evlilik sürecim gelecek kaygım ve elalem

Bu tarz kinular acilinca 2 ogul sahibi olarak gelecdkten korkuyorum.
korkma. onların bir hayatı olduğunu sana bağımlı olmadığını kabul et ve hayatındaki insana da saygı duyduğun sürece hadsiz olmadığın sürece sıkıntı yaşamazsın. Çünkü ben korkulacak biri olduğumu düşünmüyorum böyle yorum yaptığın için söylüyorum bunu. çünkü benim herhangi bir maddi manevi beklentim yok. Ben ona zaten oldukça saygı gösteriuorum göstermesem ben seni tasvip etmiyorum bilmem ne diyip benim hayatımı yargılandığı an annem ailem hakkında saçma sapan konuştuğu an o lafları tikamayi iyi bilirim ama sadece tamam öyle olsun diyorum. Benim nerem korkunç söyler misin lütfen neden böyle bir yorum yaptığını merak ettim lütfen dürüst ol

Bu tarz kinular acilinca 2 ogul sahibi olarak gelecdkten korkuyorum.besle buyut biri ciksin kimle konusacagima karissin oglumla arami acsin yada benimle problemli olsun.ne kotu.oysaki oda birgun anne olup tekerrur yasayacak ayni seyleri
okuduğunu anlamıyorsun herhalde defalarca onun kiminle görüşüp görüşmesine laf etmediğimi söyledim mesafeyi ben kv adayı ile kendi arama koymak istedim. beni de besleyip büyüten bir anne babam vardı oldukça emek verdiler ama erkek annelerine göre sadece kendi oğulları biricik önemli dimi? benim annem gidip eski sevgilimle sürekli fotoğraf atsa babam ya da bu nasıl olur? ben görüşme etme demiyorum ama onun söylediği şeylere inanıp bana diyor ki onları arasına sen girdin ama ben sevgilimle tanıştığım zaman onlar ayrılalı 2 sene olmuştu. neyse ne desem ben suçluyum sana göre kaynana kafası

Sizin icin demedim korkunc diye genel olarak bu tarz konular acilinca bende ne kadar iyi olursam olayim kayinvalide muessesinde geline yaranamayacagimi dusunuyorum.yani kadin bir fikir beyan etmis dogru bulmuyirum diye oglu size ozur dilettirmis .ince cizgim.fikrimi saygi cercevesinde kime soylersem soyleyebilirim.o noktada yasadiginiz diyologlar asagi yukari bellidir birbirlerinizle bu uzucu.oysaki herkesin bir dusunce sekli var buna saygi duymak lazim.buralara kadar konu acmissiniz mesela o ailenin soy ismini tasiyip o erkegin annesine karsi kin tutabilme ozelliginizden bahsediyorsunuz mesela.ama annenizle tartissaniz kin tutmassiniz degilmi.yada gorusmesini istemediginiz birinden bahsediyorsunuz .daha evlenmeen bu sorunlar oluyorsa inanin evlenince daha cogu olur.
Not kardesim eskiden bir arkadasimla cikiyordu cok eski zamnlar bos bogazli kardesim bunu esine anlatmis ve gelin hanim onunla arkadadlik yapmamam kinudunda beni uyarmak istemis bende ona sunu soylemistim
O benim kac yillik arkadssim sen gelinimsin birbirinizi karistiracak ve karsilastoracak degilim.onunla gorusmeye devam edicsm bunda soz hakkin yok.adini agzimda duymayacaksin demistim.sukur kriz cikmadan kapanmisti konu.simdi ben neden arkadadimla o istiyor diye arayi kopartayim ddgilmi.sizin isde oyle birsey.hee tabi kayinvaliende kendini bilmedi gerdkiyor onunda size karsi iyi davrannadi saygili olmasi gerekiyor.

Bu k9nuda sen haklisim oyleyse .haksiz yere suclanmak tabikide kabul edilicek bir durum degil.dedigim gibi konu sizle ilgili degil bu tarz konular yakn cevrede cok duyulunca bakis acimi soyledim.

kadın fikir beğen etmiyor ki bana hakaret ediyor. Ben senin yaşam tarzını beğenmiyorum uygun görmüyorum ama oğlum seni sevdiğim için seninle yakınlık kurmaya çalışıyorum diyor ben bunu dese normalde kavga eder ağzıma geleni söylerim ama ben tek taraflı değilim oğlunla yaşıyorum onunla konuş dedim. e ben kötü yetiştim hadi de oğlunu ben zorlamadım ki hiçbir şeye o da demek ki oğlunu kötü yetiştirmiş. ben bak adını ağzımdan duymayacaksın demişsin ama bizde öyle değil 2 kere hikaye attı altına kızımlar yazdığı sonra ben görünce direkt sildi engelledi beni tekrar attı. aynı şekilde oğlundan da engelliyor görmesin aram bozulmasın diye. bana üstten bakıyor kendi oğlu diş hekimi ben işsizim diye ogrenciyken çalışıyorum diye ee yani ne olmuş? çok daha ağır sözlerim var ama yaşlı diye sustum sevgilim için sustum kudura bakmayın size de değil genel konuşuyorum ben de. ama şu kafa yapısı çok kötü biricik oğlum ona kimse layık değil öyle böyle. bana denk değilsiniz bile diyor beni de yetiştiren emek veren annem babam var yani. sonra davet edilmeden laf attığı ailenin evine geliyor. henüz nişan yok zamanında her hafta arayıp haftaya geliyoruz müsait misinix diyordu aileme annem de misafiri zaten sever laf etmiyordu ama bu normal mi yani? ben rahatsız oluyorum görüşme demiyorum ama yaptığını kendime saygısızlık görüyorum ki 6 senelik ilişkileri varmış

Bu k9nuda sen haklisim oyleyse .haksiz yere suclanmak tabikide kabul edilicek bir durum degil.dedigim gibi konu sizle ilgili degil bu tarz konular yakn cevrede cok duyulunca bakis acimi soyledim.
evet öyle malesef içine girene kadar ben de görüp ben böyle olmam diyordum ama insanın zoruna gidiyor bazı şeyler maalesef. keşke herkes sınırını bilse ne güzel olur kimse mutsuz olmaz. ben de mutlu değilim sürekli üzgün olmaktan düşünmekten. Sürekli hakkımda ne düşünür ne eder diye paranoya oldum artık. Diğer gelinleri ile kurduğu yakınlığı istiyor benimle de ama mümkün değil bu.

Hay Allah buda hos degil tabi.o kadar kabullenmis ki eski sevgiliyi aklinin bir kosesinfe hep bu kalacak.sizinnsevgilinizle ilgili bir munakasaniz bir olumsuz iliskiniz yoksa gormus gecirmis biri olarak diyebilirimki ikinizden baska hic birseye kulak asmayin kim ne derse dedin.annesi ile ilgilide birsey demeyin cunki evliliginizin buyusu bozulur.en selameti susmak.eninde sonunda sevgi kazanacaktir.esiniz bu sakinl8ginize ekstra hayran olucaktir ama sizle annesi arasinda kalirsa yipranip iliskinizde bozulacaktir

bizim sorunumuz yok sevgilimle ben zaten onunla konuştum dedim ki annen benim hakkımda ne derse desin bana anlatma ben de sana onunla yaşadığım sorunları sana anlatmayacağım çünkü babannem ve annemden biliyorum benim de annem babamın ikinci eşi ilk eşi ölmüş çok evli kalmamışlar babannem sürekli o kadını anlatıp durur ya da karışır durur bu yüzden evde huzurumuz bozulur bunu gördükçe böyle bir karar almıştım ama uygulamak çok zor. zaten ilk tartışmayı anlatmadım bile sonra devam ettiği için anlattım. sevgilim bu konuda haklı olduğumu annesinin çocuk gibi inatçı olduğunu görmezden gelmemi söylüyor ama ben çok takıntılı biriyim psikolojik olarak iyi dönemde değilim durup durup kuruluyorum. Bir de üstüne yurtdışına gidio düzen bozma olunca iyice huzursuz oluyorum sanırım. teşekkür ederim

Kayinvalidenin haksiz oldugu konular olsa bile genel olarak seni takintili buldum.
Senin huyuna cok benzeyen bir tanidigim var, o aklima geldi. Umarim evliliginiz onlarinki gibi olmaz.
Herkes burnunun dikine giderse iletisim diye birsey kalmaz. Bazen tesekkur edip kabul etmek gerekir bize verileni.
Iliskiniz nasil ilerleyecek merak ediyorum.

Bu işin sonunun olacağını düşünmüyorum.Yazdıklarınıza göre kimsenin geçinmeye gönlü yok.Kv sizi istemiyor ve kötü davraniyor.Siz de ufak şeyleri bile idare etmiyorsunuz.Kv oğlundan yüz bulamasa bunları yapmaz.Şimdi he de geç der iki gün sonra annem der.Gerçekten oğlundan çekinse yapamaz.Sevgilinizin sizi gerçekten sevdiğine emin misiniz?

Her iki tarafta birbiriyle daha sevgililik döneminde o kadar çok içli dışlı olmuşsunuz vakit geçirmişsiniz ki olaylar buralara kadar gelmiş. Ne olursa olsun o mesafeyi başta koymalıydınız. Artık aile ilişkisi dahil olmak üzere çok laçkalaşmış. Kaynananın eski kızla resim koyması evet biraz kırıcı olmuş ama arkadaşının kızı olduğu için karışamazsınız. He sizin olduğunuz ortama getirirse tepkinizi koyun ama bunuda sevgilinizin yapması gerekiyor. Yaşınız daha evet çok küçük hayatınızın baharındasınız ne kadar ailenizin ekonomik durumu iyide olsa sevgilinizin işide iyi olsa kendi hayatınızdan ödün vermeyin bir adam için.

kaynanayla iyi geçinen çok az insan tanıyorum bilmiyorum. Ben zaten hatasızım demiyorum ama bu konuda ben gerçekten oldukça fazla sabır gösterdim ve artık karşı tarafın sınırını bilmesi gerek bence

E bebeği beklemek mantıksız mi ki, doğumla nişan aynı gün olsa nişanın olduğu gün bebek gelmeye karar verse n'olacak, aile hangi organizasyonda bulunacak sence? Fazla benmerkezcisiniz...

oğlundan çekinmiyor zaten benim sevgilim tekne kazıntısı en küçük çocuk diğerleri ile çok yaş farkı var hep küçük çocuk olarak görüyorlar. mezun olalı 7 sene olmuş bu yüzden ailesinin yanına dönmemiş bile ailesinin klinik açacak durumu var ama yardım almıyor. Bilmiyorum gerçekten düşünüyorum ayrılırsam eski ilişkilerimi düşünüyorum çevremdeki ilişkileri benim ilişkim onlara nazaran çok güzel gerçekten değer verdiğini hissediyorum. Ayrıldım diyelim tekrar biriyle bu yola girince annesinin böyle olmayacağı kesin değil

E bebeği beklemek mantıksız mi ki, doğumla nişan aynı gün olsa nişanın olduğu gün bebek gelmeye karar verse n'olacak, aile hangi organizasyonda bulunacak sence? Fazla benmerkezcisiniz...
Abim yurtdışında sevgilim de yurtdışında yaşıyor abimin müsait olduğu tarih o zaman bir tane abim var bir zahmet onu yanımda isteyeyim değil mi? zaten doğum nisan sonu gibi olacak konuştum ben abisinin eşi ile ama kaynana kişisi doğsun büyüsün diyor vs ayrıca evet benmerkezciyim tabii ki çünkü benim nişanım herkese uydurmaya çalışırsam yapamam. Zaten seçim olduğu için muhtemelen daha da erkene çekmek zorundayız. Doğum aynı gün olsa bile tüm sülale doğuma mı gidecek

kaynanayla iyi geçinen çok az insan tanıyorum bilmiyorum. Ben zaten hatasızım demiyorum ama bu konuda ben gerçekten oldukça fazla sabır gösterdim ve artık karşı tarafın sınırını bilmesi gerek bence
Daha cok kucuksun. Evlilik konusunda da olgun degilsin cevaplarindan bu anlasiliyor. 30 yasindaki kadin olgunluguna alismis kayinvalide. Birbirinizi idare edemiyorsunuz.

O zaman da nisanima az kişi geldi diye ağlarsın, tabi ki herkese uyduramazsin ama aksilikleri de pozitif karşıla o zaman... Dediğin sartlarda her şey dört dörtlük olmuyor.

Evlendikten sonra erkeklere bir ana sevgisi geliyor şimdiki gibi olmaz bundan emin olabilirsin.
Yurtdışı fırsatı güzel eğitim ve iş için.
Ama bir adama güvenerek gitmek büyük kumar bence.
Evlilik için acele etmeyin derim ben yaşınızda çok genç.
Oraya gidince evli mutlu çocuklu bir profil sizin için planlanan.
Ama siz şu an bence hiç bu profile uygun değilsiniz.

O zaman da nisanima az kişi geldi diye ağlarsın, tabi ki herkese uyduramazsin ama aksilikleri de pozitif karşıla o zaman... Dediğin sartlarda her şey dört dörtlük olmuyor.
benim ailem kalabalık bi aile az kişi geleceğini düşünmüyorum zaten 3 tane abisi var. Düğünde de onların şehrinde olacağı için benim akrabalarım fazla katılmaz onlarınkiler katılır bir şekilde dengelenir ne yapayım. Gerçekten çok stressli bir süreç artık saldım yani

Ailesinin yanına geri dönmemesinin sebebi başka olabilir.Erkeklere sonsuz bir güven duymayın bence.Evlenseniz bile kv rahat bırakmaz sizi.Ya aranızı duzelteceksiniz ya da bu böyle gidecek.Bu arada yurt dışında işi nasıl buldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…