• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

Sen neden annene gittin peki sana tepkili demekki ilk kavgada ailene gittigin icin sorunlarınızı konusarak halledin birbirinizden kacarak degil ben esimle tartışsamda asla bırakıp gitmek aklıma gelmedi iyi günde kötü günde diye neden soz verdik ozaman elbette tartışmalar olacak ortada cok buyuk birsey yoksa cekip gitmek korkutmak biraz sacma geliyor asıl o suan seni umursamayarak sana göz dagı veriyor esini ara sorununu konusarak hallet kacarak degil

Blof deyil evlilik cok zor insan nasil davranacagini bilmiyo

Burda yazdiklarimi kimseyle konusmuyorum kafm karisik o yuzden
Ama sunuda anladimki
Benim evliligim yurumez

Sevgili Djlann, kendinde anlamışsın yürümeyeceğini, o zaman bir tek şey kalıyor geriye. Zaten iki buçuk aydır kapna bir kere gelen adamdan hayır gelmez sana. Bir yuva kolay kurulmuyor evet, ama yuvayı yuva yapanda karşılıklı sevgidir. Yazdıklarına bakınca, ben bu evlilikte sevgi göremedim. Senin adına gerçekten üzüldüm. Ben de bir ay sonra evleneceğim. Burada okuduklarım bana da ders oluyor aslında.

Siz çocuk musunuz? Evlilik Evcilik mi? Bence derdiniz başka. ayrı oturmak istediğiniz için böyle yapmışsiniz ama yazık olmuş

üzücü bir olay evliliğinin bitmesi tabiki ama bu şekilde ilerlemesi zaten mumkun değil.bir an önce dava açılsın derim ben

Canm sorunun ne olduğunu bilmiyorum ama evliliğini bitirmek niyetiyle gitmemişsen gitmeni doğru bulmadım.. Ben bi hafta eşimle kustum. En buyuk yanlışı yaptım,ve gece onla uyumadım. Başka odada uyudum. Bu bile kavgamızın şiddetini arttırdı. Şimdi diyorum ki o kızgınlıkla anneme gitseydim şuan boşanmış olabilirdim. Çunku yatak ayırmak olsun, baba evine gitmek,olsun kavgayı alevlendiren durumlardır.. Bide o sorunu babanın evine giderek daha çok insana duyurmuşsundr doğal olarak, bu bile eksi bi puan senin için... Allah yardımcın olsun

Canım konularını okudum ne olmuş yani babanla fotosunu facebook koyduysan niye öyle tepki veriyorki bence seni ve aileni aşşalıyor karısını küçük gören ailesine saygı duymayan adamdan hayır gelmez bence kocan beş para etmez çocuğunda yokken ayrıl gitsin canım

cocuk yokken ayril ve yoluna bak..
eski konunu da okudum,eger tum olaylar anlattigin gibiyse esinden ne koy olur ne kasaba..surekli canin yanar..adam kendi babasinin yaninda sana tokat atmis,tek buldugu zaman komalik etmeyecegi ne malum..
ama bu olaylardan kendine de bi ders cikar..her kavga gurultuyu ailene duyurma ne de kacip gitme ailenin yanina..

• Beğen
Reactions: anu
Öyle her tartışmada baba evine gitmek de neymiş? Kaldı ki yani evlisiniz, ben evli değilim ama birkaç yıl eşlerin birbirlerine alışma dönemi olduğunu biliyorum. Bu dönemde tartışmalar oluyor genelde..

Canım konularını okudum ne olmuş yani babanla fotosunu facebook koyduysan niye öyle tepki veriyorki bence seni ve aileni aşşalıyor karısını küçük gören ailesine saygı duymayan adamdan hayır gelmez bence kocan beş para etmez çocuğunda yokken ayrıl gitsin canım

Bahane iste cnm bahane olmasa adam kendini affettirmrk icin elinden geleni yapar....
Bahane aradi o kavga cikarmak icin
Annm gile gitmesem dursam ne olacakti adamin hareketleri deyisecekmiydi sanki
Suc bi yuvarlak top herkez bir birine atiyo isde
Adam olup cikip karsima bosanalim biz dese .... Buda yok
Dilan sen beni sevmiyorsun diyo
Dilan beni sevmiyo ben anladim demis
Adam sutten cikma ak kasik sanki yaaa

cocuk yokken ayril ve yoluna bak..
eski konunu da okudum,eger tum olaylar anlattigin gibiyse esinden ne koy olur ne kasaba..surekli canin yanar..adam kendi babasinin yaninda sana tokat atmis,tek buldugu zaman komalik etmeyecegi ne malum..
ama bu olaylardan kendine de bi ders cikar..her kavga gurultuyu ailene duyurma ne de kacip gitme ailenin yanina..
Tam anlattigim gibi yalanda yok

Benim kizdigim isdemiyosan cik karsima konus anlasmali tamm bosanalim de....
Ne geliyo ne dava aciyo bune simdi
Suclu olarak beni gostermeye calisiyo
Ona kiziyoruum

Ah canim bana eskileri yasattin.2 yil ayri kaldik.ailesi yuzunden cok zordur bilirim ustelik 5 yillik evliydim bir cocugum vardi

Sevgili Djlann, kendinde anlamışsın yürümeyeceğini, o zaman bir tek şey kalıyor geriye. Zaten iki buçuk aydır kapna bir kere gelen adamdan hayır gelmez sana. Bir yuva kolay kurulmuyor evet, ama yuvayı yuva yapanda karşılıklı sevgidir. Yazdıklarına bakınca, ben bu evlilikte sevgi göremedim. Senin adına gerçekten üzüldüm. Ben de bir ay sonra evleneceğim. Burada okuduklarım bana da ders oluyor aslında.
Keske bende bu yazilari evlenmeden okuma sansim olsaydi

Ozaman yaptigim hatalari yapmazdim
Tecrube yasayarak ogreniliyo Rabbim bizi herseyle siniyo buda bnm sinavim

Canim insallah senin evliligin cok guzel olur !!
Sevgi onmli ben sevdim esimi benim esim oyle cok yakisikli deyil ondan bni cok kiskanirdi ondan bi turlu bnm onu sevdigime inanamadi
Hep beni seviyormusun diye sorardi oysa soylerdim ama ona ragmen bni sevmiyorsun falan derdi
Biktim artik kendimi ona anlatmaktan
Sevgime inandirmaktan

Ah canim bana eskileri yasattin.2 yil ayri kaldik.ailesi yuzunden cok zordur bilirim ustelik 5 yillik evliydim bir cocugum vardi
Hemde cok zor zambak bnde cocuk yok
Esimin 2.5 ay olupta beni ozlememesi cok agir geliyo
Beni sevmedigini dusundukce kalbim aciyo canim yaniyo
Benim icin caba harcamasini beklerdim
Ama o .........
Surda 1 ayim kaldi sonra dava acicam
Ben artik yoruldum biktim evlilik cok zor gercekten zor

Cocugun yok bu cok iyi.cunku ben cocugum oldugu icin bitiremedim.8aydir birlikteyiz ben adim attigim icin beni hergun kucumsedi yetmedi aldatti.neler yapti neler.kendimi berbat hissettirdi.o mukemmel ben ezik tavirlari

O yuzden hic arkana bile bakma.hayatina yeni bir yol ciz.cunku o yolunu coktan cizmis bile

Cocugun yok bu cok iyi.cunku ben cocugum oldugu icin bitiremedim.8aydir birlikteyiz ben adim attigim icin beni hergun kucumsedi yetmedi aldatti.neler yapti neler.kendimi berbat hissettirdi.o mukemmel ben ezik tavirlari
Cok uzuldum simdi ....
Tecrubeli biri olarak bnm durumuma ne diyorsun

Back
X