Evlilikte 2 ay boşluk

Son zamanlarda asla istemiyordun dimi onu cinsellikten kaçıyordun ?
evet asla cinsellik istemiyırdum ayda bir oluyordu o da zar zor.benim de kafada bitmişti sonra zaten aldattığını öğrendim daha doğrusu şüphelendim, şüphelerim doğru çıktı boşanmaya karar verdim öyle bitti.iyi ki de bitti.

evet asla cinsellik istemiyırdum ayda bir oluyordu o da zar zor.benim de kafada bitmişti sonra zaten aldattığını öğrendim daha doğrusu şüphelendim, şüphelerim doğru çıktı boşanmaya karar verdim öyle bitti.iyi ki de bitti.
Benimde zar zor oluyordu sonrasında hiç olmamaya başladı resmen cinsellikten bir gram zevk almıyordum istemediğim için canımda yanıyordu.Resmen işkence çekiyordum keşke beni aldatsa keşke başka bir kadına aşık olsa adama beni aldatması için binbir türlü yol yaptım bana mısın demedi

Benimde zar zor oluyordu sonrasında hiç olmamaya başladı resmen cinsellikten bir gram zevk almıyordum istemediğim için canımda yanıyordu.Resmen işkence çekiyordum keşke beni aldatsa keşke başka bir kadına aşık olsa adama beni aldatması için binbir türlü yol yaptım bana mısın demedi
ben bu konuda şanslıyım. hayatına o kadın girmeseydim bende kurtulamazdım. ki hala bikaç ay önce bana sahip çıksaydın aldattığımı öğrendiğinde terk etmeseydin demişliği var. her seferinde önünü kesiyorum. acayip bir tip anlat anlat bitmez :KK70: umarım aldatılırsın ne diyim :KK70:

Sevdiğine adım gibi eminim.Zaten kıskançlık krizine girip şiddete başvurdu.Erkeğin şiddet uygulaması sevmesiyle alakalı değil sinirlerine hakim olamamasından kaynaklı.Mesela çocuğuna tokat atarsın,ama seversin seni öyle bir sinir krizine sokar ki küçük bir tokat atarsın öyle düşün.Şiddet siniri yönetememekle alakalı bişey sevmekle alakalı değil.
Şiddetin ne çocuğa ne kadına karşı uygulamanın bir mazereti olamaz. Ayrıca o adamlar dikkat et , kendilerini kızdıran patronlarına , kendilerine başkı uygulayan babalarına, kendilerine kötü davranan amirlerine sinirlerine hakim olamayıp şiddet uyguladıklarını hiç görmezsin. Nedense eşlerine uygularlar , o çok sevdikleri !!! eşlerine. Ben avukatım kendi müvekkiline , karşı tarafa, hakime, savcıya karşı çok sinirleniyorum, haksız uygulamalarla karşı karşıya kalıyorum gergin, ve inanin çok sinirli bir insanım ama kimseye şiddet uygulamayı tercih etmedim. Sinirli olmak , doğru bir mizaç , bazıları daha sakin karşılar olayları bazıları karşılayamaz ama bu konuda şiddet uygulamak tamamen bir tercih, bir seçimdir.

Sizi iyi anlıyorum bir ara bende yaşadım bu durumu. Uzun süre birliktelik olmadı. Hatta bende sormuştum nasıl duruyosun diye benim eşimde aynısını söylemişti ben aklı fikri şeyde olan bi adammıyım geçim sıkıntısı vs aklıma gelmiyo diye. Ama geçti gitti o günler. Biz kadınlar her zaman her koşulda yapabiliriz ama erkekler öyle değil. Kafaları dolu olduğu zaman yapamıyorlar. Ayrıca çalışan bi eşiniz var bence şükretmelisiniz. Çalışmasa evine bakmasa bu daha kötü olurdu. Şu an yoğun bir dönemiymiş. Biraz sabırlı olun ve bekleyin. Eğer devam ederse o zaman üzülürsünüz. Birde laf çarpmak yerine mesela giyinip süslenip yanaşmayı deneyebilirsiniz. Genelde işe yarıyor 😅
benim de oldu, hatta 2 evlılık yapmıs bırı olarak, her ıkısınde de yasadım

ama bızı aslında yanıltan ya da kotu hıssettıren sey; baska evlılıkler ıle kıyaslamak... arkadasımın esı 20 yıllık evlı ama her gun cınsellık bekler. cunku 10-4 mesaisi olan, ne evlılıkte ne kendı aılesınde ne arkadasımın aılesınde maddı manevı bır sorun olmadan, sakin bir hayatları var. ama benim eşim bankacı, ayrıca agva da tadilat yapıyoruz, kendi abılerı ablaları bır suru mahkeme vs vasıyet sorunları hayatımızdai yaslı annesi, benim anne-baba ayrı, ıkımız de calısıyoruz, adam evde 3 e' kadar 45 gun mesai bıle yapıyor, namaza kalkıyor, yas 45...

yani hayatlar farklı olunca, hem zıhınsel hem bedensel yorgunluklar olunca kadın zaten dagılıyor da, hazır olda beklıyor gıbı yansıtılan erkeklerın hepsının aynı olacagı algısı da cıkıyor sanki. ama ısın dogrusu oyle degıl. evet erkekler bızlerden farklı ama herkesın bedeni ve zıhnı de farklı, eskort tutan adamlar da var ona bakacak olursanız ama 30 sene bır kadınla olmayan, esı hastayken bıle ona yaklasmayan ama esını hastayken bıle ısrarcı olan erkek de var. herkesin iradesi, herkesin hayatı, herkesin bedeni, herkesin öncelikleri... herkes farklı ve her evlılıgın de dinamiği farklı yani.

Merhaba, 8 senelik evliyim ve 1 çocuk annesiyim. Mesleğim var fakat çalışmıyorum, 2 yıldır evdeyim. İlkokul 1.sınıfta kızım var.
Sorunum eşimle alakalı, eşim çok yoğun çalışan birisi maalesef. Ekstra olarak, yurt dışından iş aldılar ve şu 3 4 aydır daha da yoğun çalışıyor. İşten geç çıkıyor ve genelde yorgun, uykusuz oluyor. Kariyer yapma odaklı. Bunca yoğunluğuna rağmen her ne olursa olsun, düzenli sayılabilecek bir cinsel hayatımız vardı. Fakat şu 2 aydır birliktelik yaşamadık. Onun yorgunluğu, benim yorgunluğum, ağır geçirilen bir grip, kızımın okula adaptasyonu, o bu, yarın birgün derken 2 ay oldu. Başlarda önemsemedim olabilir her evlilikte diye düşündüm. Sarılma öpme dokunma gibi durumlar elbette var. Ama sanki eşim hiç şikayetçi değil gibi bu durumdan. Ancak ben laf çarparsam, "ya özledim, yarın yapalım mı" vs diyor. Ben söylemezsem bahsini açmazsam, hiç sesi çıkmıyor, dile getirmiyor. Çok kafama takıldı ve kırgınım artık.
Herkesin aklına aldatma, kendini tatmin etme gibi durumlar gelecektir. Bunların olmadığına eminim, eşim şeffaf birisi. Hatta kendisine de sordum nasıl durabiliyorsan diye, çocuk muyum ergen miyim ben, yorgunluktan aklıma mı geliyor dedi.

Sonuç olarak çok kırgınım ve sinirliyim. Bu durum kendimi değersiz hissettirdi bana. Hiç dile getirmemesi, şikayet etmemesi, hayıflanmaması filan, üzdü beni. En son 2 3 gün önce biraz tartışarak, bana dokunma şu saatten sonra hiç umurunda değil bu durum dedim.
Sizlere danısmak istediğim; ben mi çok abartıyorum bu durumu yoksa evlilikte böyle dönemler olabilir mi? Normal mi? Başınıza geldi mi? Biraz gurur da yaptım açıkçası :KK43:
ama sizi de anlıyorum acaba sevmiyor mu, acaba başkası olabilir mi, ya da niye diğer kadınlar istenirken ben neden...

bu sorular aklınızdan gecıyor , ozguvenınız zedelenıyor ama dedıgım gıbı meselenın sız olmadıgından emın olun, gozlemleyın, zaman verin, biraz sartları zorlayın... zamanla düzene gırecektır ki cocugun okulu, hastalık surecı vb durumlar da olmuş. bunlar çok normal şeyler.

bende yazan arkadaşlar gibi; hemen en kötüyü düşünme derim, 2 ay gerçekten çok uzun bir süre, hiçmi zamanı olmuyor, haftasonu akşamları vb. vardır desemde iş sitresi vb. durumlar tetiklemiş olabilir. daha önce yapmadığınız farklı birşeyler yapın. onun hoşlanacağı bfanteziler

Çocuğun okulda ki adaptasyon sürecinin. Sizin gece beraberlik yaşamanıza nasıl etkisi oluyor onu anlamadım

X