• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

7
Dün açtığın konuda yazdığın :

Slm kizlar esinizin sevdiginiz ve sevmediginiz huylari nelerdir??
=> Benimki ailesine cok duskundur
=>isden gelince her aksam cay icer ve sekerini bile bana attirir !!
=> 7 aylik evliyiz ve bana hic yardimci olmaz ev islerinde ..
İyi yonu yatak odasinda bi sut dokmus kedi olur sevgilim askim karicim diye etrafimdan ayrilmaz
Basta oyleydi sonra deyisti bilerek oyle bi konu actim bi benim esim mi boylemi diye

Eski konunuzu okumadım belkide siz haklısınız gitmekle o_O:KK12:

Eski konularını okudum sırf eşinin burnu surtsun diye annene gidiyosun Resmen. Nasıl kaldiriyosun böyle bişeyi sana tokat atmış sebebi bile belli değil şimdi de atmadi diyosun. Burnu surtsun gelsin yalvarsin senin amacın iyi gelsin yalvarsin sende dön geri sonra yersin dayağı yok yere.

Eski konunuzu okumadım belkide siz haklısınız gitmekle o_O:KK12:
Zoruma gittigi icin geldim annm gile hic ortada bir sey yokken benim usdume bu kadar gelmesi ni kaldiramadim o yuzden geldim annm gile ...
Evet annm gile geldigim icin hatali yim ama insanin gozu sonradan aciliyo simdi olsa hakkimi savunurum gelmezdim
Ama esimde bni sevseydi gelirdi bnm gonlumu almak icin

Eski konularını okudum sırf eşinin burnu surtsun diye annene gidiyosun Resmen. Nasıl kaldiriyosun böyle bişeyi sana tokat atmış sebebi bile belli değil şimdi de atmadi diyosun. Burnu surtsun gelsin yalvarsin senin amacın iyi gelsin yalvarsin sende dön geri sonra yersin dayağı yok yere.

Ailesiyle gelecekti bize babam kabul etmedi .... Evini ayiralim dediler babam sen bilirsin ama zor senin isin diyor...
Sizce evim ayrilsa duzelir mi ?? Bosanmakta gozumu korkutuyor

Canım benim her erkek bir olmazki 1 kere gelmiş almaya keşke uzatmasaydınız kapansaydı.Şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum araya tarafsız aile büyükleri girmedimi sizi bir araya getirmek içino_Oo_O

Boşanmayi goze alamiyorsaniz niye evi terkediyorsunuz? Çocuk oyuncagi mi bu? 2.5 aylik bir zamanin ayri gecmesi ayriliktir, muhtemelen esiniz de geri donmenizi istemiyor. Ya bosanin ya evinize dönün. Dondugunuzde esinizin yaptigi ve bundan sonra yapacagi her seyi kabul etmis olacaksiniz bunu da unutmayin. Gitti bensiz yapamadi burnu surtuldu dondu diyecek...

Canım benim her erkek bir olmazki 1 kere gelmiş almaya keşke uzatmasaydınız kapansaydı.Şu anki psikolojini çok iyi anlıyorum araya tarafsız aile büyükleri girmedimi sizi bir araya getirmek içino_Oo_O
Girdi ama babam gelmelerini isdemedi iyi dusun diyo seni isdeyen esin tek basina sen kovsanda kac kere gelirdi diyo ...

Girdi ama babam gelmelerini isdemedi iyi dusun diyo seni isdeyen esin tek basina sen kovsanda kac kere gelirdi diyo ...
Canım babanda yanlış yapmış çünkü daha yeni evlisin hemen seni sahiplenmemesi gerekiyordu bence :KK12:

Boşanmayi goze alamiyorsaniz niye evi terkediyorsunuz? Çocuk oyuncagi mi bu? 2.5 aylik bir zamanin ayri gecmesi ayriliktir, muhtemelen esiniz de geri donmenizi istemiyor. Ya bosanin ya evinize dönün. Dondugunuzde esinizin yaptigi ve bundan sonra yapacagi her seyi kabul etmis olacaksiniz bunu da unutmayin. Gitti bensiz yapamadi burnu surtuldu dondu diyecek...

Ya benim esim cok kiskanc biri
Asiri hic anlayisli deyil ....
Ama ickisi yok karikiz ayagi yok ...
Bi yanim bosan diyo bi yanim uzuluyo iki arada kaldim ....
Bosanma davasi acsam hakim bosamiyormus zaten hemen ...
1 seneden cok surer diyorlar

Geri döneceğiniz evden neden çıkıp gidiyosunuz?
Geri donmeyi bende dusunmuyordum giderken hakliyim

Ben esimden sunu beklerdim gelip birdaha olmayacak kendi gecimimize baklim ayri oturup mutlu olalim kendi sorunlarimizi kendimiz cozelim demeliydi ama demedi ...

Canım kardeşim şimdi ufak tefek tartışmalardan dolayı boşanırsan ileride belki çok pişman olacaksın derim.Telden demi konuşmadınız şimdiye kadaro_O

Önceki konularını da okudum ama sorunu anlamadım.
Tek sorun fotoğrafların face de paylaşılması mı?

Babanız doğru söylüyor. Bir kere formaliteden gelmiş, sonra onunda işine gelmiş. Sizi gerçekten isteyen adam, bir kereyle yetinmezdi. İki buçuk ay, böyle şey mi olur ya? Bence annenizin evine gitmeniz hayırlı olmuş, en azından sevilmediğini anladınız. Yani umarım...

Okudugun icin tskkur ederim cnm

Dovmedi bana hic bu gune kadar el kaldirmadi ... Elini o anki sinirle kaldirdi geri indirdi .. Ama hakaret etti duzelirmiki diye ....
Gidersem ayri oturacagiz kiraya cikacagiz kv yanina gitmem kesinlikle artik...

Sen okudun biliyosun konuyu sence gitmeye degermi ??
Tokat attı demişsin önceki konunda.

Canım kardeşim şimdi ufak tefek tartışmalardan dolayı boşanırsan ileride belki çok pişman olacaksın derim.Telden demi konuşmadınız şimdiye kadaro_O

İsde ufak tefek seyler ama o kavga aninda ettigi laflar insanin yuregine saplaniyo kaliyo

Diyoki insan bu adam bni sevmiyormu niye boyle davraniyo benim esim sinirli biri cok korktum ondan gitmedim yine ayni seyleei yapar diye

Burnu iyice surtsun dedim adam bu kezde hic gelmedi beni arayip bosanalim deyince
O anki sinirle kirdim hattimi
Ama isteseydi yeni hattimida bulurdu
Bn onun icin cok fedakarlik yaptim
İsimi biraktim beraber oturdum
Yaranamadim ama isde

Back
X