• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

ayy canım ya çok yeni evlisin..evi terkedecek kadar ne kavgası ettiniz?valla ben kocamdan en fazla 1 gün uzak kalabilirim kocamda benden...uzun zaman olmuş bence..arayı bukadar soğutmayın..

Ya benim esim cok kiskanc biri
Asiri hic anlayisli deyil ....
Ama ickisi yok karikiz ayagi yok ...
Bi yanim bosan diyo bi yanim uzuluyo iki arada kaldim ....
Bosanma davasi acsam hakim bosamiyormus zaten hemen ...
1 seneden cok surer diyorlar

Madem oyle niye evi terkettiniz? Liseli sevgili degilsiniz ki her kavgada küsüp gideceksiniz... ben olayi okumadim, sadece ayrilmanizi gerektirecek biseyse zaten direk bosanmalisiniz degilse de küstum ben anneme gidiyorum diyip zirt pirt evi terkederseniz bir gun geri donusunuz olmaz.
bu arada diger yorumlara baktim ickisi capkinligi yok ama kufur siddet ne ararsan var. 2.5 aydir ciddi bir adim atmadigina gore ask da yok, eeee ne kaldi?

Babanız doğru söylüyor. Bir kere formaliteden gelmiş, sonra onunda işine gelmiş. Sizi gerçekten isteyen adam, bir kereyle yetinmezdi. İki buçuk ay, böyle şey mi olur ya? Bence annenizin evine gitmeniz hayırlı olmuş, en azından sevilmediğini anladınız. Yani umarım...

Onumde 1 ay var gelmezse bosanma davami acacagim ... Dayimin oglu konusmus bana kufur etti bi turlu eve alisamadi demis ....
Dayimin ogluda zaten kiz senden sogumus oglum sen karina sahip cikamamissin demis ..
Susmus. .
Seven insan boyle yapmazdi ??? Oysa bn ona kufur etmedim niye boyle konusuyor bn anlamadim!!!!

Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!:oops::KK43:
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:

sadece boşanma durumunda evden gidilmesi taraftarıyım sen şimdi seven erkek gelirdi diye bakıyorsun duruma ama oda belki seven kadın gitmezdi diyo, kapısına. gittim eve dönmedi demek ki sevmiyo diyo belki

Onumde 1 ay var gelmezse bosanma davami acacagim ... Dayimin oglu konusmus bana kufur etti bi turlu eve alisamadi demis ....
Dayimin ogluda zaten kiz senden sogumus oglum sen karina sahip cikamamissin demis ..
Susmus. .
Seven insan boyle yapmazdi ??? Oysa bn ona kufur etmedim niye boyle konusuyor bn anlamadim!!!!

Bana sordunuz, ben de kendi düşüncemi söyleyeyim. Sizi gözden çıkartmış, kılıf uyduruyor.

Sana tokat atmış. Arayıp boşanalım demiş. Sen hâlâ ne yapmaya çalıştığını anlamıyorum diyorsun. Gayet açık değil mi? Dangoz herif istemiyor işte. İsteyen erkek evinin önünde yatar yalvarır. Öyle bi kere gelip gitmez. Onu beklemeyip sen boşan. Nereye kadar gidecek ki? Karşılıklı saçmalamışsınız. O eve geri dönersen daha beterlerini yapar. Çocuğunda yokmuş. Kurtul gitsin

Soracak birsey yok 2,5 ay ayrı olmak demek evlilik bitmiş demektir ..
Resmi olarak bitmese bile hatta geri donsen bile :)) normal degil

Ben üşendim eski konulara bakmadım bakan arkadaşlar mantıklı makul yorumlar yapmış ayrıca boşanma davası uzun sürüyormuş demende bahane yani

Bana sordunuz, ben de kendi düşüncemi söyleyeyim. Sizi gözden çıkartmış, kılıf uyduruyor.
Dogru soyluyorsunuz aslinda
Ama dayimin ogluna demiski beni sevdigini dusunmuyorum demis
1 senenin dolmasini bekliyorum 1 ay kaldi acacagim davayi
Her sey acik isde onlarda bni sucluyo
Bikdim lafdan sozden isdemiyorum dese icim yanmayacak isdemiyorum dese gelse karsima gecip acalim davayi isdemiyorum deseydi tamm di

Dogru soyluyorsunuz aslinda
Ama dayimin ogluna demiski beni sevdigini dusunmuyorum demis
1 senenin dolmasini bekliyorum 1 ay kaldi acacagim davayi
Her sey acik isde onlarda bni sucluyo
Bikdim lafdan sozden isdemiyorum dese icim yanmayacak isdemiyorum dese gelse karsima gecip acalim davayi isdemiyorum deseydi tamm di

İstemiyorum demiyor ama bunu fazlasıyla belli ediyor zaten.

her kavgada gıdılmez canımm..sorun neydı bu kardar gıdecek kadar..bu arad yazıyorum ama bastan okumadımm..son kez konuş ıstersen..konuşma nasıl geccek bakalımm..

Burnu iyice surtsun dedim adam bu kezde hic gelmedi beni arayip bosanalim deyince

Kısacası; yanlış ata oynamışsın. Seni pispis lasın istemişsin olmamış, yememiş adam.

O anki sinirle kirdim hattimi
Ama isteseydi yeni hattimida bulurdu

Senin zaten bi hattın var. Niye başka numara arayıp bulsun ki, kaldı ki aynı numarayı farklı simle çıkartabilirsin.

Sizin ilişkinizin tarifi bu; sen kocanla görüş senin neler istediğini, onun neler istediğini konuşun. Devam edin. Bu adam sana boyun eğmez.2,5 ayda boyun eğmemiş, bundan sonra EĞMEZ.. YADA boşanıcan

Susmus. .
Ohooo iftiralar,karalama politikaları başlamış bile. Bu adamdan sana hayır yok bacım. Seven adam ne tokat atar,ne küfür eder,ne de gitmene izin verirdi. Bu adam seni sevmiyor. 1 ay daha neden bekliyosun ki? Aç davani,zamanını boşa harcama.

Bence ilk boşanma davasını siz acmayın bırakın biraz zamana eşinizde acmamış sizin geri dönmenizi istemese acardı acsaydı bu zmana kadar çoktan acardı.

araya soğukluk girdi bi kere dimi ama

2,5 ay ayri durabiliyorlarsa ben arada sevgi vs olduguna asla inanmam 2,5 ay cok uzun normal degil hele hele ki yeni evli bir cift ..oyuzden ortada bir evlilik yok bence kusluk hadi olsun olsun 1 hafta 2 hafta ki ben ona bile sicak bakmiyorum ve yapnayacagim birseydir .. bu kadari fazla bence konu sahibi bitmiş okeye donuyor

Back
X