- 15 Şubat 2013
- 24.273
- 90.854
Bunlar daha iyi günlerin dedianlamadım ne demek istediğini.
of ya oturup aglicam yine dhshsnsnnsnssnBunlar daha iyi günlerin dedi
Neden soğuktunuz kadına ?Zaten neden görüşüyorsun demedim ki? neden soğuk olduğumu sordu ben de sebebini söyledim. Evlilikle bunun alakası olduğunu sanmıyorum bu bence kabul edilebilir bir şey değil ve varlığıma saygısızlık. ayrıca benim o kızla sevgilimin arasına girdiğimi ayırdığımı söylüyor mesela ki biz 2 sene sonra tanıştık ayrılmadan.
Kv adayı hakli. Arkadasinin kiziyla elbette gorüsebilir size neÖncelikle herkese merhaba uzun olacak direkt konuya giriyorum ben 23 yaşındayım sevgilim 30 yaşında evlenme yoluna girdik. O bu sene yurtdışına taşındı ve işi çok iyi kazancı da çok iyi ben psikoloji mezunuyum. İş bulmam pek mümkün olmadı kendi alanım dışında okurken çalıştım ve sevgilimle aynı evde yaşadık ama ikimizin de kendi evi düzeni vardı ancak birbirimizin evinde de düzenimizi kurmuştuk. Bunu benim ailem çok zor kabul etti ailemle aynı şehirde yaşıyorduk onun ailesi ise farklı bir şehirde ama uzak değil bizim yaşadığımız şehirden daha büyük ve imkanı olan bir şehir.
Bunları neden anlatıyorum derseniz kayınvalidemle yaşadığım bir takım sorunlar var kendisi beni kabul etmiş değil AMA ilişkimizin başlarında sürekli görüşmek isteyen tanışmak isteyen onun ailesi oldu. Beni sürekli kızı gibi gördüğünü söylüyor bana sürekli hediyeler alıyor mesaj atıp arıyor ama sevgilimin benden önceki ilişkisindeki kızla hala görüşmeyi öyle ki birlikte wp hikayeleri atıyor sonra ben görünce siliyor. Sevgilimi ve beni de hikayelerden engellemiş ama annemi unutmuş bu şekilde haberim oldu. Sonrasında yılbaşında diğer gelinleri ile tatile gideceklerdi beni de davet ettiler kabul etmedim sonra aramızda tartışma çıktı ve bu durumun hoşuma gitmediğini anlattım o da asla hatalı olduğunu kabul etmedi. Görüşmeye devam edeceğim o benim arkadaşımın kızı dedi sonra ben de sinirlenip o zaman onu alsaydın gelin olarak dedim. Bana seni de almadım merak etme dedi ve sonrasında benim hayat tarzımın ona ters olduğunu sevgilimle tatile gitmemizin aynı evde yaşıyor olmamızın doğru olmadığını anlattı bu olaylarda sevgilim tamamen haklı olduğumu düşünüyor sonrasında annesine özür diletti. ben kindar biriyim malesef unutamıyorum bir kere soğudum ve evde sürekli bu konu yüzünden ağlıyorum. Sonrasında da teyzesi benim işimin gücümün olmadığını yeğenine layık olmadığımı sürekli ablasını üzüyor olmamdan bahsetti ki benim ailemin durumu oldukça iyi bana ev ve araba aldılar parasal olarak destekleri tam ama buna rağmen beni fakir zengin koca avcısı olarak görüyorlar evimde bir sürü insanın içinde o an herkes ona tepki gösterdi ve özür dilediler buna da okey. Aileme gelirsek evlenmemi desteklemiyorlar küçük olduğum için ama elle tutulur nedenleri de yok sevgilimi seviyorlar ama benim uygun olmadığımı düşünüyorlar mizacım yüzünden ama biz de ayrı kalmak istemiyoruz. Mayıs 14üne nişan için salon tuttuk abim ve sevgilim yurtdışında yaşadığı için tek uygun tarih oydu ve malesef seçim var bu durum da beni çok ama çok etkiledi. Zaten sürekli insanların bana bu yaşta evlenilir mi konuşmalarını çekiyorum önce iş bul kariyer yap diyorlar yüksek lisans yapmak istiyordum ama sevgilimden de ayrı kalmak istemiyorum ve onun işi daha iyi olduğu için benim fedakarlık yapmam gerekiyor bu da beni çok boğuyor haziranda mezun oldum 3 senede bitirdim benimle mezun olan arkadaşlarım işe giremedi ben girdim alanımla alakasız sonra çıktım. KPSS puanım 87 en son 87.29 gibi bir puanla kapattı alanım bu yüzden de bir erkek için bu kadar fedakarlığa değer mi diye kendime kızıyorum. Sürekli hata mı yapıyorum diye düşünüp duruyorum ne olur bana bir akıl verinSanki her şey evlenmeyelim diye yapılıyor. Karışma hakkın yok demişsiniz evet yok ama kız hala sevgilimi unutamamıs gibi geliyor iyi mesleği var güzel biri ve hala sevgilisi yok bana da ilişki başında arayıp sen yokken ben vardım gibi konuşmalar yapmıştı. bu sebeple rahatsız oluyorum.Ayrıca şuan nişan söz gibi durumlar var malum bana sürekli ne istediğimi soruyor ben de ne yaparsanız o diyorum ama yine de benden bir sayı vermemi bekliyor. Bizde de bu gelinle değil ailesiyle konuşulur annemle konuştuklarında annem ben karışmıyorum dedi. sürekli surekli bunu sorması beni artık aşırı derecede mutsuz ediyor örneğin sözde bir set alacak baya da pahalı bana gösterdi durup dururken nasıl diye ben de şom ağızlıyım tutamıyorum dedim beğenmedim bunu ben takmam keşke benim takacağım bir şey olsaydı dedim. bu tartışmadan önce oldu. Diğerlerine ne taktım sana da o ayrımcılık olur dedi ben de belki daha uygun olur öyle demeyin dedim sonra neyse dedim ne yaparsan yap ama takmam bir kere benim kulağımda delik yok bana küpe beğeniyor kocaman kocaman. madem herkese eşitsin asla sözüm yok bu arada ama neddn bana sürekli kaç gram kaç gram diye soruyorsun? sürekli yaşadığı şehirden ev bakıyor benim bulunduğum şehirde sevgilimin evi var onu satıp ordan alalım içini düzelim diğerlerine mobilya aldım sıkıntı yaratırsın üzülürsün diyor inanın umrumda değil. dönersek ailemin olduğu şehirde yaşayacağız bunu sevgilim de diyo ama yok sayıyor bana oğlumu benden kaçırıyorsun diyor
soğuk değildim sadece mesafe koymaya çalışıyordum çünkü kv adayı aşırı samimi olmak isteyen bir kadın. Mesela haber vermeden gelir ailemin evine. ya da kendini zorla davet ettirir. ben işten ayrıldım beni aradı işten ayrıldın önceden bahanen vardı gelmemek için şimdi artık yok neden hiç gelmiyorsun kalmıyorsun dedi ben de bakarız dedim. sonra devremülkleri var ailecek gideceğiz yılbaşında sende gel artık kızımsın dedi(pek tatlı dilli bir kadın ama aşırı derecede baskın) ben de bilmiyorum ailemle konuşayım dedim. İlk aklıma gelen şey sevgilim yok ben neden hevesli gibi ailesiyle tatile gideyim kp adayının yanında abilerinin yanında havuza gireyim oldu çünkü yeni yeni tanıyorum ve rahatsız olurum. sonra kız kıza gideceğiz dedi 2-3 gün sonra annen de gelsin hatta dedi sonra ben de ailemle geçirceğim son yılbaşı gelmeyeyim başka zaman dedim. neden bana soğuksun aramıyorsun aile olacağız bizim içimize gireceksin böyle tanımayız etmeyiz bak ben seni çok seviyorum dedi sonra ben de dayanamadım beni seviyorsunuz ama o kızla görüşüyorsunuz sonra da ben gördükten sonra siliyorsunuz bu benim için rahatsız edici artık dedim konuşma ordan patladı. sonra ben sakim konuşmama rağmen ben de senin hayatını sevmiyorum ama bir demiyorum tasvip etmiyorum dedi. ben de tek başıma yaşamıyorum ki dedim. sonra bana o kız ben.cok seviyorum ayrılmış olmaları önemli değil dedi. sonra da bana sen de aralarına girdin dedi ki öyle bir şey yok ben sevgilimle tanıştığım zaman zaten onlar ayrılalı 2 yıl olmuştu bile. Bİr de bana iftira attı yaniNeden soğuktunuz kadına ?
Neden size durduk yere aralarına girdin dedi?
ben araya mesafe koymak istediğim için haksız mıyım yani? illa samimi olmak zorunda mıyım hoşuma gitmiyorK
Kv adayı hakli. Arkadasinin kiziyla elbette gorüsebilir size ne
Oha ben bu son kismi kacirmisim, yilan kaynanasoğuk değildim sadece mesafe koymaya çalışıyordum çünkü kv adayı aşırı samimi olmak isteyen bir kadın. Mesela haber vermeden gelir ailemin evine. ya da kendini zorla davet ettirir. ben işten ayrıldım beni aradı işten ayrıldın önceden bahanen vardı gelmemek için şimdi artık yok neden hiç gelmiyorsun kalmıyorsun dedi ben de bakarız dedim. sonra devremülkleri var ailecek gideceğiz yılbaşında sende gel artık kızımsın dedi(pek tatlı dilli bir kadın ama aşırı derecede baskın) ben de bilmiyorum ailemle konuşayım dedim. İlk aklıma gelen şey sevgilim yok ben neden hevesli gibi ailesiyle tatile gideyim kp adayının yanında abilerinin yanında havuza gireyim oldu çünkü yeni yeni tanıyorum ve rahatsız olurum. sonra kız kıza gideceğiz dedi 2-3 gün sonra annen de gelsin hatta dedi sonra ben de ailemle geçirceğim son yılbaşı gelmeyeyim başka zaman dedim. neden bana soğuksun aramıyorsun aile olacağız bizim içimize gireceksin böyle tanımayız etmeyiz bak ben seni çok seviyorum dedi sonra ben de dayanamadım beni seviyorsunuz ama o kızla görüşüyorsunuz sonra da ben gördükten sonra siliyorsunuz bu benim için rahatsız edici artık dedim konuşma ordan patladı. sonra ben sakim konuşmama rağmen ben de senin hayatını sevmiyorum ama bir demiyorum tasvip etmiyorum dedi. ben de tek başıma yaşamıyorum ki dedim. sonra bana o kız ben.cok seviyorum ayrılmış olmaları önemli değil dedi. sonra da bana sen de aralarına girdin dedi ki öyle bir şey yok ben sevgilimle tanıştığım zaman zaten onlar ayrılalı 2 yıl olmuştu bile. Bİr de bana iftira attı yani
sanmıyorum kaç sene geçmiş üstünden sevgilimin muhabbeti bile yok. Ayrılsak bile ona dönmez zaten yıllarca sürmüş ilişkide evlenme teklifi yok hiçbir adım atılmamış biz 2 senede evlenme kararı aldıkSiz ayrılırsınız. Sevgiliniz de diğer kızla evlenir. Buraya yazıyorum.
yani kız öyle diyormuş biz barışırdık o kız olmasaydı. sevgilim asla böyle bir şey yok ben sevsem zaten ayrılmazdım dedi. bir de beni erkek çalan kadın yaptıOha ben bu son kismi kacirmisim, yilan kaynana
Neyse damati begendim, anasini sallayani kız öyle diyormuş biz barışırdık o kız olmasaydı. sevgilim asla böyle bir şey yok ben sevsem zaten ayrılmazdım dedi. bir de beni erkek çalan kadın yaptı
evet sevgilim beni destekliyor annesinin görüşmesini istemiyor. annesine özür bile dilettirdi ama bilmiyorum yorumlar kafamı karıştırdıNeyse damati begendim, anasini salla
Biz modern görünümlü klasik bir toplumuz. Kendi oğlu elin kızıyla aynı evde yaşarken, afedersiniz " gönlünü eğlendiriyor" kızla evlenmeye kalkarsa" bu kız bizim aileye yakışmaz!" Hay sizin yetiştireceğinizz çocuğa.Neyse damati begendim, anasini salla
E sende ama armudun sapı üzümün çöpü diyerek olmaz ki. Öncelikle ne istediğine karar ver. Ya evlenip Dubai'ye gideceksin ya da kariyer yapıcam diyeceksin. Sevgilin dönmediği sürece ikisi birden olmayacak gibi çünkü. Kpss olmazsa özel sektöre falan bak o da olmazsa en kötü annenin yerinde çalışırsın. Ama önce evlenmek isteyip istemediğine karar ver. Dubai'de de ne yapabilirsin adam akıllı araştırın bi. Belki yapabileceğin başka işlerde vardır orda.açıkçası annem özel eğitim uzmanı ve kendi yeri var ve emekli oluyor en kötü ihtimalle orda çalışırım ama bunu en sona saklıyorum. gittiğim iş görüşmelerinde nişanlı mısın evlilik düşünüyor musun diye soruyorlar direkt sonra genç almayı tercih etmediklerini anlatıyorlar ki tek sıkıntı yaşayan ben değilim. Atanma ihtimalim var sadece ama memur maaşı da malum. Kısaca ne yaparsam yapayım aklım başka yerde kalacak gibi. Evlensem aklım ihtimallerde evlenmesem yine ihtimallerde. orda eğitim alabilirim en kötü arabam var araştırınca fiyatları arabamı satınca başa baş denk geliyor ama değer mi bilmiyorum sonuçta eğitim önemli.
Sevgilim her şeyi anlatmadı aslında yani destursuz geldikleri için beni evde görüyorlardı bir kaç kere sonra ben tedirgin oluyordum en sonunda kaç yaşına geldim kendi paramı kazanıyorum ailemi bağlamaz dedi açık açık hiçbir zaman birlikte yaşıyoruz demedik ama geliyorlar evde benim şampuanım kıyafetim. tatile gidiyoruz elbet biliyorlar. Benim ailem zaten üç maymun görmüyorum duymuyorum bilmiyorum. Ama sorsan kv adayına ben çok iyiyim güler yüzlüyüm elimden her iş gelir beni böyle övüyor akrabalarına. O ben ne dersem o olur kafasında ben de benim canım neyi isterse oBiz modern görünümlü klasik bir toplumuz. Kendi oğlu elin kızıyla aynı evde yaşarken, afedersiniz " gönlünü eğlendiriyor" kızla evlenmeye kalkarsa" bu kız bizim aileye yakışmaz!" Hay sizin yetiştireceğinizz çocuğa.
Neyse konuyu okuyan kızlarımıza da ibret olsun. Hiç bir ( demekte sakınca görmüyorum) erkek anası oğlunu beraber yaşadığı kızla evlensin istemez aslında.
Konuya dönecek olursak, keşke o aile bu kadar ilişkinizin durumuna müdahil olmasaymiş.
Bir günlük değil ömürlük birşey evlilik. Bu zihniyet ile yüzyüze. Burda hata nişanlınizin bana göre. Annesini tanıyor sonuçta. Neden herşeyi anlatmış? Bilmiyorum çok çirkinlesmiş bence. Evlenirseniz uzak durun
işte asıl sorun kararsız olmam sevgilimi çok seviyorum ama her türlü şey olabilir. dün durup dururken şiddet uygulasa aldatsa(erkek milletine güven olur mu? öyle bir eğilimi yok ama kimseye kefil olamıyorum) ben ne yaparım diye düşünüp ağladım. Çok fazla ilaç içiyorum sanırım benim takıntı ve anksiyetemi azdırıyorE sende ama armudun sapı üzümün çöpü diyerek olmaz ki. Öncelikle ne istediğine karar ver. Ya evlenip Dubai'ye gideceksin ya da kariyer yapıcam diyeceksin. Sevgilin dönmediği sürece ikisi birden olmayacak gibi çünkü. Kpss olmazsa özel sektöre falan bak o da olmazsa en kötü annenin yerinde çalışırsın. Ama önce evlenmek isteyip istemediğine karar ver. Dubai'de de ne yapabilirsin adam akıllı araştırın bi. Belki yapabileceğin başka işlerde vardır orda.
Adamin g.tunde pireler gezerken ya beni döverse diye oturup agladin mi?işte asıl sorun kararsız olmam sevgilimi çok seviyorum ama her türlü şey olabilir. dün durup dururken şiddet uygulasa aldatsa(erkek milletine güven olur mu? öyle bir eğilimi yok ama kimseye kefil olamıyorum) ben ne yaparım diye düşünüp ağladım. Çok fazla ilaç içiyorum sanırım benim takıntı ve anksiyetemi azdırıyor
o kadar param yok maalesef Türkiyede özelde bile yüksek lisans yapabilir miyim bilmiyorum ailemle de aram iyi değil çünküsana tavsiyem evlenme, yurt dısına yüksek lisansa git daha çok gençsin evlenip kaynana dırdırı mı çekeceksin hayat bu mu?