Azıcık gururunuzu kırın ne olursunuz ! Siz dövüşmüyorsunuz sadece evlilik hayatı sürdürüyorsunuz. Eminim oturulup konuşulsa halledilecek şeyler. Azıcık sakin olun ya. Herkeste her şeye bir tepki var. İnsanlar biraz oluruna bıraksa bu dünya nasıl olur merak ediyorumm.
En ufak olayda boşanalım mı olur? Benim annane ve dedem didişe didişe yaşadılar. Dedem öldükten sonra ne oldu? Annanem bin pişman " keşke yaşasaydı, yanımda olsaydı" dedi.
Hadi çok kırıcı, geriye dönülemeyecek şeyler söylenip yaşanmıştır, şiddet olur anlarım ama ufak mevzular...
Evlilik kurumu bu kadar içten çürükmüymüş ki çivi bile tutmuyor.. En ufak darbede darmadağın oluyor.
Bir keresinde eşim beni evden kovdu. Bende burası benim evim gitmem dedim. Çok kötü kavga etmiştik.. Şimdi çifte kumru gibiyiz. Evliliğin olayı budur. Zorluklara beraber göğüs gerebilmek. Bende ilk bir yıl KV ile yaşadım. Zor evet kimse kolay demedi. Ama şimdi rahatız.
Belki eşinin maddi durumu henüz el vermiyor olamaz mı?Maddi olarak onların eline bakıyorsa, ağız kokularını da çekiyordur.