EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN

Kızım 165 oldugu için mutlu olan bir anneyim ben KLJDFJLAFJAF
O beni minik annem diye seviyor hoşuma da gidiyor he.
Yeni nesil hakikaten uzun
bu 1980-1990 arası bizler de mi bir sorun var acaba ya ?
Tüm akranlarım en fazla 165 di o da uzunları yani.
Genelimiz aynı boylarda idik.
Bilemiyorum ki, görümcelerim benden uzun 173 falan, arkadaşlarım desem öyle.
Ha keza halam ve kızı da 175 falan, oradaki erkek kuzenlerim kamburu çıktı artık 190 civarları ve sporcu değiller, hiç yapmadılar.
E bunlar da aynı nesil😂😂

Şuan görümcemin büyük kızı 178, orta okula başlayan kızı benimle boyu.
11 yaşında çocukla aynı olmak koymuyor değil.
Eşim bana arada ‘küçük’ der, höst derim ben de küçüksem diye ama doğru yani adam haklı, küçücük çocukla aynı kaldım.

Ayrıca kısa boylu kadın severim, orta olacağıma kısa olsaydım keşke ahshs.
Annem 155 ya var ya yok, cep annesi diyorum kucağıma falan alıyorum.
Kadın yaşlanmıyor yahu, bodur tavuk her dem piliçtir hesabı 😂

Bilemiyorum ki, görümcelerim benden uzun 173 falan, arkadaşlarım desem öyle.
Ha keza halam ve kızı da 175 falan, oradaki erkek kuzenlerim kamburu çıktı artık 190 civarları ve sporcu değiller, hiç yapmadılar.
E bunlar da aynı nesil😂😂

Şuan görümcemin büyük kızı 178, orta okula başlayan kızı benimle boyu.
11 yaşında çocukla aynı olmak koymuyor değil.
Eşim bana arada ‘küçük’ der, höst derim ben de küçüksem diye ama doğru yani adam haklı, küçücük çocukla aynı kaldım.

Ayrıca kısa boylu kadın severim, orta olacağıma kısa olsaydım keşke ahshs.
Annem 155 ya var ya yok, cep annesi diyorum kucağıma falan alıyorum.
Kadın yaşlanmıyor yahu, bodur tavuk her dem piliçtir hesabı 😂
ljsfjsfsfjsfklfs annen ben gibi o halde.
Yaşımı 40 duyanlar ohaaa diyor.
Hatta kızımla görenler de neee annesi misiniz diyorlar valla ne yalan diyim hoşuma gidiyor.
Kızım minik annem diyor sarılıyor o ayrı hoşuma gidiyor.
Sanırım boyumu çooook fazla sindirdim ondan böyle haha.
Kızımı kendime göre kıyasladıgım için uzun diyordum ama meğerse o da kısaymış hahaha

Kızım 165 oldugu için mutlu olan bir anneyim ben KLJDFJLAFJAF
O beni minik annem diye seviyor hoşuma da gidiyor he.
Yeni nesil hakikaten uzun
bu 1980-1990 arası bizler de mi bir sorun var acaba ya ?
Tüm akranlarım en fazla 165 di o da uzunları yani.
Genelimiz aynı boylarda idik.
Ben 1984'lüyüm.
Kızım bile bence biraz kısa sanki.
2023 Türkiye bayan boy ortalaması 163 olmuş bhhfdd
Ben de 83lüyüm. Yıldan değil de genetik aktarımlar yaşam şartları artı beslenme biçimi avantaj sağlıyor yeni nesile, belki gdonun da etkisi vardır. Evrimle de alakalı, baskın ve güçlü genler aktarılı, diğerleri zayıflamaya devam eder. Bizim 2 ailede de kadınlar 1.60 1.65 arası, benim kızın çok şansı yok. Kız yeğenim fırçaladı beni geçenlerde neden uzun boylu değilim diye, biz göçmeniz annesi de göçmen, kızımız maşallah alman kızları gibi ama boy 1.60 🤣 ah yavrum dedim böyle kızacağını bilsem anamdan uzun doğardım 🤣

Hatta kızımla görenler de neee annesi misiniz diyorlar valla ne yalan diyim hoşuma gidiyor.
Kızımı kendime göre kıyasladıgım için uzun diyordum ama meğerse o da kısaymış hahaha
Evde 'uzayın uzayın, ben evin en kısası olmak istiyorum' diye dolaşıyorum ben 🤣

Nesline göre evet kızınız biraz kısa ama dediğim gibi orta olacağına kısa, minnoş kalsın.
Ayrıca daha uzar, uzayabilir oldukça kadınlarda 20 ye kadar yolu var.

Hayatım boyunca annemle alakalı herkes ‘aaa kardeş değil misiniz’ dedi.
Şuan 63 yaşında hala ‘ablası sandık’ deniyor😂
Çok çok güzel maşallah boyunuz, bizlerin orta boyu hiçbir işe yaramıyor manasız ama kısa olunca hem geç yaşlanma hem minik görüntü zarifliği arttırıyor.
En azından ben böyle düşünüyorum😍

Nesline göre evet kızınız biraz kısa ama dediğim gibi orta olacağına kısa, minnoş kalsın.
Ayrıca daha uzar, uzayabilir oldukça kadınlarda 20 ye kadar yolu var.

Hayatım boyunca annemle alakalı herkes ‘aaa kardeş değil misiniz’ dedi.
Şuan 63 yaşında hala ‘ablası sandık’ deniyor😂
Çok çok güzel maşallah boyunuz, bizlerin orta boyu hiçbir işe yaramıyor manasız ama kısa olunca hem geç yaşlanma hem minik görüntü zarifliği arttırıyor.
En azından ben böyle düşünüyorum😍
Ayyyy ne mutlu oldum suan yaaa ponçik ponçik.
bu arada daha 15 yasında regl oldugu dönemde boyu 155 civarları idi.
12 yasında regl oldu.
voleybolla da ugraşıyor ama bu sene başladı bakalım hevesi devam edecek mi yoksa geçici mi.
20'ye kadar 170 olsun bari asfjkadjkhjad
Çok mu şey istiyorum yeaaa

Ayyyy ne mutlu oldum suan yaaa ponçik ponçik.
bu arada daha 15 yasında regl oldugu dönemde boyu 155 civarları idi.
12 yasında regl oldu.
voleybolla da ugraşıyor ama bu sene başladı bakalım hevesi devam edecek mi yoksa geçici mi.
20'ye kadar 170 olsun bari asfjkadjkhjad
Çok mu şey istiyorum yeaaa
O bahsettiğim görümcemin 178 olan kızı, lise 1 de benimle aynı boydaydı sonra ne olduysa ben kaçırdım oraları tam yeni evlenmiştim ilgi odağım başka şeylerdi😂
Lise biterken birden 175 lere geldi, üniye başladı hala mı uzuyorsun be kızım dur artık isyanımız oldu, isteğiniz hiç anormal değil çok çok daha yolu var kızınızın.

Aslında öyle değil işte.biz kendimizi abartıyoruz.170 erkek sana bana kısa dese gömeriz herifi.ama biz onlara deyince mi haklı oluyoruz ?

Yoo hiçte abartmıyorum. 😀 Ayrıca isteyen istediğini diyebilir kendi içinde, biz de gidip yüzüne söylemiyoruz.🙄
Haklı, haksız meselesi değil bu beğeni meselesi. Bütün erkeklerin de benim boyumu beğenme gibi bir zorunluluğu yok.

Boyumu beğenen, boyunu beğendiklerimle birlikte oldum hep ve evledim.

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Bu sizin için sorun olmuş belli..benim için de olurdu. 1.72 boyum var 190 altına bakmadım hiçbir zaman. Kompleks yapardım.
Dersen ki önemli mi hayır karakter önemli herşeyden önce...ama işte kompleks yapıyorsan öyle de gdyor..begenmedigin adamla olmaz bu iş bence

Ben 1.70'im partnerim 1.83 topuklu giydiğimde aynı oluyoruz pek bi aksiyonu yok 1.85 üstü olmadıktan sonra. Ama artık asla bi önemi yok topuklu babet farketmez ayrılıyoruz çünkü boyu devrilesice ( içimi döktüm gidiyorum tşk.)
Nerede aynı boyda oluyorsun.dağlar kadar fark var arada. 😏 Dev gibi adam.ne pişkin üyeler var be şu forumda.pek bir aksiyonu yok mu 1.85 olmadıktan sonra.eee yuh yani.bir tane şansına boylu poslu adam bulan ukalalaşıyor hemen.kendi kendini beğenmiş insanlarsıniz be.düz ayakkkabıyla baya da farkınız var.ne sinir bozucu konular.

Bu sizin için sorun olmuş belli..benim için de olurdu. 1.72 boyum var 190 altına bakmadım hiçbir zaman. Kompleks yapardım.
Dersen ki önemli mi hayır karakter önemli herşeyden önce...ama işte kompleks yapıyorsan öyle de gdyor..begenmedigin adamla olmaz bu iş bence
1.90 altına bakmamak için ilan açtırmak lazım yalnız.normal hayatta nasıl tanışacaksın.bu arada çok kendini beğenmiş insanlarsınız.çok rezil muhabbetler dönüyor bu konuda.umarım en kısa zamanda kapatılır.neyse allah herkese maneviyat versin.

Merhaba ablalarım kardeşlerim ben 24 yaşındayım evlilik niyeti ile 2 aydır görüştüğüm biri var kendisiyle hemşehriyiz 28 yaşında mesleği hemşire başka bir şehirde görev yapıyor aramızda 4 yaş var iki aydır tanıdığım kadarıylada beyfendi karakter sahibi düzgün iyi bir insana benziyor izin alıp iki gün önce yaşadığım şehire geldi yüz yüze görüşmek için
iki kere görüştük ve görüşme sonucunun onun için olumlu olduğunu söyledi beni beğendiğini de hissettirdi niyetinin evlilik olduğunu belirtti karakter ahlak yaşayış tip olarak benim içinde olumlu ama aramızda boy farkı var ben 1.70 cm bir kıza göre boyum fazla uzunda olabilir oda 1.67 -68 civarı yan yanayken omuzdan aramızda iki parmak kadar fark var bir erkeğe göre boyu biraz kısa benden de iki parmak kadar kısa ama genel olarak bakılınca çok belli olmadığını düşünüyorum ama yanımda yürürken benden boy olarak küçükmüş gibi hissediyorum belkide psikolojik bilmiyorum ama her yönüyle beğendim ve olumlu bakıyorum sadece boy meselesi kafamı karıştırdı ablalarım kardeşlerim sizce takılacak bir mesele mi çevrenizde eşinden uzun hanımlar var mı sizce 1.68 cm boy bir erkeğe göre çok mu kısa
Önemli olan tabii ki karakter ahlak ama yinede sizlerden akıl almak istedim şimdiden çok teşekkür ederim🍀
Rica etsem şu konuyu kapatır mısınız tüm kendini nimetten sayan az buçuk uzun boyluların tatmin sahası olmuş.bu arada sen de gayet orta boylusun.uzun falan değilsin.ömründe görüp görebileceğin senden kısa tek adam bu adam olabilir.erkekler zaten en kısa 1.70 oluyor zaten.bir ego tatmin sahası bulmuşsun vurun abalıya olmuş.kokoca insanlarsınız ya.geeçi 1.57 si de kendini nimetten sayıyor ya neyse... şaka gibi üyeler var yaa.pişkinler sürüsü.

Nerede aynı boyda oluyorsun.dağlar kadar fark var arada. 😏 Dev gibi adam.ne pişkin üyeler var be şu forumda.pek bir aksiyonu yok mu 1.85 olmadıktan sonra.eee yuh yani.bir tane şansına boylu poslu adam bulan ukalalaşıyor hemen.kendi kendini beğenmiş insanlarsıniz be.düz ayakkkabıyla baya da farkınız var.ne sinir bozucu konular.
Ferhan 16cm topuklu platformum var, senin topuklu anlayışın 5cmden ibaret galiba

Rica etsem şu konuyu kapatır mısınız tüm kendini nimetten sayan az buçuk uzun boyluların tatmin sahası olmuş.bu arada sen de gayet orta boylusun.uzun falan değilsin.ömründe görüp görebileceğin senden kısa tek adam bu adam olabilir.erkekler zaten en kısa 1.70 oluyor zaten.bir ego tatmin sahası bulmuşsun vurun abalıya olmuş.kokoca insanlarsınız ya.geeçi 1.57 si de kendini nimetten sayıyor ya neyse... şaka gibi üyeler var yaa.pişkinler sürüsü.

Yine kriz geçiriyorsun Ferhan sakin ol. 🙄

anlaşıyorsanız seviyorsanız sıkıntı yok, 1,68 çokta kısa değil, Türkiye standartlarında bir boy, ama sizin boyunuz Türkiye standartlarına göre biraz uzun,

Türkiye kadın boy ortalamsından da haberin yok bence. 1.70 bu ülkeye göre uzun, burası kuzey avrupa ülkesi değil

Kudur.

X