Evlilik mi eğitim mi fikir verebilir misiniz?

Bu adamın +sı neymiş ki eğitim ile kıyaslayıp acabaya düşüyorsunuz?
Maddi durumunun iyi olması mı?
Hani ben ikileme düşecek bir şey bulamadım da

Hayatıma giren ilk kişi ve ona o kadar alıştım ki yani ben depresif içine kapalı biriyken ilk kez hayat buymuş diyebileceğim kadar renk getirdi ve onu kaybetmekten korkuyorum
Ucunda ölüm yok. Ama kariyer fırsatını kaçırırsan seni nelerin beklediğini bilemezsin. Biraz mantık.

Yaşadı aldı hevesini ayı, şimdi eve gelip bacaklarını yayıp TV izleyecek, garı çay goy diyecek. Çok bekler konu sahibi kocişle gezmeceleri.

Hem evlenmek istediğin kişiye güveniyorsunuz hemde eğitimini bırakıp onunla evlenmek istiyorsunuz gerçekten mükemmel bir vizyonunuz var ne diyelim.

Eğitimli kadınların evlilik yaşı da 25 ila 35 arası zaten.

Çalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
Napacan engüzel yaşlarını kıllı bi adamın pis donunu yıkayarak mı geçireceksin ay çıldırıyorum ya böyle kafaları görünce sen bu zekayla nasıl kazandın tıpı ?

Çalışırken yaşım 30 un üstünde olacak ve en güzel yaşlarım okumak ile geçecek diye düşündüm
E ne güzel işte hem okuyup hem gezip tozup tatillerde arkadaşlarınizla hayatın tadını çıkarabilirsiniz.
Ayrıca geçen yıllar size saygın bir meslek kazandıracak evlilik size ne verecek ?
Ayrıca bu adam istediği kadar zengin olsun size en fazla ne verecek bolca altın belki bı kredi kartı ?
Kendiniz çalışıp okuyarak zaten bunları elde edersiniz.
Su an bulunduğunuz yeri değiştirmek doğuya gitmek falan size zor geliyor kolayı seçeyim diyorsunuz.
Ama seçtiğiniz yol hiçte kolay değil.
Muhafazakar ailenin gelini olmak beklentiler, kısıtlamalar, aile içi sorunlar vs derken kolay değil.
Birde yaş mevzusuna çok güldüm 26 da evlendim 32 de boşandım 35 te ikinci evliliğimi yaptım .
Pek çok arkadaşım da 30 dan sonra evlendi ve mutlular.
Evlilik için hiçbir zaman geç değildir bu basmakalıp düşünce tarzınızı değiştirin gencecik insansınız.

Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz?
Tabiki mantığıni dinlemelisin.
Buradaki kadinlarin hiç birisi seni veya karşı tarafı tanimiyor ama burada sundugun profildeki bir erkegin sana mutluluk getiremeyecegini ön gorecek tecrubeye sahipler.
3 sayfada sana yazilanlari ve yazilacak olanlari, şimdi ve sonra bir daha okumani öneririm.
Biricik hayatini, gençliğini, eğitimini, geleceğini bu profildeki bir erkek icin heder etme.

Aynı şehirde olsaydık yani ben okulu onun yaşadığı şehirde kazanmış olsaydım destekleyebileceğini ama şu an aramızda 1200 km var diye istemediğini söyledi. Çalışmak konusunda ise sadece onun iş yerinde çalışabileceğimi

Ketçap mayonez de ister miymiş? Siz nasıl tanıştınız?

Muhafazakar aileden cikma capkin adamlardan bugune dek fayda goren tek bir Allah'in kulu olmadigina eminim.

Onlar ailelerinin bulduğu kizlarla evlenip çapkınlık defterlerini oyle kapatirlar.

Eğitime devam etsen de etmesen de bu adamla evlenmek hiç de mantıklı görünmüyor. Kadınlı kızlı hayatı olmuş, aileler farklı, senin okumanı istemiyor ama anlayışlı öyle mi? Her ne kadar yetişkin olduğunu düşünsen de henüz çok gençsin. 30 yaşına geldiğinde bugünkü sen olmayacaksın ve hayata bakış açın çok değişecek, daha doğru kararlar verebileceksin. Eğer bu adamla evlenirsen de çok pişman olacaksın. Ben eğitimine devam etmeni öneririm. 28-29 yaş evlilik için geç değil aksine ideal yaşlar. 22 yaş ise evlilik için çok erken. Bu evlenene kadar hayatında kimse olmayacak anlamına gelmiyor. Evlilik için bu kadar acele etme. İşsiz olup, tamamen bir adama bağlı kalmayı mı tercih edersin, yoksa çalışarak kendi ayakların üzerinde durmayı, nasıl yaşayacağına kendin karar vermeyi mi tercih edersin?

Size çalışma ruhsatını sadece kendi işyerinde veren adam sizi kendi yaşadığı şehirde de yollamazdı okula. Okul beyefendinin yaşadığı şehirde, iş yanıbaşında. Diyor ki os*rsan haberim olmalı yoksa seni ailemin karşısına çıkaramam. Bu sevgi değil.

Bence hiç düşünme evlen, nasılsa adam çok zenginmiş. Kadınlı kizli hayatı olmasida sorun değil, aile muhafazakarmis bir şekilde yaşar gidersin....şimdi git 6 sene tıp oku, sonra uzmanlık falan desen coook uzun is. Bırak gerçekten okumak isteyen biri okusun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…