• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evlilik ne zormus ??

İstemiyorum demiyor ama bunu fazlasıyla belli ediyor zaten.

1 sene olmadan anlasmali bosanilmiyo cekismeli dava acsam sahit lazim cok uzun is ondan 1 ay sonra 1 yillik evli olcaz onu bekliyorum

Davayi acmadan haber gonderirim ac diye acmassa ben acarim

Evliliğin oturma alışma süresi var ilk 1yıl çok kötü bi neden yoksa evden gidilmemeli adam zaten bağlanmamış 6ay aynı evde kalmış hooop döner eski günlere tabi..

Konuna baktım canım bi kere 21 yaşında görücü usulü saçma acelen neydi ikincisi aynı evde topluca yasamayı kabul etmen hata..
yol yakınken ailen de destekse çağdassa boşan bi işe gir çocuk da yok unut gitsin..

Gercekten sevseydi cabalardi ben onun icin cok cabaladim evliligimi oturtmak icin ugrastim
Baktim tek tarafli olmuyo ....

Bi evlilik 5 senede otururmus zaten

1 sene olmadan anlasmali bosanilmiyo cekismeli dava acsam sahit lazim cok uzun is ondan 1 ay sonra 1 yillik evli olcaz onu bekliyorum

Davayı açmadan önce 'aç' diye haber göndermeniz, sizin hala küçükte olsa bu evlilikten umutlu olduğunuzu gösteriyor bana. Açmıyorum, evine dön dese, döneceksiniz. Bilemiyorum, hiç kolay değil, sizi de anlamak lazım ama... Yollayın haberi bakalım, ne diyecek...

Ailesiyle gelecekti bize babam kabul etmedi .... Evini ayiralim dediler babam sen bilirsin ama zor senin isin diyor...
Sizce evim ayrilsa duzelir mi ?? Bosanmakta gozumu korkutuyor
Sorunun kayinvalide vs kaynaklı olduğunu sanmıyorum. Benim için tek bi tokat bile olsa affı yoktur bugün bikere yarın tekme tokat dayağa dönüşür. Bi fotoğraf yüzünden neden kavga çıkardı anlamadım zaten Ailesi mi kıskançlık yaptı ? Öyle olsa bile tokat atmaya hakkı yok ailen hazır geri almaya seni yol yakinken dön o adam düzelmez. Dava 1 sene sürmez bi yılı doldurdugun gibi anlasmali bosanma davasi acarsin hemen bosuyorlar.

Konuna baktım canım bi kere 21 yaşında görücü usulü saçma acelen neydi ikincisi aynı evde topluca yasamayı kabul etmen hata..
yol yakınken ailen de destekse çağdassa boşan bi işe gir çocuk da yok unut gitsin..

İs sikintim yok bosansam girer calisirim hemen
İnsanin zoruna giden boyle bitmesi
Bahane arayacagina adam gibi isdemiyorum deseydi tamm der anlasir bosanirdik .....

Ama laflar sozler insani cok yaraliyo

Davayı açmadan önce 'aç' diye haber göndermeniz, sizin hala küçükte olsa bu evlilikten umutlu olduğunuzu gösteriyor bana. Açmıyorum, evine dön dese, döneceksiniz. Bilemiyorum, hiç kolay değil, sizi de anlamak lazım ama... Yollayın haberi bakalım, ne diyecek...

Sence ne yapiyim lutfen bana bi akil verirmisin ??

Kendi ailen ne diyor bu duruma?madem görücü usulü evlendiniz aileler konuşmalılar, bu erkek annelerinin tutumları çok acaip.kimsenin geçinmeye niyeti yok gibi tuhaf.

Sence ne yapiyim lutfen bana bi akil verirmisin ??

Sevgili Djlann, olan olmuş biten bitmiş, biz burada boşuna konuşuyoruz gibi geliyor bana. Sevilmediğini sen kendin de söylüyorsun yukarıda. iki buçuk aydır yaşadığın da ortada. Böyle bir evlilik devam eder mi? Ederse, mutlu olur musun hiç bilmiyorum. Ama içinde kalmasın, son blöfünü de yap istersen.

Evli Kizlar yardiminiza ihtiyacim var !!!!:oops::KK43:
Esimle tartisdik ve ben annm gile geldim 2.5 ay oldu esimde 1 kez geldi bn gitmedim birdahada gelmedi:KK43: .... Simdi ne olacak bilmiyorum ne yapacagimida bilmiyorum ?? Esiniz sizden kac ay ayri dura bilir seven erkek gelirdi demi!:KK62:!!8 aylik evliyim birde :110:

8 aylık evliysen 1 ay sonra nasıl 1 yıllık evli olcan onu anlamadım ya neyse.

Benim ailemin kizdigi durumda bu bi gelmediler ogullarinida alip 1 ay sonra gelmeye kalktilar ozamanda babam kabul etmedi .... Kendi ailem bu adamdan sana koca olmaz diyo
Karisini isdeyen koca gelirdi diyo

Benim ailemin kizdigi durumda bu bi gelmediler ogullarinida alip 1 ay sonra gelmeye kalktilar ozamanda babam kabul etmedi .... Kendi ailem bu adamdan sana koca olmaz diyo
Karisini isdeyen koca gelirdi diyo

ee görücü usulü evlenmişsin canım, ailen ozaman anlayamadı mı ondan sana koca olmayacağını?

Sevgili Djlann, olan olmuş biten bitmiş, biz burada boşuna konuşuyoruz gibi geliyor bana. Sevilmediğini sen kendin de söylüyorsun yukarıda. iki buçuk aydır yaşadığın da ortada. Böyle bir evlilik devam eder mi? Ederse, mutlu olur musun hiç bilmiyorum. Ama içinde kalmasın, son blöfünü de yap istersen.

Blof deyil evlilik cok zor insan nasil davranacagini bilmiyo

Burda yazdiklarimi kimseyle konusmuyorum kafm karisik o yuzden
Ama sunuda anladimki
Benim evliligim yurumez

Back
X