EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Yigenim 176 , eşi 174/175 , istemeye geldiklerinde yakıştıramamıştık birbirlerine, hala yakıştıramıyoruz (belki damadı sevemedik ondandır) . Yiğenim topuklu ayakkabıya aşıkken şimdi neredeyse sıfır taban giyecek. Eşinin yanında fotolarda vs boynunu omuzlarının içine çekiyor , damat kompleks yapıyormuş kızdan kısa olmayı. Kendi aralarında tartışma konusu olduğunu düşünüyoruz.

Ortalık karışmış, Ferhans sakin ol kız:KK53: Bi de herkese maneviyat dilemiş:KK53:
171 boyum var, sporcu zannedilebilecek bi fiziğim var, yapılıyım yani öyle biblo gibi incecik değilim, ailemdeki erkeklerin hepsi 180+, bazıları 190+ hatta. Şansıma exler hep 180-182, bu bile kısa kalıyordu aslında benim için ama sorun olmayacak bi boy farkıydı.
Geçenlerde bi çocuk görüşmek istedi, gerçekten hoş biriydi ama 170 🥲 Fazla uzatmadan, kırmadan kestim muhabbeti. Yani insan kendini bilir, sorun edeceğimi biliyordum.
Ha uzun bi kadınla kısa bir erkeği görsem yadırgamam, yargılamam ama kendi adıma partnerim uzun olsun isterim. Tabii ki huy, anlaşmak daha önemli ama hepsi bi arada da olabilir, niye olmasın ki. İnsana çekici gelmeli partneri her şeyden önce. Kimisi Yalın gibi, Kenan Doğulu gibi minnak tipleri çekici bulabilir, yani yine diyorum, insan kendini bilir ve seçimini de ona göre yapmalı.

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
benim de esim benden kisa 3,4 cm :) ben 1,75im. sorun degil bence, kalp güzelligi daha önemli. bende hep derdim bende asla kisa biriyle evlenmem :KK70: ama sevince insan ona bakmiyor gercekten

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Burda önemli olan boy değil karakter. Ama karakterinde 2 ay da anlaşılması mümkün değil ki en az 6 ay süre ver ilişkiye söz nişan olmadan önce.

Ya aşık olur seversin, hiçbir fiziksel özellik görmez gözün.
Öyle de olmalı, kusurları bile hoş gelmeli, o detaylar sevgiliyi daha özel kılar.
Herkes ister en güzeli yakışıklısı olmak, Allah vergisi bir şey lafım yok hakikaten de eğer ki seçiyorsam, domateste en parlak kırmızıyı en diriyi nasıl arıyorsam bir zahmet koca seçerken ararım ya😂
Ben de 167 168 dolaylarındayım, eşim 181.
Topuklu giydiğim an aynıyız, şuanki spor ayakkabılar kalın taban malum, saçı başı topuz yapmışsam onunla bile aramızda gözle görülür bir fark kalmıyor.
Şöyle bir bakıldı mı benzet görünüyor, hiç kendimi minik ya da daha zarif hissetmiyorum.
Bizler kendi neslimizin bile standart boyu isek, sıkıntı daha büyük, gelecek nesiller aşırı uzun.
Ne diye çocuğuma sıkıntı çıkarayım…
Siz nasıl ortalama boy oluyorsunuz, eşiniz de siz de baya baya uzunsunuz, bir kadın için 1,68 çok çok ideal bir boy bence ki Türk toplumunda uzun kalıyorsunuzdur,

Ben kısa erkek sevmiyorum, yani beni çekmiyor. Ama bu kısa erkekleri kötü yapmaz. Nasıl bazıları esmerlerden hoşlanır bazısı atletik yapılılardan hoşlanır gibi. Bu tamamen fiziksel çekim açısından kişisel tercih. Sizin böyle bir kriteriniz yoksa, yani boy karşı cinsten etkilenmenizi engelleyen bir olguysa, o kişiyi çekici bulmazsınız zaten. Onun dışında ne gibi bir sorun olabilir ki? 😅

Nerede aynı boyda oluyorsun.dağlar kadar fark var arada. 😏 Dev gibi adam.ne pişkin üyeler var be şu forumda.pek bir aksiyonu yok mu 1.85 olmadıktan sonra.eee yuh yani.bir tane şansına boylu poslu adam bulan ukalalaşıyor hemen.kendi kendini beğenmiş insanlarsıniz be.düz ayakkkabıyla baya da farkınız var.ne sinir bozucu konular.
Ya çen uzun boylu erkekleri koruma derneği baş üyesimisinnn.. Bir tane şansına bulmadım, elimi sallasam ellisi olduğu için çok sağlıklı bir şekilde seçtim. Bulsan beni çiğ çiğ yiceksin haha sakin ol 😅

2 cm başka birşeyin boyu için önem arz edebilir sizin durumunuz için çok mühim değil.
Yani millet sizi parmakla gösterip "ekikikimi,adamın boyu kızdan 2 cm kısa,mihihihi" şeklinde düşünmez.

1.90 altına bakmamak için ilan açtırmak lazım yalnız.normal hayatta nasıl tanışacaksın.bu arada çok kendini beğenmiş insanlarsınız.çok rezil muhabbetler dönüyor bu konuda.umarım en kısa zamanda kapatılır.neyse allah herkese maneviyat versin.
Bunun kendini begenmislikle alakasi yok ki...herkesin bı istediği vardır hayatta evet benim 1.90 ustuydu zaten beni tanıyan arkadaşlarım da eşimle bizi bu vesileyle tanistirdi..ilan açtırdım evet.....ben bu doğru demedim evliliği karakter götürür lakin dışını begenmedigin insanla evlilik de doğru değildir dedim
Siz kompleks yapmisiniz sanırım bu konuda

Bütün erkek arkadaşları min 1.80 olmuş, çoğunluğu da 1.94-1.96 olan bir hatun olarak benimle aynı boyda, 1.68 boyunda olan 8 senelik erkek arkadaşımla nişanlıyım 😅. Bazen keşke biraz uzun olsaydı dediğim oldu, yalan yok. Bazen de çok sevdim aynı boyda olmamızı. Ben çok aşık oldum ona, onu elinde olmayan bir şey için üzemem dedim ve ona hiç yansıtmadığımı düşünüyorum. Yanında topuklu ayakkabı falan da giyiyorum. Boyu boyuma, huyu huyuma 🥰. Tek sorun boysa bunu görmezden gelerek bir şans verin derim, göz ardı edemiyorsanız da umut vermeyin.

7 aydır evliyim kocamla 2 yıldan fazla bir ilişkimiz oldu ben 175 boyunda ve iri bir kadınım eşim benden kısa ve zayıf bir kere bu konuyu düşünmedim veya beni rahatsız etmedi önemli olan ona duyduğun sevgi saygı ve gonullerinizin birbirine yakışması boy kilo yaş sadece birer sayı bunu unutmayınız ❤️

O sensin! Selvi boylu olup kucucuk adamla yuruyecegime cuce olup özguvenli olmayi tercih ediyorum. Senin mantik koca olsunda ne olursa olsun 😊 benimkide begendigim, cekici buldugum biri olsun. Zevk meselesi tatlim senin standartlar dusuk. Konu sahibinin degilmiski sormus benim gibi ❤️
ya hu siz kısa boylu erkek seçme yanında taşımaktan utanacağın adam seçme demediniz mi
sizin ex 1.85 likler de bu mantıkla sizden utanmalı. yanlarında portmantodaki çanta gibi duruyorsunuzdur. hani çekici gelmek şık durmak falan diyorsunuz ya şık değil komik duruyor genelde

Eklentiler

• 4C257134-57B0-411F-BF4B-C59541EF7EBC.jpeg
    4C257134-57B0-411F-BF4B-C59541EF7EBC.jpeg
    96,7 KB · Görüntüleme: 62
Eger icine sinmis olsa, yazdiginin cok gereksiz oldugunu farkederdin, hatta boyle bir soru dahi yazmazdin.

Kendine zaman ver

Boy tabii ki önemli ve bence bunu düşünmekte haklısınız. Benim de kendi boyumda erkek arkadaşlarım oldu. 1.75’im ve zaten çok fazla seçenek olmuyordu:) Dik durmaya her zaman dikkat eden ben onların yanında kambur durduğumu ve kötü göründüğümü farkettim. Olmadı, olmuyo gerçekten yaa öyle 🤭 Komik görünüyor karşıdan bakınca da.

"Devede de boy var ama eşek önden gidiyor." cümlesi bana inanılmaz aptalca gelir, ne alaka yahu? Bu tartışılacak bi şey mi, hem uzun boyluları gömmek niye :KK53: Kimileri için gayet de çekici olan bi şey uzun boy. Tabii ki akıl, ahlâk, karakter vs vs çok önemli ama zaten "boyu uzun olsun, başka bi şey istemem" demiyor insanlar.
Bi de şey var, bodur tavuk her dem piliç:KK53: Valla bi sürü ufak tefek tanıdığım var, hiçbiri de genç veya piliç görünüşlü değil, gayet yaşında veya yaşlı duruyorlar 🥲 Bu da bence boyla alakalı değil; yüz, enerji ve tarz çok önemli.
Bu konu vesilesiyle içimi döktüm, çünkü sinir oluyorum duyunca :KK53: Birilerini yüceltmenin yolu illa diğerini gömmek değildir.

Valla sohbeti muhabbeti, hayata bakışı, size verdiği destek, değer, saygı, sevgi yerindeyse eğer boyu önemli değil. Allah öyle yaratmış. Ona tercih şansı verilse 185 olmak isterdi eminim. Eskiden bende olaylara fiziksel bakardım bir yerinden sizin gibi. Ama zamanla anlıyor ki insan çay içerken edilen muhabbetten alınan zevk herşeyden kıymetliymiş 🥰 naçizane benim fikrim 🤍

X