Canım başından okumadınız heralde gelmek istemiş eşi ve ailesi yada aile büyükleri baba gelmelerini istememiş hayatım 8 aylık yeni yeni evlisin sen 2 bucuk aydırda baba evindesin baban gelmelerine izin verecekti anlamında yazdım çözüm yolu bulmaları lazımdı aile büyükleri olarakDogru mu okudum? Babasinin kizini mi sahiplenmemesi gerekiyirdu? Saka heralde!
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Evlilik ne zormus ??
- Konu Sahibi DjLaNn
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 26 Ağustos 2014
- 646
- 328
- 53
eğer ciddi bi sorununuz yoksa sen geri dön bence,ben erkek olsam eşim saçma sapan bi şey için annesinin evine gitse benım de agrıma gider misal..Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!!!8 aylik evliyim birde
hepsını okuyamadım yorumların ama ciddi bı sorun yoksa alttan al cnm.snçta yuva kolay kurulmuyor
- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
eğer ciddi bi sorununuz yoksa sen geri dön bence,ben erkek olsam eşim saçma sapan bi şey için annesinin evine gitse benım de agrıma gider misal..
hepsını okuyamadım yorumların ama ciddi bı sorun yoksa alttan al cnm.snçta yuva kolay kurulmuyor
Gerçekten, evlilik onun için bu kadar basit mi beni bırakıp gidebildi diye düşünür. Erkekler nazdan anlamıyor kusura bakmayın ama..
Eşin sana çok kırılmıştır.Adam ne olursa olsun evinden ayrılmamış hala dönmeni bekliyor. Böyle adama can gurban gız.
Gerçekten, evlilik onun için bu kadar basit mi beni bırakıp gidebildi diye düşünür. Erkekler nazdan anlamıyor kusura bakmayın ama..
Eşin sana çok kırılmıştır.Adam ne olursa olsun evinden ayrılmamış hala dönmeni bekliyor. Böyle adama can gurban gız.
Beraber oturuyordum k.valdemgille
O yuzden evini tabi birakmaz sacma bi sebeb yuzunden gelmedim annm gile
Seven erkek2.5 ayda ayri kalamazdi esinden
O beni sevmemis sevgililer gunu gecti
Benim kocadan hic haber yok .....
Sevseydi gelmese bile gurur yapip bi msj atmasi lazimdi ...
Haksizmiyiiim ???
Kaynana isde oda oglunu tutuyocanım öteki konunu okudum.bence annenin evinden dönme..sana bukdrcık bir olay için tokat atan küfür eden ve boşanalım diyen bir adam seni sevmiyordur..kaynanan nasıl biri ? oğlunun bu yaptıklarına göz yumuyormu ? ben olsam boşanırdım diye düşünüyorum böyle bir adamla ömür geçmez canım..çocuğunuz yokken dön bu yoldan yoksa çok zor olur..
Hic gelmedi yanima kizim niye boyle oldu falan diye hic sormadi bana
1 ay sonra bosanma davasi acacgim zaten!!!
Hattını bile kırmışsın aramasın sormasın diye bide araması sorması lazımdı diyorsun .Daha yeni evliymişin bukadar seni üzecek ne yaptı eşln.Yenievlenenlerde herkeste olur tartışma tanışma süreci daha iki yabancı insan sonuçta yeri geliyor aanne babamıza katlanamıyoruz.Allah hakkınızda hayırlı olan neeyse onu veersin canımBeraber oturuyordum k.valdemgille
O yuzden evini tabi birakmaz sacma bi sebeb yuzunden gelmedim annm gile
Seven erkek2.5 ayda ayri kalamazdi esinden
O beni sevmemis sevgililer gunu gecti
Benim kocadan hic haber yok .....
Sevseydi gelmese bile gurur yapip bi msj atmasi lazimdi ...
Haksizmiyiiim ???
Kaynana isde oda oglunu tutuyocanım öteki konunu okudum.bence annenin evinden dönme..sana bukdrcık bir olay için tokat atan küfür eden ve boşanalım diyen bir adam seni sevmiyordur..kaynanan nasıl biri ? oğlunun bu yaptıklarına göz yumuyormu ? ben olsam boşanırdım diye düşünüyorum böyle bir adamla ömür geçmez canım..çocuğunuz yokken dön bu yoldan yoksa çok zor olur..
Ben annm gile geldim k.babm getirdi sen haklisin kizim dedi bana sen dur 4 gun sonra gelip alacgim dedi ...Hattını bile kırmışsın aramasın sormasın diye bide araması sorması lazımdı diyorsun .Daha yeni evliymişin bukadar seni üzecek ne yaptı eşln.Yenievlenenlerde herkeste olur tartışma tanışma süreci daha iki yabancı insan sonuçta yeri geliyor aanne babamıza katlanamıyoruz.Allah hakkınızda hayırlı olan neeyse onu veersin canım
Gelmedi 7 gun sonra esim aradi bosanalim diye hemen gidip anlasmali bosanlim dedi bnde bagirdim kizdim ...
Kayin babsmi arayip oglun boyle boyle dedi dedim kizim olumlu dusunuyorsan gelseydin dedi bana ...
Esimde o arada msj atiyo bana sen com rahatsin annenin evinde hic aramadin bni diye...
Benimmi aramm lazimdi dedim kizdim... Hatti cikarip o sinirle kirdim ..
Yeni hat aldim o isdeseydi bnm yeni hattimi bulurdu ...
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
canm şuan çok gergin bi donmdesin. Bence kaynanan ve eşin aynı evde old. İçin biraz eşini dolduruyo. Ben senin yerinde olsam mucadele edip eşimle aramı duzeltirdim ve sağlıklı bi yuvaa kurmak için evimi ayırırdım..Kaynana isde oda oglunu tutuyo
Ben annm gile geldim k.babm getirdi sen haklisin kizim dedi bana sen dur 4 gun sonra gelip alacgim dedi ...
Gelmedi 7 gun sonra esim aradi bosanalim diye hemen gidip anlasmali bosanlim dedi bnde bagirdim kizdim ...
Kayin babsmi arayip oglun boyle boyle dedi dedim kizim olumlu dusunuyorsan gelseydin dedi bana ...
Esimde o arada msj atiyo bana sen com rahatsin annenin evinde hic aramadin bni diye...
- 18 Mayıs 2012
- 3.721
- 3.113
- 248
İnan bende oyle dusunuyorum ama korkuyorumda bu adam ya duzelmezse ... Diyecanm şuan çok gergin bi donmdesin. Bence kaynanan ve eşin aynı evde old. İçin biraz eşini dolduruyo. Ben senin yerinde olsam mucadele edip eşimle aramı duzeltirdim ve sağlıklı bi yuvaa kurmak için evimi ayırırdım..
Esim 1 aradi bosanalim diye
1 geldi donmedim burnu surtsun diye
1 aradi bnde sen kendi isdeginle aramiyorsun kesin sana biri akil vermis dedim doru cikti amcam ara kizi disarda bulusup konusalim de demis ondan aramis bni onun akliyla
aramis... Ben artik ne yapacagimi bilmiyorum ...
Diger amcam konusmus k.babm oglumuzda isdemiyor demis.. Dayimin oglu konusmus esimle onada kufur etti bana bana saygisiz davraniyordu demis .....
Barismak isdeyen koca niye boyle konussunki ...
Burda suçlu o zaman kv le kp rin biraz kal ne demek oluyoki eşin beelkide seni istiyo ana babasına karşı gelemiyo ben istiyorun diyemiyo zaten beraber oturuyormuşunuz evde kp le kv nin sözü geciyordur bildigimiz tipik ana kuzusu eşinKaynana isde oda oglunu tutuyo
Ben annm gile geldim k.babm getirdi sen haklisin kizim dedi bana sen dur 4 gun sonra gelip alacgim dedi ...
Esim barismak icin geldigi zaman dedim ...Kv ile oturuyosan dönme zaten ayrı ev tutsun.. Ayrılmanızda aynı evde oturmanın payı yüksektir..
Ben senden dilan gel ev tutalim kendi yuvamiza bakalim mutlu olalim demeni beklerdim dedim...
Adam yok ben 5 ay daha ayrilmam diyo .... Ben gitsem adam 5 ay bahane ayrilmak isdemiyo anasi gilden
Bnde git ozaman dedim anla ben k.v yaninda mutlu olamiyoruz yine ayni seyler olur bak dedim yok ...
Adam anasindan ayrilmak isdemedi ..
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
hem senin gitmene kızmıliş hemde annesi tarafından dolduruluyorsa bole yapması doğal. Cnm bu aşamada insan allak bullak oluyo biterse bitsin diyo ama sonra pişman olma ihtimalinde var.. Bence eşinle ne yap ne et buluş konuş. Ve muhakkak evinizi ayırın. Emin ol daha sağlıklı yurur evliliğin.. Eğer kocanı seviyosan pes etme.. Eminimki o da dolduruşa geldiği için bole davranıyo. Kaybetmek çok kolay ama onmli olan mucadele etmkİnan bende oyle dusunuyorum ama korkuyorumda bu adam ya duzelmezse ... Diye
Esim 1 aradi bosanalim diye
1 geldi donmedim burnu surtsun diye
1 aradi bnde sen kendi isdeginle aramiyorsun kesin sana biri akil vermis dedim doru cikti amcam ara kizi disarda bulusup konusalim de demis ondan aramis bni onun akliyla
aramis... Ben artik ne yapacagimi bilmiyorum ...
Diger amcam konusmus k.babm oglumuzda isdemiyor demis.. Dayimin oglu konusmus esimle onada kufur etti bana bana saygisiz davraniyordu demis .....
Barismak isdeyen koca niye boyle konussunki ...
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
e canm hiç evlnmeden kabul etmeseydin ya aynı evi.. Bi kere evlnmişsin evi ayırmak daha zor olurEsim barismak icin geldigi zaman dedim ...
Ben senden dilan gel ev tutalim kendi yuvamiza bakalim mutlu olalim demeni beklerdim dedim...
Adam yok ben 5 ay daha ayrilmam diyo .... Ben gitsem adam 5 ay bahane ayrilmak isdemiyo anasi gilden
Bnde git ozaman dedim anla ben k.v yaninda mutlu olamiyoruz yine ayni seyler olur bak dedim yok ...
Adam anasindan ayrilmak isdemedi ..
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
Onu arayamamki arasam burnu nu surttu simdi beni ariyo der....annesi gilde aynisini soyler kesin...hem senin gitmene kızmıliş hemde annesi tarafından dolduruluyorsa bole yapması doğal. Cnm bu aşamada insan allak bullak oluyo biterse bitsin diyo ama sonra pişman olma ihtimalinde var.. Bence eşinle ne yap ne et buluş konuş. Ve muhakkak evinizi ayırın. Emin ol daha sağlıklı yurur evliliğin.. Eğer kocanı seviyosan pes etme.. Eminimki o da dolduruşa geldiği için bole davranıyo. Kaybetmek çok kolay ama onmli olan mucadele etmk
Cok tskkur ederim sen bni cok iyi anliyorsun ....
Kocamin beni aramasini beklemekden baska carem yok ... 1 aya kadar arayip yada gelmesse bosanma davasini acacagim babam gilde oyle diyo ... 1 ay i var onunde seven adam gelirdi
Suclu bana neler yapti ...
Sevseydi gelirdi be kardesim seven adam 2.5 ay bnden ayri nasil durdu bn okadar sey yapmasina ragmen ozledim o nasil ozleyip gelmez ...
Kabul etmedim ayri oturacaktik 3 sene oturun ev alalim oyle ayrilin dediler ondan kabul ettim ama burnumdan geldi ...esim isdedigi icin kabul ettim onu kiramadim ... Onun bana yaptiklarina bak bidee canm hiç evlnmeden kabul etmeseydin ya aynı evi.. Bi kere evlnmişsin evi ayırmak daha zor olur
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
seni o kadar ii anlıyorum ki. Bizde geçnlerde eşimle o kadar kotu tartıştıkki eminol ben o tartışmanın ustune anneme gitseydim bnm eşimde arayıp sormazdı çunku o aşamada kaynana faln çok işe karışıyo. Bide kadın hep daha mağdur olduğu için erkek şole bi ağır davranıyo.. Yinede senin yerinde olsam boşanma davasını ben açmam. Eğer kocan ararsada artık inadı bırak ve biraz yapıcı ol. Kocanı onlara bırakma.. Mucadele et yuvanı kurtar. ALLAH yardımcın olsun. Çok uzuluyorum boyle durumlara yaaOnu arayamamki arasam burnu nu surttu simdi beni ariyo der....annesi gilde aynisini soyler kesin...
Cok tskkur ederim sen bni cok iyi anliyorsun ....
Kocamin beni aramasini beklemekden baska carem yok ... 1 aya kadar arayip yada gelmesse bosanma davasini acacagim babam gilde oyle diyo ... 1 ay i var onunde seven adam gelirdi
Suclu bana neler yapti ...
Sevseydi gelirdi be kardesim seven adam 2.5 ay bnden ayri nasil durdu bn okadar sey yapmasina ragmen ozledim o nasil ozleyip gelmez ...
- 23 Ekim 2014
- 9.338
- 15.667
- 248
biz kadınlar onlar için goze alıyoruzda onlar duğunden sonra maalesef anneci oluyolar..Kabul etmedim ayri oturacaktik 3 sene oturun ev alalim oyle ayrilin dediler ondan kabul ettim ama burnumdan geldi ...esim isdedigi icin kabul ettim onu kiramadim ... Onun bana yaptiklarina bak bide
Kabul etmedim ayri oturacaktik 3 sene oturun ev alalim oyle ayrilin dediler ondan kabul ettim ama burnumdane canm hiç evlnmeden kabul etmeseydin ya aynı evi.. Bi kere evlnmişsin evi ayırmak daha zor olur
Zeynep kendi evim olsaydi bnde birakip gitmezdim k.v le oturunca oyle olmuyo ...seni o kadar ii anlıyorum ki. Bizde geçnlerde eşimle o kadar kotu tartıştıkki eminol ben o tartışmanın ustune anneme gitseydim bnm eşimde arayıp sormazdı çunku o aşamada kaynana faln çok işe karışıyo. Bide kadın hep daha mağdur olduğu için erkek şole bi ağır davranıyo.. Yinede senin yerinde olsam boşanma davasını ben açmam. Eğer kocan ararsada artık inadı bırak ve biraz yapıcı ol. Kocanı onlara bırakma.. Mucadele et yuvanı kurtar. ALLAH yardımcın olsun. Çok uzuluyorum boyle durumlara yaa
Dayanamdim artik yap yap kiymet bilinmiyo hele son yaptigi sabrimi tasirdi....
Oda aramaz artik ....
Arayacak adam arardi coktan gelirdi
Sevgililer gununde bile gelmedi bi msj bile atmadi ... Sence beni silmismi ...