Evlilikte 2 ay boşluk

Merhaba, 8 senelik evliyim ve 1 çocuk annesiyim. Mesleğim var fakat çalışmıyorum, 2 yıldır evdeyim. İlkokul 1.sınıfta kızım var.
Sorunum eşimle alakalı, eşim çok yoğun çalışan birisi maalesef. Ekstra olarak, yurt dışından iş aldılar ve şu 3 4 aydır daha da yoğun çalışıyor. İşten geç çıkıyor ve genelde yorgun, uykusuz oluyor. Kariyer yapma odaklı. Bunca yoğunluğuna rağmen her ne olursa olsun, düzenli sayılabilecek bir cinsel hayatımız vardı. Fakat şu 2 aydır birliktelik yaşamadık. Onun yorgunluğu, benim yorgunluğum, ağır geçirilen bir grip, kızımın okula adaptasyonu, o bu, yarın birgün derken 2 ay oldu. Başlarda önemsemedim olabilir her evlilikte diye düşündüm. Sarılma öpme dokunma gibi durumlar elbette var. Ama sanki eşim hiç şikayetçi değil gibi bu durumdan. Ancak ben laf çarparsam, "ya özledim, yarın yapalım mı" vs diyor. Ben söylemezsem bahsini açmazsam, hiç sesi çıkmıyor, dile getirmiyor. Çok kafama takıldı ve kırgınım artık.
Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi. Hatta kendisine de sordum nasıl durabiliyorsan diye, çocuk muyum ergen miyim ben, yorgunluktan aklıma mı geliyor dedi.

Sonuç olarak çok kırgınım ve sinirliyim. Bu durum kendimi değersiz hissettirdi bana. Hiç dile getirmemesi, şikayet etmemesi, hayıflanmaması filan, üzdü beni. En son 2 3 gün önce biraz tartışarak, bana dokunma şu saatten sonra hiç umurunda değil bu durum dedim.
Sizlere danısmak istediğim; ben mi çok abartıyorum bu durumu yoksa evlilikte böyle dönemler olabilir mi? Normal mi? Başınıza geldi mi? Biraz gurur da yaptım açıkçası :KK43:
Bazen hayat yolunda gitmez hastalık işten güçten mutsuzluk yoğunluk yorgunluk
Mesela adam tek geçindiriyordur evi, maaşı azdir, maddi olarak tatmin olmuyordur ya da beyin veya vücut olarak çok yoğun çalışıyordur y da sağlık sorunu vardır canı istemez aklına gelmez.
Ben 6 ay oldu doğum yapalı inanmazsınız aklıma bile gelmiyor canım istemiyor görev görüyorum resmen kaçmak istiyorum ama yapmak zorundayım diye yapıyorum diyebilirim.
Biraz zaman mı verseniz?

Bende esimdencok yoğun çalışıyoruz ve tabiri caizse vakit bulamiyoruz buldugumuz vakittede hemen uyumak istiyoruz bizim böyle anlarımiz cok oldu. Bazen sık bazen aylarca. O yüzden bana normal geldi

Yanlış anlaşılmışım sanırım. Eşimin kendisi de yaşantısı da işi de çok şeffaf. Yani fazla ortada ve çok fazla şahidim var. Aile işletmesi. Aldatmak istese bile sanırım yer, zaman, kişi bulamaz 😁 o yüzden eminim
Ben hiç bir zaman bu kadar emin olarak konuşmazdım. Sizde böyle düşünmeyin başınıza gelse bu dik başlıkla kaldıramaz hüsran olursunuz .Ve söz konusu cinsellikse iş ortamından biri olduğunu farz edelim wc de bile yapar kimse anlamzdı. Çünkü bizde arkadaşları anlamamıştık taki bir gün sabah erken gidip depoya girene kadar😁

Şimdi bu yoruma da kızacaklar, bir sürü beğenmedim gelecek ama yazacağım yine de.

Yıllar önce ürolog bir abimiz “eğitimli, kültürlü, şehirli erkekte cinsel sorunlara daha çok rastlıyoruz, bunun sebebi beslenme sanılsa da aslında gelişmişlik. Kafası çalışan adam için seks her zaman en üst noktada önemli olmuyor, kendini başka konularda da ispat etmiş oluyor ya da kafasına taktığı şeyler cinsel yaşamını etkileyebiliyor. Tam tersi olanlar da en önemli şey cinsel yaşam oluyor, kendini gerçekleştirdiğini hissetmek için cinsel güce ihtiyacı var. Bu yüzden alt tabakada cinsellik daha ön planda, daha önemli, daha yoğun yaşanıyor” demişti. Bence haklı.
bence de hakli. Bana gayet mantikli geldi söyledikleri.

Merhaba, 8 senelik evliyim ve 1 çocuk annesiyim. Mesleğim var fakat çalışmıyorum, 2 yıldır evdeyim. İlkokul 1.sınıfta kızım var.
Sorunum eşimle alakalı, eşim çok yoğun çalışan birisi maalesef. Ekstra olarak, yurt dışından iş aldılar ve şu 3 4 aydır daha da yoğun çalışıyor. İşten geç çıkıyor ve genelde yorgun, uykusuz oluyor. Kariyer yapma odaklı. Bunca yoğunluğuna rağmen her ne olursa olsun, düzenli sayılabilecek bir cinsel hayatımız vardı. Fakat şu 2 aydır birliktelik yaşamadık. Onun yorgunluğu, benim yorgunluğum, ağır geçirilen bir grip, kızımın okula adaptasyonu, o bu, yarın birgün derken 2 ay oldu. Başlarda önemsemedim olabilir her evlilikte diye düşündüm. Sarılma öpme dokunma gibi durumlar elbette var. Ama sanki eşim hiç şikayetçi değil gibi bu durumdan. Ancak ben laf çarparsam, "ya özledim, yarın yapalım mı" vs diyor. Ben söylemezsem bahsini açmazsam, hiç sesi çıkmıyor, dile getirmiyor. Çok kafama takıldı ve kırgınım artık.
Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi. Hatta kendisine de sordum nasıl durabiliyorsan diye, çocuk muyum ergen miyim ben, yorgunluktan aklıma mı geliyor dedi.

Sonuç olarak çok kırgınım ve sinirliyim. Bu durum kendimi değersiz hissettirdi bana. Hiç dile getirmemesi, şikayet etmemesi, hayıflanmaması filan, üzdü beni. En son 2 3 gün önce biraz tartışarak, bana dokunma şu saatten sonra hiç umurunda değil bu durum dedim.
Sizlere danısmak istediğim; ben mi çok abartıyorum bu durumu yoksa evlilikte böyle dönemler olabilir mi? Normal mi? Başınıza geldi mi? Biraz gurur da yaptım açıkçası :KK43:
Yani söz konusu erkekler olunca ben çok masum düşünemedim ya ...

Aldatılıyor olabilirsiniz ,
Çevremde işleri yoğun (!) olan bir beyefendi (!) , eşini aynı anda 2 farklı bankacı ve esnaf bir bayan ile aldatmıştı .

Yani siz adam ya gay ya da aldatıyor demişsiniz. 8 sene düzenli ve iyi giden cinselliği olan çift 2 ay yapmadı diye adam hemen nasıl gay oluyor? Yani iş yoğunluğu stres altında olan, grip veya yorgun olan adam hani eşiyle sevişmek yerine masturbasyona baş vurabilir, çünkü erkekler için kolay bir boşalma şeklidir bu, Yoğun da olsa, yorgun da olsa banyoda 2 dakikada yapabilir. Konsahibinin eşi "aklıma bile gelmiyor" demesi fiziksel bir durum ya da depresyon getirir benim aklıma. Siz aldatıyordur diyorsunuz. Konu sahibinin eşi aldatıyor mu aldatmıyor mu biz mi bileceğiz? Konu sahibi böyle bir şeyden şüphelense belli emareler bulur ya da belli emareler arar. Konu sahibi eşim beni aldatıyor mu ya da gay mi? diye mi sormuş? Yanlış anlamayın ben önceki tartışmada taraf tutuyor falan değilim sadece ısrarla savunduğunuz yorum neden beğenilmedi diye kendimce yorum yapıyorum. Ben beğenmedime basmadım bu arada, kolay kolay beğenmedim basmam, göz ardı eder geçerim hepimiz alıştık artık böyle negatif yorumlara.
Yani gay olmadığına göre ihtiyaçlarını farklı bir şekilde karşılıyor olabilir yazmışım. Başıma gelen birşey olduğu İçin tecrübelerime dayanarak yorumumu yaptım. Size yapmadığım İçin konuya dahil olup benim yorumumu tartışmanıza gerek yok,beğenmediyseniz görmezden gelin benim fikrim bu yönde. Aldatması İçin yeni evli olmasına gerek yok 8 yıl çok büyük bir süreç değil. 15 20 yıllık bile aldatan eşler oluyor,sanki anormal birşey yazmışım gibi beni alıntılayıp durmayın.

Yani gay olmadığına göre ihtiyaçlarını farklı bir şekilde karşılıyor olabilir yazmışım. Başıma gelen birşey olduğu İçin tecrübelerime dayanarak yorumumu yaptım. Size yapmadığım İçin konuya dahil olup benim yorumumu tartışmanıza gerek yok,beğenmediyseniz görmezden gelin benim fikrim bu yönde. Aldatması İçin yeni evli olmasına gerek yok 8 yıl çok büyük bir süreç değil. 15 20 yıllık bile aldatan eşler oluyor,sanki anormal birşey yazmışım gibi beni alıntılayıp durmayın.
yok ben alıntılayıp durmadım, bir kere alıntıladım (bu da iki oldu) Ben siz sürekli o yorumunuzu savununca alıntıladım, işgüzarlık ettim, görmezden gelebilirdim yine de....(Bu arada parantez açayım: o yorumda da açıkça aldatıyor yazmamışınız sonra fark ettim ama imada bulunmuşsunuz). İşte bunlar hassas konular, öyle keskin ve negatif genellemeler yapınca yapıcı olmuyor diye şey yaptım. Bu arada yaşadığınıza üzüldüm. Bunun etkisi ile yazdığınızı düşünüyorum.

yok ben alıntılayıp durmadım, bir kere alıntıladım (bu da iki oldu) Ben siz sürekli o yorumunuzu savununca alıntıladım, işgüzarlık ettim, görmezden gelebilirdim yine de....(Bu arada parantez açayım: o yorumda da açıkça aldatıyor yazmamışınız sonra fark ettim ama imada bulunmuşsunuz). İşte bunlar hassas konular, öyle keskin ve negatif genellemeler yapınca yapıcı olmuyor diye şey yaptım. Bu arada yaşadığınıza üzüldüm. Bunun etkisi ile yazdığınızı düşünüyorum.
Ben açıkçası cinsellik konusunda erkeklere güvenmiyorum. Benim fikrim bu yönde,beğenir beğenmezsiniz çok önemli değil fikrim de değişmeyecek başkaları beğenmediği için. Ortada bir hastalık yoksa,maddi bir çöküntü iflas yoksa erkekler sevişmeye gayet de düşkün sağlıklı ise.

Şuan şüpheli bir durum hissetmedim. Cinsellik dışında normal davranıyor. Buradaki arkadaşların bir kısmı aldatma üzerinde durmuş. Ekstra gözlemleyeceğim.
Hiç aklıma gelmemişti, hatırlattınız teşekkür ederim, değerlerine baktırsın

Tabiki kontrolü elden bırakmayın ama ben sanmıyorum bu durumun aldatma kaynaklı olduğunu aldatma olsa eşiniz daha çok üzerinize düşerdi. Bence vitamin eksikliği ve yoğun tempoya dayanamamaktan kaynaklı

X