Burda sürekli kayınvalide, eş problemlerinizi okudukca ciddi ciddi evlilikten korkmaya basladım ve o kadar soğudumki inşallah böyle problemli bi ailesi olmaz eşiminYada hep kötülük yapcak diye beklicem galiba
Aminn inşallah ama yinede korkutucu bide sonucta bi kadın anne yani nasıl bu kadar kötü olabiliyor el kızı gözüyle bakıp anlamıyorumBazen bende diyorum. .. kk yi evlenmeden önce keşfetseydim tekrar tekrar düşünürdüm hahaha. .. EVLİLİK gerçekten zor bi kurum. .. Aile eş çevre hepsi ayrı problem. .. dört dörtlük evlilik asla yoktur bence. .. Allah herkesi iyi insanlarla karsilasdirsin... baba evindeki o rahat kafa yok sorumluluğu ağır. ..aama yinede güzel sevdiginin yanında olmak çok şükür. ..
Hahha cok haklısın ilk tercihimi o yönde kullanıyım o zaman :)Annesi ölmüş, kızkardeşi olmayan erkekler de var. En iyisi yetimhanede büyümüş erkek derim
Aminn inşallah ama yinede korkutucu bide sonucta bi kadın anne yani nasıl bu kadar kötü olabiliyor el kızı gözüyle bakıp anlamıyorumevliliğe sıcak bakmayan biriydim tamamen soğudum sanırım
İşte benim gibi bir kişi daha! Bu histe yalnız değilsinBurda sürekli kayınvalide, eş problemlerinizi okudukca ciddi ciddi evlilikten korkmaya basladım ve o kadar soğudumki inşallah böyle problemli bi ailesi olmaz eşiminYada hep kötülük yapcak diye beklicem galiba
Geç değil boşanınBence de kork evlilikten. Keske zamaninda ben de korkmus olsaydim biraz, simdi bekar ve mutluydum.
Baya korkularım var bilmiyorum sevgilim evlilik dedikçe bnde kacıyodum ondan helede gördüğüm kadarıyla herkeste bi kaynana problemi var ben hiç gelemem öyle seylere çünkü ailem bi dediğimi asla iki yapmadı eşimin annesi bana kötü davranırsa baya olay cıkarırım gibi geliyo
Onların azımsanmayacak kadar önemli bir kısmı ciddi sıkıntılı oluyorlar.Annesi ölmüş, kızkardeşi olmayan erkekler de var. En iyisi yetimhanede büyümüş erkek derim