Evlilik teklifi nasıl reddedilir?

Yahu zaten ben adam için evi terk etmedin ama herkes öyleymiş gibi yere yere yorum yapıyo. Valla sinir oldum. Konuda da hiç öyle bi şey yazmadım ayrıca ha. Kafalarında kurup kurup eleştiriyolar.

yapılacak tek şey böyle bir teklifi reddedip aileye sıgınmak okulu bitirmek hedeflere dogru ilerlemek

bunu idrak edecek yaşta ve zekada bence

yapılacak tek şey böyle bir teklifi reddedip aileye sıgınmak okulu bitirmek hedeflere dogru ilerlemek

Senin de olmayan bir şeyi varmış gibi göstererek beni yermeden iğnelemeden yorum yapmayacak kadar idrak yeteneği ve zekanın olması gerekir bu yorumu yapman için..

Bak valla asabım bozuldu anaya babaya isyan çıkarıp demiş tövbe allahım nasıl bi hayal gücü ya yoktan var etmişsin bi de gelip eleştiriyosun

Bak valla asabım bozuldu anaya babaya isyan çıkarıp demiş tövbe allahım nasıl bi hayal gücü ya yoktan var etmişsin bi de gelip eleştiriyosun

ben şunu anlamadım
evini terkedip sevgilinin evine yerleşirken annen arkandan su mu döktü??

isyan diye mubağala etmişimdir belki ama sonuçta annen baban seni yollamadı herhalde??

orda isyankarlık var

ben size minnet edeceğime gider sevgilimle yaşarım gibi bişey

Hala kafanda kurduğunun farkında mısın? Annem ve ablam beni evden gönderdi ve gidecek hiçbir yerim yokken sevgilim kapısını açtı bana olay bundan ibaret

Hala kafanda kurduğunun farkında mısın? Annem ve ablam beni evden gönderdi ve gidecek hiçbir yerim yokken sevgilim kapısını açtı bana olay bundan ibaret

annen ve ablan 20 yaşında bir genç kızı evdenmi gönderdi?

peki nereye gönderdiler? Atatürk parkına mı?

her ilde vardır ondan söylüyorum

sen o işin öyle olduguna eminmisin?

annen ve ablan 20 yaşında bir genç kızı evdenmi gönderdi?

peki nereye gönderdiler? Atatürk parkına mı?

her ilde vardır ondan söylüyorum

sen o işin öyle olduguna eminmisin?
Ne saçmalıyosun acaba sırf saçmaladığını kabul etmemek için iyice saçmalıyosun şu an

Ne saçmalıyosun acaba sırf saçmaladığını kabul etmemek için iyice saçmalıyosun şu an

çok basit bir soru sordum

bir abla ve anne nasıl olurda 20 yaşında kızlarına

ne yediğin içtiğin nerde yattığın kimle kaldıgın bizi ilgilendirmez deyip evden gönderirler??

ne yaptın da düşmana bile ederken düşünülecek şeyi sana yaşattılar

Bunun hakkında birkaç konu açmıştım. Ablam annem ben yaşıyorduk evi ablam geçindiriyordu ama sürekli evli erkeklerle ilişki kuruyordu ben de buna tepki gösterince ablam evden gitmemi istedi daha doğrusu kovdu annem de buna seyirci kaldı özetle

sana birşey diyeyim mi?

madem böyle birşey var madem para benim ev benim çık git dedi ve annende izledi

gidersin bir kadın sıgınma evine yine de bir erkeğin eline bakmazsın..

o adam senin hiçbirşeyin değil aranızda yaş farkı var sen öğrencisin

ne işin var güzelim adamın evinde

bak ailen bile neler yapmış adama bel bağladın yarın o da çek git derse ne yapıcaksın?

Ya ben kendimi anlatamadım sanırım. Benim adama bel bağlama gibi bir durumun yok. Şu an kendi öğrenci evimde kalıyorum burslarımla ve çalışıp kazandığım parayla geçiniyorum. Ama bunları yaparken de açık seçik sürünüyorum. Ders çalışacak vakit bile bulamıyorum 40tan yukarı notum yok ki geçen sene ortalamam 3 üstüydü benim. Kazandığım para da bana ucu ucuna yetişiyor ama ben zaten sevgilimden manevi destek dışında maddi olarak destek görmüyorum. Çok çok gittiğimiz yerlerde hesabı ödüyor. Olay bundan ibaret yani. Evlenmeyi de hem düşünüyorum hem düşünmüyorun. Evlenmeyi düşünmüyorum ama evlenirsem de sırf rahat rahat okuyup mezun olmak için evlenirim başka hiçbir şey için değil

evlenme hata edersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…