitti. Bana benim verdiğim en en cüzi miktar bile gereksiz geliyo. Nişanda alyans olsun kurdele kesilsin adet yerini bulsun yeter.

Merhabalar erkek arkadaşımla yüzük bakma olaylarımız gelişti :)
Şu an evlilik teklifi yüzüğü bakıyoruz Zen ve Lizay mağazalarına baktık, tabi herkes en iyisini ister ama ben çok zorlamak istemiyorum.
Erkek arkadaşım 70 karat 60-70 bin tl civarında bakıyor bende daha az 40 50 karat civarında düşünüyordum, şu an 70 80 bandında alabilecek durumumuz da var ancak bir tektaşa o fiyat verilir mi bilmiyorum.
Aranızda tecrübeliler var ise fikir belirtebilir mi?
Tektaşa 30 40 verip bir bilezik daha alma teklifi de sunuldu.
Ben nasıl istersem o şekilde yönleneceğiz, tektaş kullanışlı ve güzel ise 70 80 yok öylesine alınan bir şey gösteriş olması gereken bir şey olarak bakılıyorsa idareten de alınabilir bilmiyorum kararsızım
Canım kaşıkçı elması 86 karat, siz birimleri karıştırıyor olabilir misiniz? 😀

Evet tam da bunu düşünüyorum yok ben takarım vs vs diyorum da o işler öyle olmuyor bir de aktif çalışan bir kadınım o yüzük benim konforumu kasacak

İstanbul’da iseniz hiç o markalara bakmayın. Benim eski eş kuyumcuydu, o sebepten az çok biliyorum.
Kapalıçarşıya gidiyorsunuz, herhangi bir üreticiye (küçük esnaf) istediğiniz modeli gösteriyorsunuz (büyük markaların sitelerinden model alabilirsiniz) size aynısını yarı fiyatına yapıyorlar. Diğer türlü markaya para verirsiniz hem de taşınız kalitesiz olur.
Evet istanbuldayım, O zaman biz fazla parayı markalara veriyoruz anladığım kadarıyla

Bazi seylerde gerek yok yoktur, bu kdr mudahale etmeyin kendi secsin ugrassin
Bu sekilde bakarsaniz evlilik teklifine de gerek yok alyans alin gec
Bazi seylerde gerek yok yoktur, bu kdr mudahale etmeyin kendi secsin ugrassin
Bu sekilde bakarsaniz evlilik teklifine de gerek yok alyans alin gecin
Elbette ama sonuçta biz beraber yapıyoruz bir şeyleri benimde çeyizim vs yok onları da beraber alacağız

Ben yuzuksuz evlendim altın sevmem bile ne oldu beş yılı doldurduk çok mutluyuz okadar altın alıp eşya alıp mutsuz olsan değer görmeden dahami iyi boşver yaa
Ben böyle düşünüyorum zaten eşit para kazanıyoruz ve Allaha şükür ikimizde iyi mesleklerdeyiz, ben kendime her şeyi alabilirim ama fazla isteyip onu bunaltmak istemiyorum

Back
X