Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
EVLİLİK NİYETİYLE GÖRÜŞTÜĞÜM KİŞİYLE BOY MESELESİ LÜTFEN AKIL VERİN
O sensin! Selvi boylu olup kucucuk adamla yuruyecegime cuce olup özguvenli olmayi tercih ediyorum. Senin mantik koca olsunda ne olursa olsun benimkide begendigim, cekici buldugum biri olsun. Zevk meselesi tatlim senin standartlar dusuk. Konu sahibinin degilmiski sormus benim gibi
Erkeklerin kısa kadınlarla birlikte olmasının tek nedeni ilişkide pozisyon değişikliğinde rahat edecek olmaları bu açıdan düşünüyorlar yoksa başka bir artınız özelliğiniz yokk hahhahah
Ben böyle düşünmüyorum ayrıştırıcı kışkırtıcı bir yorum yok ortada örnek vermek maksadıyla dini konuya değiniyor. Siz bunu hangi kurala istinaden söylüyorsunuz benimle paylaşabilir misiniz belki gözümden kaçmıştır forum kurallarını okurken.
"- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.
Dini yorumlar neden yasak? Sitede her türlü konu konuşulmaktadır, yazdığınız hadisler ile iğrenç içeriklerin aynı sayfada olmasını biz istemeyiz. Sizin de isteyeceğinizi hiç sanmıyoruz."
Mune hanım belirtmiş bu kuralı. Sizin bizim yorumumuza açık değil yani, her türlü dini yorum yasak, yazdığınız hadisler derken de bu konuda yazılan yorumu kapsıyor. O yüzden ayrımcı değil, yazılabilir gibi bir istisna yok.
BDV konularının hemen üzerinde link. Dediğiniz gibi gözünüzden kaçmış olabilir.
"- Her türlü dini ve siyasi konu ve yorum yasaktır.
Dini yorumlar neden yasak? Sitede her türlü konu konuşulmaktadır, yazdığınız hadisler ile iğrenç içeriklerin aynı sayfada olmasını biz istemeyiz. Sizin de isteyeceğinizi hiç sanmıyoruz."
Mune hanım belirtmiş bu kuralı. Sizin bizim yorumumuza açık değil yani, her türlü dini yorum yasak, yazdığınız hadisler derken de bu konuda yazılan yorumu kapsıyor. O yüzden ayrımcı değil, yazılabilir gibi bir istisna yok.
BDV konularının hemen üzerinde link. Dediğiniz gibi gözünüzden kaçmış olabilir.
İki insan birbirini sevdikten anlaştıktan sonra boy, saç, kaş, el tırıvırı geliyor hiç takılacak bir şey değil boy meselesi. Benim boyum 155 eşimin boyu 180. Sen yanına yakıştırıyorsan için sindiyse buna takılma.