• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

Kabul etmedim ayri oturacaktik 3 sene oturun ev alalim oyle ayrilin dediler ondan kabul ettim ama burnumdan

Zeynep kendi evim olsaydi bnde birakip gitmezdim k.v le oturunca oyle olmuyo ...
Dayanamdim artik yap yap kiymet bilinmiyo hele son yaptigi sabrimi tasirdi....
Oda aramaz artik ....
Arayacak adam arardi coktan gelirdi
Sevgililer gununde bile gelmedi bi msj bile atmadi ... Sence beni silmismi ...
aynı evin çook zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Ya bunca zamn aramaması tabşki normal değil ama bence kaynann k.baban dolduruyordur.. Kendi durumumu goz onune alıp yorum yapıyorum. Yani kocanın ariycağı varsada onların dolduruşuyla aramamştr bnce.. Ne biliyim ben evliliklerin bitmesine uzuluyorum. Yardımcı olmk için fikir veriyorum. Herşeye rağmn ben mucadele et diyorum...

Kız Djlan beni ağlattın Allah iyilini versin kadın miletiyiz bir özür bekliyoruz hepimiz öküzler anlamıyorlar işte öptüm seni canım

Canim kiyamam ya bnm yuzumden agladin ... Lutfen uzulme dua et ...
Ben ne yapiyim simdi ...
Guclu durmaktan o kadar yoruldumki ..
Karisini seven adam bn kovsamda yine gelir yine gelirdi ... Gelmezsede kendi bilir su saatten sonra yapacak birsey yok....

Azıcık gururunuzu kırın ne olursunuz ! Siz dövüşmüyorsunuz sadece evlilik hayatı sürdürüyorsunuz. Eminim oturulup konuşulsa halledilecek şeyler. Azıcık sakin olun ya. Herkeste her şeye bir tepki var. İnsanlar biraz oluruna bıraksa bu dünya nasıl olur merak ediyorumm.
En ufak olayda boşanalım mı olur? Benim annane ve dedem didişe didişe yaşadılar. Dedem öldükten sonra ne oldu? Annanem bin pişman " keşke yaşasaydı, yanımda olsaydı" dedi.
Hadi çok kırıcı, geriye dönülemeyecek şeyler söylenip yaşanmıştır, şiddet olur anlarım ama ufak mevzular...
Evlilik kurumu bu kadar içten çürükmüymüş ki çivi bile tutmuyor.. En ufak darbede darmadağın oluyor.
Bir keresinde eşim beni evden kovdu. Bende burası benim evim gitmem dedim. Çok kötü kavga etmiştik.. Şimdi çifte kumru gibiyiz. Evliliğin olayı budur. Zorluklara beraber göğüs gerebilmek. Bende ilk bir yıl KV ile yaşadım. Zor evet kimse kolay demedi. Ama şimdi rahatız.
Belki eşinin maddi durumu henüz el vermiyor olamaz mı?Maddi olarak onların eline bakıyorsa, ağız kokularını da çekiyordur.

Son düzenleme:
canım kayınvalidenlerle yaşadığın için geri dönmemen daha doğru olur ama ayrı kaldığınız her günde evliliğinizin aleyhine işliyor.benim aklıma tek takılan sana tokat atmış ya o oldu.şiddet varken mutluluk olamaz

Back
X