- 9 Ağustos 2017
- 8.642
- 35.156
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu durum kızılcık şerbeti dizisini anımsattı. Fatih muhafazakar bir ailenin oğlu, doğa tıp kazanmış kariyeri için savaşan bir kız. Evlenmeden önce fatih eğitimini destekleyeceğini söyler, evlendikten sonra hop bir bebiş tüm eğitim hayatı söner. Ne güzel tıp kazanmışsın,bir çok insana şifa olacaksın ve yaşın daha küçük zamanı geldiğinde karşına çok çok daha iyi insanlar çıkabilir. Etkilemek istemem,ama kariyerinden vazgeçme.Hanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Erkeklerin içinde çalışmak nedir yahu striptiz clupte mi çalışacak bu kız? Bunu diyen adam erkeklerin içinde gezme diyip çarşıya pazara da yollamazAblacım konu kalp mantık arasında kalmak değil. Size zibilyon tane yorum geldi, hakaret etmeden sakince olayın mantığını açıklayan. Hala kalkıp "ama erkeklerin içinde çalışmaktansa..." gibi, 2 gram eğitim almış herhangi bi canlının kuramayacağı cümlelerle 2 aylık sevgili bile denmeyecek hanzoyu savunmak akıl kârı değil. Bu kalp de değil mantık da değil çünkü zaten siz kafanızda oturtmuşsunuz. Burada sadece kendinizi destekleyebilecek birkaç yorum aradınız ama gelmesi imkansız.
Eczaneye erkek gelmeyecek mi mesela bu eczane pembe eczane mi? Yoo. Kandırmak için eczanenin başında durursun diyor adam, sonra eczaneye de sokmayacak kadını.Erkeklerin içinde çalışmak nedir yahu striptiz clupte mi çalışacak bu kız? Bunu diyen adam erkeklerin içinde gezme diyip çarşıya pazara da yollamaz
Eczacılık öğrencisi tıp kazanmış kızın gidip akıl aldığı tiplere bak, o neslin içinde taze gelinken ped bulamadığı, eri askerde kayınbabasından utandığı için yepisyeni basma eteğini kesip ped yapmış kadınlar var yahu, insan bi düşünür, aynı zamanı yaşamıyorlar, aynı şartlara doğmamışlar, böyle birilerinden akıl alacak durumda mıyım, verdikleri akıl benim hayatıma, yaşadığım devre, benim şartlarına uyacak mı diye.Ablacım konu kalp mantık arasında kalmak değil. Size zibilyon tane yorum geldi, hakaret etmeden sakince olayın mantığını açıklayan. Hala kalkıp "ama erkeklerin içinde çalışmaktansa..." gibi, 2 gram eğitim almış herhangi bi canlının kuramayacağı cümlelerle 2 aylık sevgili bile denmeyecek hanzoyu savunmak akıl kârı değil. Bu kalp de değil mantık da değil çünkü zaten siz kafanızda oturtmuşsunuz. Burada sadece kendinizi destekleyebilecek birkaç yorum aradınız ama gelmesi imkansız.
Ben kimseyi savunmuyorum konuştuğum kişi hakkında mağara adamı geri kafalı barzo vs milyon tane yorum yapıldı hangisinin altında hayır öyle biri değil diye savundum. Net kararımı vermiş olsam neden danışayım nasılsa göze aldım derim neden sorayım. Anormal olan bence sormak değil insanların kırıcı olmadan yorum yapmayı veya susmayı becerememesi veya bir tartışma çıksa da izlesek modunda olmaları. Burası danışma sorma fikir alma değil aşağılama küçük düşürme hakaret etme eleştirme dalga geçme yeri malesefAblacım konu kalp mantık arasında kalmak değil. Size zibilyon tane yorum geldi, hakaret etmeden sakince olayın mantığını açıklayan. Hala kalkıp "ama erkeklerin içinde çalışmaktansa..." gibi, 2 gram eğitim almış herhangi bi canlının kuramayacağı cümlelerle 2 aylık sevgili bile denmeyecek hanzoyu savunmak akıl kârı değil. Bu kalp de değil mantık da değil çünkü zaten siz kafanızda oturtmuşsunuz. Burada sadece kendinizi destekleyebilecek birkaç yorum aradınız ama gelmesi imkansız.
Kocaya gideceğim demedim bir konuda kararsız kalıp fikirlerinizi sordum ve ruh hastası olmakla suçluyorsunuz. Siz hiç mantık ve kalp arasında kalıp danışmadınız mı gençken, bunda bu kadar anormal olan nedir, anlamıyorum?Umarım kınadığınız hakaret ettiğiniz şekilde sınanmazsınız
Adamın tavırları aklıma bunu getirdi.Eczaneye erkek gelmeyecek mi mesela bu eczane pembe eczane mi? Yoo. Kandırmak için eczanenin başında durursun diyor adam, sonra eczaneye de sokmayacak kadını.
İşte bu yüzden siz değerli modern anlayışlı ileri görüşlü hanımefendilere de sormak istedimEczacılık öğrencisi tıp kazanmış kızın gidip akıl aldığı tiplere bak, o neslin içinde taze gelinken ped bulamadığı, eri askerde kayınbabasından utandığı için yepisyeni basma eteğini kesip ped yapmış kadınlar var yahu, insan bi düşünür, aynı zamanı yaşamıyorlar, aynı şartlara doğmamışlar, böyle birilerinden akıl alacak durumda mıyım, verdikleri akıl benim hayatıma, yaşadığım devre, benim şartlarına uyacak mı diye.
Edilen hakaretler dışında kendimi savunmuyorum tüm düşüncelere saygılıyımKimse yaşadığınız duygulardan dolayı suçlamıyor. İnsanlar inatla savunmaya geçmenizi anormal buluyor.
Birini savunmak için illa "hayır öyle biri değil" demeye gerek yok. Ama'larla kurduğunuz her cümle savunmadır, sizin de her yorumunuz böyle. Kusura bakmayınBen kimseyi savunmuyorum konuştuğum kişi hakkında mağara adamı geri kafalı barzo vs milyon tane yorum yapıldı hangisinin altında hayır öyle biri değil diye savundum. Net kararımı vermiş olsam neden danışayım nasılsa göze aldım derim neden sorayım. Anormal olan bence sormak değil insanların kırıcı olmadan yorum yapmayı veya susmayı becerememesi veya bir tartışma çıksa da izlesek modunda olmaları. Burası danışma sorma fikir alma değil aşağılama küçük düşürme hakaret etme eleştirme dalga geçme yeri malesef
Yaşınıza göre olgun bir tavrınız ama yinede 22 yaş evlilik sorumluluğunu almak için erken. Üniversite kayıtları başlıyor yakın zamanda. Hali hazırdaki bölümünüzde kayıt dondurabilir ve yeni kazandığınız üniversitede başlayıp durumu daha net görebilirsiniz. Konfor alanından çıkıp değişiklik yaptığınızda durum dengeye gelir. Yatay geçişle batıdaki üniversiteye geçme imkanınız var. Kısmetinizde varsa bekler zaten. Düşünün o sizin yerinizde olsa ne yapardı?Edilen hakaretler dışında kendimi savunmuyorum tüm düşüncelere saygılıyım
Yok canım gençken de ikilemde kalmadım. Mühendisim ve işim çok iyiydi o yüzden evlenince işimi bırakmadım. Eşim yurt dışında iş yeri sahibi idi. Ayın 15 günü bir araya gelip evlilik yürüttüm. Eşim de bana böyle olmuyor işten ayrıl demedi saygı duydu.Kocaya gideceğim demedim bir konuda kararsız kalıp fikirlerinizi sordum ve ruh hastası olmakla suçluyorsunuz. Siz hiç mantık ve kalp arasında kalıp danışmadınız mı gençken, bunda bu kadar anormal olan nedir, anlamıyorum?Umarım kınadığınız hakaret ettiğiniz şekilde sınanmazsınız
Tam okumadım ama önce eğitimHanımlar içinden çıkamadığım bir konuda size danışmak istedim. 22 yaşında üniv. son sınıf öğrencisiyim, kendi alanımdaki işsizlik sıkıntısı ve ailemin maddi yetersizlikleri sebebiyle bu yıl üniversite sınavına yeniden hazırlanıp doğuda bir şehirde tıp fakültesine yerleştim. Artık yerleştim atamam garanti olacak diye düşündüğüm bir dönemde tesadüfen biri ile tanıştım, kendisi zengin eğitimli muhafazakar bir ailenin oğlu biraz da renkli hayatı geniş çevresi olan popüler biri. Ben hep kendimi eğitimim sebebiyle uzak tutmaya çalıştıkça uzak mesafe olmasına rağmen hep görüşmek ilerlemek için çaba sarf etti ve bir şekilde 2 ay içinde işler ciddiye biner gibi oldu. Sizce ben şu anda bu adam ile evlenmeye mi veya eğitime mi öncelik vermeliyim? Okumayı seçsem hayatımda ilk kez doğuya gideceğim ve 6 yıllık zor bir eğitimin ardından 28_29 gibi yaşların evlilik için geç olabileceğini düşünüyorum. Bir taraftan o kadar hazırlandım hayatımdaki önemli bir eğitim fırsatını kaçırıyormuşum gibi geliyor. Bu kişi anlayışlı biri ama okumamı istemiyor, görüşlerimiz aile yapılarımız da çok benzer değil, bu yaşına kadar biraz kadınlı kızlı bir hayatı olmuş ona tam da güvenemiyorum. Ben mantığı mı duyguları mı dinlemeliyim kafam çok karışık bana bir fikir verebilir misiniz? Hepinize teşekkür ederim.
Büyük ihtimal fake di.Konu sahibi niye banlandı?