Evlilik korkusu basladı

Ondan sonra ve onun sürekli eşlerini aldatan arkadaslarından sonra ciddi anlamda soğudum

iyi de karakterini tasvip etmediginiz birinin arkadaslarının nasıl olmasını bekliyordunuz ki?
atıyorum her gun pavyona giden birisinin arkadasıyla sosyallesecegi yer bir bilim fuarı mı olur? ya da oraya gitseler dahi sonrasında nereye giderler...?

o yuzden olumsuz bir ornek ve onun cevresi uzerinden erkekler icin bir genelleme yapmayın.

aldatılmak, bosanmak, siddet vs elbette bir insanın hayalleri arasında en buyuk felaketler olarka gozukebilir ancak en iyi dedigimiz insan bile biranda degisebilir veya yıllar sonra sakladıgı gercekleri ogreniriz,
kimseye kendimizden daha fazla guvenemeyiz ki...

siz güzel paylasımlarda bulunmaya ve sizi heyecanlandıran, umutlandıran, özellikle güvenebileceginiz kisilerle yanyana gelip onlarla vakit gecirmeye özen gosterin, devamı da gelir bence ; )

Çok güzel yazmıssınız zaten ben cok baskın bi karakterim orda hatamı biliyorum sanırım önce kendimi düzeltmeden böyle bişey yapmamalıyım ve bence kadınlar erkek cocuklarını yetiştirme tarzını değiştirmeli ben en büyük hatayı burda görüyorum benm erkek kardesim yok ama annem olsa en cok onu severdim heralde dedi sonrada erkekler kendilerini bişey sanıyor işte .. Ama babamda bizi el üstünde tutar şımartır ama kendimi bişey sanmadım cok sükür

annesi ve babası olmayan damat buldum diye bir komşumuz sevinmiş kızını ona vermiş ama adam piskopat çıktı ,mükemmel yok içinde mutlaka dert var ama herkesin ki farklı dertsiz yaşam mı var

Haklısınız birazda şans işi gibi duruyor hayırlısı olsun artık diyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…