Keske bende bu yazilari evlenmeden okuma sansim olsaydi
Ozaman yaptigim hatalari yapmazdim
Tecrube yasayarak ogreniliyo Rabbim bizi herseyle siniyo buda bnm sinavim
Canim insallah senin evliligin cok guzel olur !!
Sevgi onmli ben sevdim esimi benim esim oyle cok yakisikli deyil ondan bni cok kiskanirdi ondan bi turlu bnm onu sevdigime inanamadi
Hep beni seviyormusun diye sorardi oysa soylerdim ama ona ragmen bni sevmiyorsun falan derdi
Biktim artik kendimi ona anlatmaktan
Sevgime inandirmaktan
Haklısın zaman lazım ama her insan dürüst olmuyo.işte zararın neresinden dönsen kardır..İs sikintim yok bosansam girer calisirim hemen
İnsanin zoruna giden boyle bitmesi
Bahane arayacagina adam gibi isdemiyorum deseydi tamm der anlasir bosanirdik .....
Ama laflar sozler insani cok yaraliyo
şimdi bu nedir.konu sahibine nispet yapar gibi..kocişim falan..başkalarının mutsuzlugundan mutlu olmak derim ben buna..biraz düşünelim bence yazmadan önce..iyi ki sizin gibi arkadasım yokkocişim bende 1 saat ayrı durabiliyor. sonra sıkılıyormuş bazen arkadaşlarının yanına gidiyorda tabi bazen iş yrinde ayrı oluyoruz 10 saaat falan olabiliyor. bir kere adım attıysa sende atsaydin keske.hic kousmuyomusunuz telefonda vs. evliliği bencede zor yapanlar insanlrdır. aslında karşılılı özveriyle evli kalmak cokda zor bişi değil eğer birbirinizi gerçekten sevip onemle soyluyorumki saygı duyuyorsaniz ve guveniyorsaniz
Ilk olarak lütfen bunları yazarken dikkat edin okurken çok rahatsız etti beni.
-isdemek değil istemek
-annem gil değil annem yada annemgil
İkincisi bi konuda 7 aylık, birisinde 8 aylik, birisinde 9 aylık evliyim demişsiniz şimdi 11 aylık evli oldunuz tuhaf geldi bana.
Üçüncüsü bikaç gün önce eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huylari diye bi konu açmışsiniz hiçte esinden ayrı üzgün biri gibi değil oradaki yazdıklarınız.
Son olarak pek sağlıklı bir iliski göremedim evliliğinizde. Ancak buradaki yazilanlardan sonra evet bosanmak mantıklı demeye başladınız ama ben içten söylediğinize inanmıyorum. Bence hala bi umut var içinizde.
Sakin kafayla oturup düşünün öncelikle. Ailenizi dinleyin ve kendiniz için en doğru karari vermeye çalışın. Umarim sizin icin hayırlısı olur.
Pff zor bi durum ama 2.5 ay çok uzun yahu bitmiş mi ne? Eşin bi adım atarsa sen naz yapma eğer sorun büyük değilse büyükse de 2.5 ay geçmiş zaten bitmiş herşey gibi geldi banaEvli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi.... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi! !!8 aylik evliyim birde
şimdi bu nedir.konu sahibine nispet yapar gibi..kocişim falan..başkalarının mutsuzlugundan mutlu olmak derim ben buna..biraz düşünelim bence yazmadan önce..iyi ki sizin gibi arkadasım yok
Dogru mu okudum? Babasinin kizini mi sahiplenmemesi gerekiyirdu? Saka heralde!Canım babanda yanlış yapmış çünkü daha yeni evlisin hemen seni sahiplenmemesi gerekiyordu bence
canım kardeşim geldi iki çocukla baba evine ne çocukları arıyor nede kardeşimi dün öğrendik ki boşanmak istiyormuş.
olayı tam anlatmamışsın kavganız neydi belki sana kırılmıştır ne olursa olsun güçlü ol
canım kardeşim geldi iki çocukla baba evine ne çocukları arıyor nede kardeşimi dün öğrendik ki boşanmak istiyormuş.
olayı tam anlatmamışsın kavganız neydi belki sana kırılmıştır ne olursa olsun güçlü ol
Ah canım ya daha çok yeni Evlisinz ben 2yıllık evliyim 1gün ayrı kalmadık şimdi annemlerde hastayım burda kalıyorum asla eve gitmez oda burda benle kalır birgün ayrı yatmadık şükür. Ya sen git düzelt aranızı seviyorsan mücadele et topla yuvanı dağılmasın nasıl biri sanamı kızdı belki annenlere gittin diye kızdı evini bırakıp gitmeseydin keşke.evlilikde bu çok önemli asla evini terk etmeyecektin.erkekde kadında ne derdiniz varsa evinzde çözün tabi büyük sıkıntılar hariçEvli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi.... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi! !!8 aylik evliyim birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?