Blof deyil evlilik cok zor insan nasil davranacagini bilmiyo
Burda yazdiklarimi kimseyle konusmuyorum kafm karisik o yuzden
Ama sunuda anladimki
Benim evliligim yurumez
Canım konularını okudum ne olmuş yani babanla fotosunu facebook koyduysan niye öyle tepki veriyorki bence seni ve aileni aşşalıyor karısını küçük gören ailesine saygı duymayan adamdan hayır gelmez bence kocan beş para etmez çocuğunda yokken ayrıl gitsin canım
Tam anlattigim gibi yalanda yokcocuk yokken ayril ve yoluna bak..
eski konunu da okudum,eger tum olaylar anlattigin gibiyse esinden ne koy olur ne kasaba..surekli canin yanar..adam kendi babasinin yaninda sana tokat atmis,tek buldugu zaman komalik etmeyecegi ne malum..
ama bu olaylardan kendine de bi ders cikar..her kavga gurultuyu ailene duyurma ne de kacip gitme ailenin yanina..
Keske bende bu yazilari evlenmeden okuma sansim olsaydiSevgili Djlann, kendinde anlamışsın yürümeyeceğini, o zaman bir tek şey kalıyor geriye. Zaten iki buçuk aydır kapna bir kere gelen adamdan hayır gelmez sana. Bir yuva kolay kurulmuyor evet, ama yuvayı yuva yapanda karşılıklı sevgidir. Yazdıklarına bakınca, ben bu evlilikte sevgi göremedim. Senin adına gerçekten üzüldüm. Ben de bir ay sonra evleneceğim. Burada okuduklarım bana da ders oluyor aslında.
Hemde cok zor zambak bnde cocuk yokAh canim bana eskileri yasattin.2 yil ayri kaldik.ailesi yuzunden cok zordur bilirim ustelik 5 yillik evliydim bir cocugum vardi
Cok uzuldum simdi ....Cocugun yok bu cok iyi.cunku ben cocugum oldugu icin bitiremedim.8aydir birlikteyiz ben adim attigim icin beni hergun kucumsedi yetmedi aldatti.neler yapti neler.kendimi berbat hissettirdi.o mukemmel ben ezik tavirlari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?