Bu zamana kadar konu sahibinin hiçbir konusunun doğruluğuna inanmamış biri olarak yine de bir şeyler yazmak istedim.
Konu sahibi sevgilinizin sevgisinden emin olduğunuzu söylemişsiniz ama burda bu adamın cüzdanında eski sevgilisinin fotoğrafını taşıdığını bize siz anlatmıştınız ve hemen hemen herkes onun eski sevgilisini unutamadığı konusunda hemfikir olmuştu,
İkincisi, yine siz önceleri bu kişiye aşık olmadığınızı, yoğun duygular hissetmediğinizi vs beyan ediyorsunuz ama önceki konularınızdan birinde bu kişinin cüzdanında neden eski sevgilisinin fotoğrafı var diye sinir krizleri geçirmiştiniz, hatta sizin tabirinizle ağlamaktan "sümükleriniz bile akmıştı"
Üçüncüsü, konularınızda sürekli ev arkadaşlarınızın pisliğinden/yurtların kötülüğü gibi şeylerden dem vurmaniz sevgilinizin evinde kalmanıza yönelik eleştirileri engellemek içinmiş gibi geliyor. pek tabii eleştiriler umrunuzda olmayabilir ama burda size yurtlarla ilgili pek çok tavsiye verildi hatta burs ayarlamak isteyen üye bile oldu hatırlıyorum, lakin siz "gizli kalmak istiyorum" diyerek reddettiniz, sevgilinizin evinde kalmaktansa kendi yaşıtlarınızla bir yurtta/evde kalmanız fikri savunuldu bunun üzerine siz eve çıktınız ama her Allahin günü ev arkadaşlarınızın pisliği ile ilgili konular açtınız. Aslında sizin de bildiğiniz gibi kimsenin ev/ oda arkadaşları pirüpak olmuyor ne yazık ki...
Şimdi de evlilik teklifi nasıl reddedilir gibi bir konuyla geldiniz. ilk konularınızda aranızda aşk olmadığı, bu yüzden cüzdandaki fotoğrafın da bir sorun teşkil etmediği gibi bir hava vardı ama son konularda erkek arkadaşınız çok ince düşünceli ve size sırılsıklam aşık biri oluverdi. Artık eski sevgilisini unutmuş ve cüzdandan da fotoğrafını çıkarmıştır diye düşünüyorum.
Tavrınızdaki ve konularınızdaki bu değişikliği de başlarda "iki kişinin de birbirine karşı bir şey hissetmediği bir çıkar ilişkisi" şeklinde yorumlanan ilişkinizi "duygusal bir zemine oturtma, ya da öyleymiş gibi gösterme" arzusuna bağlıyorum.
Evlilik teklifi reddetmek de. -eğer istemiyorsanız- çok zor bir şey olmamalı. Bana fikrimi soracak olursanız pasaklı ev arkadaşlarınızın yanında kalın ve okulunuzu bitirin derim ama kararı siz vereceksiniz tabii ki. Hayatta başarılar dilerim.