abla saçma ama ona benzer durum oldu tabii öyle demese de daha üsturuplu teyit ettiO da sana haaa iyi bakiresin yani mi dedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
abla saçma ama ona benzer durum oldu tabii öyle demese de daha üsturuplu teyit ettiO da sana haaa iyi bakiresin yani mi dedi
Hoş değil. Bak şimdiye kadar tanıdığım matematik öğretmenleri hep mantıklı insanlardı. Bu herifin gözü fıldır fıldır, tilki. Sen de söylüyorsun. Emin olmadığın için bu konuyu açtın. İçini rahatsız eden şeylerden kaçmanı öneririm.abla saçma ama ona benzer durum oldu tabii öyle demese de daha üsturuplu teyit etti
Hakim stajda 45bin, 1. Sınıf olana kadar da 60-70 bin bandında maaş alıyor, öyle üst düzey bir hayat sunmaz sana.
abla valla çok korktum yorumlarınızdan ötürü. çevremdeki kadınalrın manipülesine maruz kaldım sanırım, annem ve teyzem çocuğu çok beğendi beni fişekleyip duruyorlar. sizin yorumlarınızı okuyunca şok oldum çünkü haklılık payınız baya var. ya bir de işin garibi ben evlilik sevdalısı zengin koca avcısı bir kız değilim. bazı kızlar vardır gözü dört döner ya öyle değilim ben bildiğiniz gerçekten insanların yüzüne bile bakmam nerden buldu böylesi beni yemin ederim bilmiyorum. hayatımdaki ilk Instagram hesabını geçen sene açtım açar açmaz buldu adam beni kokladı mı naptıKesinlikle, adam kazanova bence. Kızımızın da aklı beş karış havada, umarım söylediğimiz şeyler biraz işe yarar.
Bence içine sinmeyen biriyle evlenme , ayrıca evlilik çok ciddi bir müessese duygusallık mutlaka olmalı. hele ki bu yaşta daha çok erken.Tecrübeli ablaların fikirlerini merak ettiğim için üye olup başlık açma gereği duydum. Uzun olduysa özür dilerim gayet kısa belirtmeye çalıştım.
Baskın bir erkekle evlilik sürdüren veya sürdürememiş ablalar yazarsa daha aydınlatıcı olur.
23 yaşındayım küçük bir şehirde ailemle yaşıyorum aynı zamanda okuyorum. Uzun boyluyum, çevrem tarafından beğenilirim ancak pek özgüvenli biri değilim, kendi halinde biriyim. Hiç sevgilim olmadı. Bundan 1 yıl evvel Instagram'da(annemin zorla açtırdığı hesapla) tanıştığım fakat beni başta çekmeyen, beğenmediğim biriyle şuan tekrar görüşmeye başladım(1 yıl boyunca aralıklarla hep benimle iletişime geçmeye çalıştı ben yüz vermedim). Ve tanıştığımızda direkt ciddi bir niyeti olduğunu belli ederek konuştu. Benimle gayet net şekilde evlenmek istiyor. Bana çok ilgi göstermesinin nedeni de ortalamaya göre güzel ve bakire olmam. Ha bide hiç sevgilimin olmaması.
Kendisi hukuk denilince akla ilk gelen üniversitede hukuk okumuş ve hakim olacak. Ancak boyu 3 cm benden kısa ve aşırı baskın bir tip. Tipsiz biri değil neyseki karizmatik biri. Aynı zamanda manipülatif ve dediğim dedik biri. Ayrıca kendisi burada tanınmış zengin bir ailenin torunu. Ben ise öğretmenlik okuyorum, ve ailemin durumu orta-üst seviyede. Bu yüzden çocuğun zengin olması veya hakim olacak olması bende o kadar da voav bir etki yaratmadı. Ve benden 5 yaş büyük.
Bunca yıl evlilik karşıtı dolaştım güya kendi paramı kendim kazanacaktım ancak gündemi takip ediyorsanız görmüşsünüzdür, atanmak iyice zorlaştı hatta imkansızlaştı. Nefret ettiğim baskıcı babamla daha fazla aynı evde kalmak ve onun parasını harcamak istemiyorum. Hem de bu standartlarımı devam ettirmek hatta daha üste çıkarmak istiyorum. Yani evet hem ayran dökülmesin hem.. (Bir de bu çocukla evlenirsem okula devam edeceğim, o da istiyor bölümü bitirmemi.)
Bu çocukla konuşunca beğendiğim özelliklerinin olduğu kadar biraz da beğenmediğim özellikleri olduğunu fark ettim. Zehir gibi bir çocuk evet ama bu biraz korkutuyor beni. İnanılmaz kurnaz ve akıllı biri. Ben biraz saf ve iyi niyetliyim pek uyanık olduğum söylenemez. Resmen kurt kuzu gibiyiz öyle söyleyim. Cinsel çekim oldukça güçlü ama işte bu kurnaz oluşu laf cambazı oluşu aşırı bilmişliği babama benziyor. Bir de biraz alıngan.(tam laf belleyip sen bana şurads şunu söylemiştin diyecek biri)
Lafı uzattım yani ablalar sizce çocuktan tam anlamıyla emin olmadan rahat ve refah için ilişkiyi sürdürmeli miyim? Hiç beğenmemiş değilim %70 beğeniyorum diyelim. Bu çocuk beni çok beğeniyor her gün ayrı bir iltifatla yatıyorum kalkıyorum, değerimin farkında ama çok kurnaz ablalar ya tilki resmen bir gün beni yiyecek gibi. Avukat olunca da tabii bi çene var görseniz. Ne dersiniz ileride korktuğum bu özellikler evliliğimde daha büyük bir sorun haline gelir mi? Yani tolere edilebilecek özellikler mi bunlar? Ben sünepe değilim yeri gelince lafımı esirgemem ama yani bununla baş etmek biraz korkutuyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum.
(not:Ailemin onaylayacağı biri, içkisi sigarası falan yok ailesi de iyi bilinir)
of abla temin ederim tam üstüne bastınSen kısa yoldan hayatımı kurtarayım rahat yaşayayım derdindesin de bu tipler senin düşündüğünü daha senin aklına gelmeden kurar oyununu oynar. Gözünü açtığında ne olduğunu anlayamassın bile. Yani diyeceğim o ki evdeki hesap hiçbir zaman çarşıya uymaz.
Tam okumadım canim ama mantık evliligi diyince maddiyat akla gelmemeli sadece çünkü uyum kafa yapısı karakteristik özelliklere de bakmak gerek sen kendini tanı bence sorman gereken şeyler kendine ben neye tahammül ederim neye etmem nasil bir hayat nasil bir evlilik hayal ediyorsun o adam o hayalinde ki adama uyuyor mu SAKIN! DEGISTIRIRIM DIYE DÜŞÜNME DEGİSMEZ madem şuan gözlerine aşk perdesi inmedi bence direkt bunları ölç tart ama pek mantığın da uyumamıs gibi yasinda genç üstünde fazla durma da derimTecrübeli ablaların fikirlerini merak ettiğim için üye olup başlık açma gereği duydum. Uzun olduysa özür dilerim gayet kısa belirtmeye çalıştım.
Baskın bir erkekle evlilik sürdüren veya sürdürememiş ablalar yazarsa daha aydınlatıcı olur.
23 yaşındayım küçük bir şehirde ailemle yaşıyorum aynı zamanda okuyorum. Uzun boyluyum, çevrem tarafından beğenilirim ancak pek özgüvenli biri değilim, kendi halinde biriyim. Hiç sevgilim olmadı. Bundan 1 yıl evvel Instagram'da(annemin zorla açtırdığı hesapla) tanıştığım fakat beni başta çekmeyen, beğenmediğim biriyle şuan tekrar görüşmeye başladım(1 yıl boyunca aralıklarla hep benimle iletişime geçmeye çalıştı ben yüz vermedim). Ve tanıştığımızda direkt ciddi bir niyeti olduğunu belli ederek konuştu. Benimle gayet net şekilde evlenmek istiyor. Bana çok ilgi göstermesinin nedeni de ortalamaya göre güzel ve bakire olmam. Ha bide hiç sevgilimin olmaması.
Kendisi hukuk denilince akla ilk gelen üniversitede hukuk okumuş ve hakim olacak. Ancak boyu 3 cm benden kısa ve aşırı baskın bir tip. Tipsiz biri değil neyseki karizmatik biri. Aynı zamanda manipülatif ve dediğim dedik biri. Ayrıca kendisi burada tanınmış zengin bir ailenin torunu. Ben ise öğretmenlik okuyorum, ve ailemin durumu orta-üst seviyede. Bu yüzden çocuğun zengin olması veya hakim olacak olması bende o kadar da voav bir etki yaratmadı. Ve benden 5 yaş büyük.
Bunca yıl evlilik karşıtı dolaştım güya kendi paramı kendim kazanacaktım ancak gündemi takip ediyorsanız görmüşsünüzdür, atanmak iyice zorlaştı hatta imkansızlaştı. Nefret ettiğim baskıcı babamla daha fazla aynı evde kalmak ve onun parasını harcamak istemiyorum. Hem de bu standartlarımı devam ettirmek hatta daha üste çıkarmak istiyorum. Yani evet hem ayran dökülmesin hem.. (Bir de bu çocukla evlenirsem okula devam edeceğim, o da istiyor bölümü bitirmemi.)
Bu çocukla konuşunca beğendiğim özelliklerinin olduğu kadar biraz da beğenmediğim özellikleri olduğunu fark ettim. Zehir gibi bir çocuk evet ama bu biraz korkutuyor beni. İnanılmaz kurnaz ve akıllı biri. Ben biraz saf ve iyi niyetliyim pek uyanık olduğum söylenemez. Resmen kurt kuzu gibiyiz öyle söyleyim. Cinsel çekim oldukça güçlü ama işte bu kurnaz oluşu laf cambazı oluşu aşırı bilmişliği babama benziyor. Bir de biraz alıngan.(tam laf belleyip sen bana şurads şunu söylemiştin diyecek biri)
Lafı uzattım yani ablalar sizce çocuktan tam anlamıyla emin olmadan rahat ve refah için ilişkiyi sürdürmeli miyim? Hiç beğenmemiş değilim %70 beğeniyorum diyelim. Bu çocuk beni çok beğeniyor her gün ayrı bir iltifatla yatıyorum kalkıyorum, değerimin farkında ama çok kurnaz ablalar ya tilki resmen bir gün beni yiyecek gibi. Avukat olunca da tabii bi çene var görseniz. Ne dersiniz ileride korktuğum bu özellikler evliliğimde daha büyük bir sorun haline gelir mi? Yani tolere edilebilecek özellikler mi bunlar? Ben sünepe değilim yeri gelince lafımı esirgemem ama yani bununla baş etmek biraz korkutuyor. Yağmurdan kaçarken doluya tutulmaktan korkuyorum.
(not:Ailemin onaylayacağı biri, içkisi sigarası falan yok ailesi de iyi bilinir)
yorumunuz için çok teşekkür ederim en kibar yorumlardan. buradaki bazı ablalar baya acımasız.Bugün 23 yaşında orta üst seviyede yaşıyormuşsunuz, daha okulunuz varmış. Ortamlarda eşim de okudu demek için okumanızı bekleyip sonrasında hiç de atanmanızı bekleyeceğini sanmıyorum. Diplomalı ev hanimi olur çıkarsınız, beni yanlış anlamayın yargıladığımdan değil, tercihiniz bu ise ve durumunuzda elverirse neden olmasın. Evinizde evinizin hanımı, çocuklarınızın anası da olabilirsiniz. Sonrasında çocuk da olur ve sizi burada bir sebeple görürüz eşim benden boşanmak istiyor şu kadar çocuğum var, şu okulu okudum ama hiç yapmadım gibilerden... Bana hikaye böyle olacak gibi geldi.
Ayy Cherry atın mı var? uzun ömürler dilerim. konuyla ilgili yorumum yok çünkü konu sahibini ciddiye almadım.atımı koyduğum çiftlikte satılan atlar