Tamam.evlenme.
Ne güzel sevindim adına csnım inşallah banada anlaşanileceğim biri denk gelir :)Aahhh ahh :) ben de nisanliyken kk da beni resmen evlenmekten vazgecirceklerdi gelin damat kaynana erkek tarafi kiz tarafi derken ama :) cesaret ettim evlendim vala 6 aylik evliyim su an 8 haftalik hamileyim inan bana sabahlari sevdigin insanin kolunda uyanmak geceleri onun yaninda sessiz sakin uyumak gelecege dair hayaller kurmak kadar güzel bisey yok kayinvalidenin tersliklerine de ara sira olan karmasalara da deger bunlar tecrübeli biri olarak sana bunu söyleyebilirim :)
Ay insallah insallah :) hep söylüyorum erkegi kadın yönlendirir en basinda iste bu hayatimin erkegi derken size azicik benzesin degisime de karsi olmasin yeter sonra onu hamur gibi yogurur pisirirsiniz :)Ne güzel sevindim adına csnım inşallah banada anlaşanileceğim biri denk gelir :)
Hahaha bunu tuttum harika bir fikirAnnesi ölmüş, kızkardeşi olmayan erkekler de var. En iyisi yetimhanede büyümüş erkek derim
Annemle babama bakıyorum o kadar güzel idare ediyolar ki birbirlerini bide babamın akrabaları olmasa dört dörtlük bi evlilik bence onlarınki :)ben dört dörtlük evlilik hayatı yaşayan görmedim yakın çevremden.
Bizde de ayni :) aslinda cok güzel idare ediyoruz birbirimizi ama hem onun hem benim aileler biraz sıkıntı oluyo ama dedigim gibi onunla uyumak sabah uyaninca ilk onu görmek cok yoruldugu zaman geceleri horlayip beni uyutmamasi bile güzel :) evlilikten sakin korkmayin derim :) bu kadar kötü bisey olsa Allah emretmezdi zaten :)Annemle babama bakıyorum o kadar güzel idare ediyolar ki birbirlerini bide babamın akrabaları olmasa dört dörtlük bi evlilik bence onlarınki :)
İçim rahatladı biraz benim korkum sadece aldatılmak cok görüyoruz biliyosun etrafımızda bile ne kadar cok erkek var öyle :)Bizde de ayni :) aslinda cok güzel idare ediyoruz birbirimizi ama hem onun hem benim aileler biraz sıkıntı oluyo ama dedigim gibi onunla uyumak sabah uyaninca ilk onu görmek cok yoruldugu zaman geceleri horlayip beni uyutmamasi bile güzel :) evlilikten sakin korkmayin derim :) bu kadar kötü bisey olsa Allah emretmezdi zaten :)
Onu daha ben de anlayamadim acikcasi sans mi öyle erkege düsmek kader mi :) ama en basinda kendilerini belli ediyolardir ya öyle düşünüyorum. Benim de arkadasim cok var öyle kocasi aldatan halbu ki kendiler de o kadar güzel o kadar bakimli o kadar akilli ki anlatamam .. Rabbim kimseyi onunla sınamasın en zoru o iste ya :) ama genelde güzel bakimli kadinlar aldatiliyo zaten cirkin oldugunu düsünüyosan üstüne alinma derim hahahaİçim rahatladı biraz benim korkum sadece aldatılmak cok görüyoruz biliyosun etrafımızda bile ne kadar cok erkek var öyle :)
Evleneceğin zaman gözün dilin bağlanıyor zaten hiççç merak etmeBurda sürekli kayınvalide, eş problemlerinizi okudukca ciddi ciddi evlilikten korkmaya basladım ve o kadar soğudumki inşallah böyle problemli bi ailesi olmaz eşiminYada hep kötülük yapcak diye beklicem galiba
Aynen vala ya tecrübe baska biseyEvleneceğin zaman gözün dilin bağlanıyor zaten hiççç merak etmeo
Şuan dahada korktum sevgilimi kimse yanıma yakıstırmazdı ne güzel kızsın kala kala bunamı kaldın derdi herkes samimi olmadıklarım bile ben hiç laf söyletmezdm dıs görünüş öNemli deil benm için diye sonra beni aldattıOnu daha ben de anlayamadim acikcasi sans mi öyle erkege düsmek kader mi :) ama en basinda kendilerini belli ediyolardir ya öyle düşünüyorum. Benim de arkadasim cok var öyle kocasi aldatan halbu ki kendiler de o kadar güzel o kadar bakimli o kadar akilli ki anlatamam .. Rabbim kimseyi onunla sınamasın en zoru o iste ya :) ama genelde güzel bakimli kadinlar aldatiliyo zaten cirkin oldugunu düsünüyosan üstüne alinma derim hahaha
Ondan sonra ve onun sürekli eşlerini aldatan arkadaslarından sonra ciddi anlamda soğudumbir ayrıl bir barıs gorustugunuz, sizi maddi manevi kullanılmıs gibi hissettiren kisiyle düsünüyorsanız evlenmeyi bence de korkmakta haklısınız.
eger genel düsünceniz bu yonde ise... zamanı gelince korku kalmıyor diyorlar,
asıl kactıgınız problemi cozmenizi tavsiye ederim.