- Konu Sahibi beyazmavibulut
Bende hic sevmem kucuk erkek! Uzun yapili olucak sonradan gozume batar benimKendi adıma konuşayım ben yapamam daha doğrusu yapamamistm zamaninda karakter önemli deyip geçmeyin ilerde takıntı olabilir
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende hic sevmem kucuk erkek! Uzun yapili olucak sonradan gozume batar benimKendi adıma konuşayım ben yapamam daha doğrusu yapamamistm zamaninda karakter önemli deyip geçmeyin ilerde takıntı olabilir
Ben senin tercihine laf etmedim ki yaptığınız yorumun saçmalığına şaşırdım.Gerçekten mantık dışında bir yorum yapmışsınız.Uzay algısı ne yaDersime mi çalışayım Allahım bu nasıl yorum yapma kapasitesi neyse size iyi geceler muhatabım olacak seviyede bir insan değilsiniz zira…Ahhahah e ben 1.57im diye kisa boylu erkekleri begenmek zorundaydim o hani? Arkadasinki begenmek algisida benimki uzay algisimi? Ilk once dersinize calisin sonra yorum yapin.
Uhmm tatlim inan bana sen benim kapasitemde degilsin. Evet dersine calis öyle gel, güya duyar kasicam diye yorum yapiyosun hicbirseyden de anladigin yok. Önce kendin ol oyle yorum yap konusalim.Ben senin tercihine laf etmedim ki yaptığınız yorumun saçmalığına şaşırdım.Gerçekten mantık dışında bir yorum yapmışsınız.Uzay algısı ne yaDersime mi çalışayım Allahım bu nasıl yorum yapma kapasitesi neyse size iyi geceler muhatabım olacak seviyede bir insan değilsiniz zira…
Oy oy oy çen yorummu yaptın şimdiduyar kasmak değil bahsettiğin şey insan olmak insanları dış görünüşüyle yargılamamak kim için ne için duyar kasayım?Nasiplenmen gereken konular var ama bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonrası içinde zor.Seninle muhatap olmayacam ama cevap verebilirsin es geçerim babyUhmm tatlim inan bana sen benim kapasitemde degilsin. Evet dersine calis öyle gel, güya duyar kasicam diye yorum yapiyosun hicbirseyden de anladigin yok. Önce kendin ol oyle yorum yap konusalim.
Benimde bahsettigim o, biri uzun sever biri kisa, biri sisman, biri zayif okudaydin anlardin. Bugune kadar kac ülke gezdin mesela? Kac dil biliyorsun Türkceden baska? Cok elitsin ya hahahahahOy oy oy
Oy oy oy çen yorummu yaptın şimdiduyar kasmak değil bahsettiğin şey insan olmak insanları dış görünüşüyle yargılamamak kim için ne için duyar kasayım?Nasiplenmen gereken konular var ama bu yaşa kadar olmadıysa bundan sonrası içinde zor.Seninle muhatap olmayacam ama cevap verebilirsin es geçerim baby
HIc onemli degil anlasin yeter ya boy dedigin kemik parcasi 3 cm 5 cm uzun kisa olmus ne olacak..Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim
Takılman gereken en son kriter. Hersey bu kadar uyumluyken kaçırmaMerhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim
AhahahashŞimdi beni burada taslayacaklar ama ben boy konusunda çok netim.Kısa boylu bir adamla evlenip, çocuk yapıp genlerine ihanet etme. Ben senin için alt sınır 1.83 - 1.85 diyorum. En olmadı bari 1.80 olsun
Bu arada boyum 1.83 Eşim 1.90
Ahahahash
Aynısını yazmaya geldim.
Eğer aşık değilsem, spontane gelişen bir durum olmadıysa ‘bundan olur mu ya’ diye bakıyorsam, kesinlikle gelecekteki çocuklarım için iyi gen ararım arkadaş.
Boyum ortalama benim, eşim de ortalama boylu.
Baba tarafım inanılmaz uzun insanlar, eşimin ailesi de uzun ama biz ortayız işte.
Bu bile beni üzüyor, çocukları sündüresim var her gün.
Bu yaşta başlarsam öngörülen 182 yi aşarlar herhalde diye düşünüyorum
Yerden bitme kızlarımızın insanları yaftalamaları hiç hoş değilHahah ne alakasi var? Bence gözlerinizle okuyup, beyninizle dusunun baska yerlerinizle degil. her insanin begendigi, sevdigi veya utandigi tip olabilir. Sen kel seversin ben utanirim. Sen kisa boylu aliyorsun diye bende almak zordunda degilim. Bu arada uzun kadin sevende beni begenmesin cunku ben kisayim evet zevk meselesi.
Benim boyum yok seninde beyninYerden bitme kızlarımızın insanları yaftalamaları hiç hoş değil
Kısa boylu olmak kel olmak utanılacak bişey değil
Aslında öyle değil işte.biz kendimizi abartıyoruz.170 erkek sana bana kısa dese gömeriz herifi.ama biz onlara deyince mi haklı oluyoruz ?166 bir erkek benden de uzun oluyor ama aynı zamanda bana gore kısa oluyor.
Olay "beni geçsin yeter" değil ki ya
Aynen katılıyorum. Eşim 1.80, ben 1.60, eşimin dayıları da benim dayılarım da çok uzun hatta eşiminkilerin biri 2ye yakın. Oğlum 13 yaşında şu an 1.72. Babayı fazla fazla geçecek görünüşe göre. Ben de erkeğin uzun olmasından yanayım. 1.70lik kadına aynı boyda adam mı olur ya, bunun platformu var topuklusu var, göze yakışması var. Gen aktarımı önemli 1.70lik adam 1.55 1.60 kadınla yakışır, konu sahibinin görücüleri bildiğin iş bilmez zaten. Kızımız da başka koca bulamayacak diye telaşla beğenmediği adama evet deme potansiyeline sahip. Doğal seyirde aşık olmamış insanların boy pos bakması da bence gayet doğal.Ahahahash
Aynısını yazmaya geldim.
Eğer aşık değilsem, spontane gelişen bir durum olmadıysa ‘bundan olur mu ya’ diye bakıyorsam, kesinlikle gelecekteki çocuklarım için iyi gen ararım arkadaş.
Boyum ortalama benim, eşim de ortalama boylu.
Baba tarafım inanılmaz uzun insanlar, eşimin ailesi de uzun ama biz ortayız işte.
Bu bile beni üzüyor, çocukları sündüresim var her gün.
Bu yaşta başlarsam öngörülen 182 yi aşarlar herhalde diye düşünüyorum
Ya aşık olur seversin, hiçbir fiziksel özellik görmez gözün.Aynen katılıyorum. Eşim 1.80, ben 1.60, eşimin dayıları da benim dayılarım da çok uzun hatta eşiminkilerin biri 2ye yakın. Oğlum 13 yaşında şu an 1.72. Babayı fazla fazla geçecek görünüşe göre. Ben de erkeğin uzun olmasından yanayım. 1.70lik kadına aynı boyda adam mı olur ya, bunun platformu var topuklusu var, göze yakışması var. Gen aktarımı önemli 1.70lik adam 1.55 1.60 kadınla yakışır, konu sahibinin görücüleri bildiğin iş bilmez zaten. Kızımız da başka koca bulamayacak diye telaşla beğenmediği adama evet deme potansiyeline sahip. Doğal seyirde aşık olmamış insanların boy pos bakması da bence gayet doğal.
Kızım 165 oldugu için mutlu olan bir anneyim ben KLJDFJLAFJAFYa aşık olur seversin, hiçbir fiziksel özellik görmez gözün.
Öyle de olmalı, kusurları bile hoş gelmeli, o detaylar sevgiliyi daha özel kılar.
Herkes ister en güzeli yakışıklısı olmak, Allah vergisi bir şey lafım yok hakikaten de eğer ki seçiyorsam, domateste en parlak kırmızıyı en diriyi nasıl arıyorsam bir zahmet koca seçerken ararım ya
Ben de 167 168 dolaylarındayım, eşim 181.
Topuklu giydiğim an aynıyız, şuanki spor ayakkabılar kalın taban malum, saçı başı topuz yapmışsam onunla bile aramızda gözle görülür bir fark kalmıyor.
Şöyle bir bakıldı mı benzet görünüyor, hiç kendimi minik ya da daha zarif hissetmiyorum.
Bizler kendi neslimizin bile standart boyu isek, sıkıntı daha fazla, nesiller aşırı uzun.
Ne diye çocuğuma dert çıkarayım…