• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

Keske bende bu yazilari evlenmeden okuma sansim olsaydi

Ozaman yaptigim hatalari yapmazdim
Tecrube yasayarak ogreniliyo Rabbim bizi herseyle siniyo buda bnm sinavim

Canim insallah senin evliligin cok guzel olur !!
Sevgi onmli ben sevdim esimi benim esim oyle cok yakisikli deyil ondan bni cok kiskanirdi ondan bi turlu bnm onu sevdigime inanamadi
Hep beni seviyormusun diye sorardi oysa soylerdim ama ona ragmen bni sevmiyorsun falan derdi
Biktim artik kendimi ona anlatmaktan
Sevgime inandirmaktan

Teşekkür ederim, sevgili Djlann. Eşin anlaşılması çok zor bir insan. Sen eşini sevdiğini söylüyorsun (sevmesen evlenmezdin zaten) eşin sevgine inanmıyor (kendisini bu sevgiye layık görmüyor demek ki) üstüne bir de kıskanıyor. Fakat, kendisini senin sevgine layık görmeyen bu adam, bunca zamandır sadece bir kere geliyor. Gerçekten çok tuhaf bir insanmış, anlamak mümkün değil. Yazık olmuş sana, ama yeni bir sayfa açmakta senin elinde.

Senin adına gerçekten çok üzgünüm.

İs sikintim yok bosansam girer calisirim hemen
İnsanin zoruna giden boyle bitmesi
Bahane arayacagina adam gibi isdemiyorum deseydi tamm der anlasir bosanirdik .....

Ama laflar sozler insani cok yaraliyo
Haklısın zaman lazım ama her insan dürüst olmuyo.işte zararın neresinden dönsen kardır..

Arkadaş yazisinda esinin kalmak istemedigini eve gittigini söylüyor evlilikte esler beraber hareket etmeli benim esim kalmazsa bende kalmam cunki ilk zamanlar cok onemli ebliklte buda sahiplenmedir

kocişim bende 1 saat ayrı durabiliyor. sonra sıkılıyormuş bazen arkadaşlarının yanına gidiyorda tabi bazen iş yrinde ayrı oluyoruz 10 saaat falan olabiliyor. bir kere adım attıysa sende atsaydin keske.hic kousmuyomusunuz telefonda vs. evliliği bencede zor yapanlar insanlrdır. aslında karşılılı özveriyle evli kalmak cokda zor bişi değil eğer birbirinizi gerçekten sevip onemle soyluyorumki saygı duyuyorsaniz ve guveniyorsaniz
şimdi bu nedir.konu sahibine nispet yapar gibi..kocişim falan..başkalarının mutsuzlugundan mutlu olmak derim ben buna..biraz düşünelim bence yazmadan önce..iyi ki sizin gibi arkadasım yok

Ilk olarak lütfen bunları yazarken dikkat edin okurken çok rahatsız etti beni.
-isdemek değil istemek
-annem gil değil annem yada annemgil

İkincisi bi konuda 7 aylık, birisinde 8 aylik, birisinde 9 aylık evliyim demişsiniz şimdi 11 aylık evli oldunuz tuhaf geldi bana.

Üçüncüsü bikaç gün önce eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huylari diye bi konu açmışsiniz hiçte esinden ayrı üzgün biri gibi değil oradaki yazdıklarınız.

Son olarak pek sağlıklı bir iliski göremedim evliliğinizde. Ancak buradaki yazilanlardan sonra evet bosanmak mantıklı demeye başladınız ama ben içten söylediğinize inanmıyorum. Bence hala bi umut var içinizde.

Sakin kafayla oturup düşünün öncelikle. Ailenizi dinleyin ve kendiniz için en doğru karari vermeye çalışın. Umarim sizin icin hayırlısı olur.

ben okuduğum yorumlara bakaraktan senın işini çözemedim bosanmakmı ıstıon ıstemıosan nıye gıdıon esın boşanmak ıstıosa nıe acık acık demıyoro_O

Ayy dallas gibiii .arama sen bosanma davasida acma onun yapmasini bekle bunlari oda senin yapicagin ani bekliyo tabikisi bana gore . Bence iyi dusunn geri donusu olmayabilir sonra keske az daha deneseydim su buu deme ki ben bosanma davasi acabileceginede inanmiyorum hic oyle bir imaj vermedin bana nedebse

Ilk olarak lütfen bunları yazarken dikkat edin okurken çok rahatsız etti beni.
-isdemek değil istemek
-annem gil değil annem yada annemgil

İkincisi bi konuda 7 aylık, birisinde 8 aylik, birisinde 9 aylık evliyim demişsiniz şimdi 11 aylık evli oldunuz tuhaf geldi bana.

Üçüncüsü bikaç gün önce eşinizin sevdiğiniz ve sevmediğiniz huylari diye bi konu açmışsiniz hiçte esinden ayrı üzgün biri gibi değil oradaki yazdıklarınız.

Son olarak pek sağlıklı bir iliski göremedim evliliğinizde. Ancak buradaki yazilanlardan sonra evet bosanmak mantıklı demeye başladınız ama ben içten söylediğinize inanmıyorum. Bence hala bi umut var içinizde.

Sakin kafayla oturup düşünün öncelikle. Ailenizi dinleyin ve kendiniz için en doğru karari vermeye çalışın. Umarim sizin icin hayırlısı olur.

tüm söylediklerinize katılıyorum.

Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!:oops::KK43:
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:
Pff zor bi durum ama 2.5 ay çok uzun yahu bitmiş mi ne? Eşin bi adım atarsa sen naz yapma eğer sorun büyük değilse büyükse de 2.5 ay geçmiş zaten bitmiş herşey gibi geldi bana

şimdi bu nedir.konu sahibine nispet yapar gibi..kocişim falan..başkalarının mutsuzlugundan mutlu olmak derim ben buna..biraz düşünelim bence yazmadan önce..iyi ki sizin gibi arkadasım yok

eşşek kadar adamlara kociş nedir onu da hiç anlamam bide hamiş var beni benden alıyo

Evlilik dünyanin en güzel seyidir aslinda ama kiminle evlendigine de cok bagli tabi. Üzüldüm bence geri dönmeyin.

canım kardeşim geldi iki çocukla baba evine ne çocukları arıyor nede kardeşimi dün öğrendik ki boşanmak istiyormuş.
olayı tam anlatmamışsın kavganız neydi belki sana kırılmıştır ne olursa olsun güçlü ol

Canım babanda yanlış yapmış çünkü daha yeni evlisin hemen seni sahiplenmemesi gerekiyordu bence :KK12:
Dogru mu okudum? Babasinin kizini mi sahiplenmemesi gerekiyirdu? Saka heralde!

Canım sen hala kocanı seviyorsun ama çok büyük hata yapıyorsun şuanki durumun bidaha sana gel dese hemen gidecek gibisin eğer bu adam sana yaptıklarına pişman olsaydı kendini haksız görseydi seni deli gibi arardı peşinden koşardı adam hem suçlu hemde senin adım atmanı bekliyor sen ona tekrar döndükten sonra daha beter olacak hiç düzeleceğini sanmıyorum senin döneceğin belli canım bari dönersen çocuk sakın ama sakın yapma nasıl olsa geri annenin evine döneceksin...

canım kardeşim geldi iki çocukla baba evine ne çocukları arıyor nede kardeşimi dün öğrendik ki boşanmak istiyormuş.
olayı tam anlatmamışsın kavganız neydi belki sana kırılmıştır ne olursa olsun güçlü ol

Ben burda boyleyim ona karsi tavizim yok araya girmeye calistilar isdemiyorum dedim ......
Herkez kendi yasadigini bilir cunku
Oda hic caba harcamadi bu evliligi kurtarmak icin ....
Demrkki bn annm gile gelerek en doru karari vermisim .....

Ne olursa olsun Ona gore ben suclu olsamda 2.5 ay bensiz duran bi adam bi omurde bnsiz durur .....

Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!:oops::KK43:
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:
Ah canım ya daha çok yeni Evlisinz ben 2yıllık evliyim 1gün ayrı kalmadık şimdi annemlerde hastayım burda kalıyorum asla eve gitmez oda burda benle kalır birgün ayrı yatmadık şükür. Ya sen git düzelt aranızı seviyorsan mücadele et topla yuvanı dağılmasın nasıl biri sanamı kızdı belki annenlere gittin diye kızdı evini bırakıp gitmeseydin keşke.evlilikde bu çok önemli asla evini terk etmeyecektin.erkekde kadında ne derdiniz varsa evinzde çözün tabi büyük sıkıntılar hariç

canım öteki konunu okudum.bence annenin evinden dönme..sana bukdrcık bir olay için tokat atan küfür eden ve boşanalım diyen bir adam seni sevmiyordur..kaynanan nasıl biri ? oğlunun bu yaptıklarına göz yumuyormu ? ben olsam boşanırdım diye düşünüyorum böyle bir adamla ömür geçmez canım..çocuğunuz yokken dön bu yoldan yoksa çok zor olur..

Eşin inada bindiyse sen taviz vermelisin. Malesef iki kişi inadıyla olmuyor. Bazı yerlerde sen kıracaksın kendini ki o da taviz vermeyi öğrensin.
Böyle o dicek yok o gelsin, sen dicen olmaz o gelsin..
Siz bu evliliği yürütemezsiniz.Annenizleyken bile yeri geliyor o alttan alıyor yeri geliyor siz onu alıyorsunuz. Bunu neden evlenince sürdüremiyorsunuz?

Back
X