Evlilik teklifi nasıl reddedilir?

Burda okuduklarinla kiyaslama herkesi
Burda anlatilanlarin cogunu ben 40 yillik omrumde gormedim duymadim
Ben yuzune vuracagini sanmiyorum sevgilinin ama kv konusu kafami karistirdi

Demin de yazdim , tum erkekler burda anlatilanlar gibi diil :)
Bence ciddi ciddi dusun ama kv yi sor mutlaka
Onunla olmaz kuzum , sen yapamazsin boyle birseyi

Boşanmak isteyen adamın bahanesi çok olur,açıklarını bilmese gözünün üstünde kaşın var der gene boşar. Valla yalan yok şu an resmen çıkarların doğrultusunda hareket etmeni öneriyorum sana ki sen erkek arkadaşını seviyorsun da hani ortada bir sahtekarlık da yok.
Biraz nefes almaya ihtiyacın var bence.

Cok ihtiyaci var hemde
20 yillik omrune neler sigdirdi
Bende rahata kavusmasini cok istiyorum

kişisel olarak kızmadım tabi :) ama bana da böyle söyleyen çok oldu ve hayatımda ağır şeyler yaşadım. bazen bilmeden hemen yargılıyoruz ya durumu. işte ben ona kızıyorum :)

Mesleğini eline almadan asla evlenme. Ne olursa olsun güvenme o kadar. Hep bir B planın olmalı bu yüzden de ekonomik özgürlük şart.

kişisel olarak kızmadım tabi :) ama bana da böyle söyleyen çok oldu ve hayatımda ağır şeyler yaşadım. bazen bilmeden hemen yargılıyoruz ya durumu. işte ben ona kızıyorum :)

Yargilamanin y si yok yazdigim seyde.
Ki yargilamak isteseydim yargilardim ve evet yargiladim da derdim emin ol.
Yanlis anlamissin.

Barisalim. Optum

Reactions: KV_
Teşekkür ederim iyi dilekleriniz için. Zaten ileride ablam veya annem gibi olmak en büyük korkum inşallah olmam. Önerilerinizi dikkate alacağım

Haklısınız aslında hayat müşterek. Teşekkür ederim

Mesleğini eline almadan asla evlenme. Ne olursa olsun güvenme o kadar. Hep bir B planın olmalı bu yüzden de ekonomik özgürlük şart.
Yani şimdi düşündüğümüz zaman ailemle görüşmüyorum, ayrı evde kalıyorum, çalışıyorum aynı anda okuyorum. Bir kuple süründüğüm doğrudur. Olur da evlenir boşanırsam en kötü ihtimalle yine sürünürüm

Niye surunesin ki? Mezun olmus olursun , calisiyor olursun , kendi ayaklarin uzerinde durur kendine yeni hayat kurarsin
Olumsuz dusunme , belki de cok mutlu olacaksin ve harika bir evliligin olacak

Niye surunesin ki? Mezun olmus olursun , calisiyor olursun , kendi ayaklarin uzerinde durur kendine yeni hayat kurarsin
Olumsuz dusunme , belki de cok mutlu olacaksin ve harika bir evliligin olacak
Yok yani en kötü ihtimalle şu anki durumuma geri dönerim pek fazla bi kaybım olmaz anlamında söylemiştim bu arada yorumlarınız yüzümü güldürdü çok çok teşekkür ederim size

Evet ama evlenip boşanmak da kolay bir şey değil ikisi de yıpratıcı süreçler. Bu adam sana haber vermeden bir gün boyunca ortadan kaybolmuştu sanki eski konundan parça parça hatırlıyorum ama. Şimdi böyleyse evlendikten sonra nasıl olur bilemeyiz. Hakkında hayırlısı olsun umarım üzülmezsin hiç zaten ailenden çekmişsin çekeceğin kadar...

Bunlarin hepsini ekonomik ozgurluge sahip oldugunda fazlasiyla yasayacaksin.

Gecmisini bilmiyorum ama zor bir hayatin olmus sanirim, okulunun bitmesine 1 yil kalmisken
Evlilik bir kurtulus olsun istemem senin icin.
Bu insani taniyali henuz 7 ay olmus.
Cok gencsin, is hayatin olacak, yeni insanlar taniyacaksin. Dusuncelerin ve cevren bambaska olabilir.
Bugun zaten ileride de bu adamla evlenmek isterim dersin. Ileri de nereden evlendim bununla.

Ne yasiyor olursan ol
Hepsi bitecek. Onceligin bireysel gucun olmali.

Bence büyük yanlış olur. Zor günler geçiriyormussunuz üstelik depresyonda bile olabilirmissiniz dediğinize göre. Bu psikolojide biri ne kadar dogru karar verebilir yanlis anlamayın ama belki sizin için doğru insan bile değil şu an böyle hissediyorsunuz. İş hayatina atılınca belki fikriniz değişecek. Zor tahmin ediyorum ama bence okulu bitirip en az iki sene çalışıp öyle karar verin
.bu arada da 25 olursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…