Evlilik korkusu basladı

Onların azımsanmayacak kadar önemli bir kısmı ciddi sıkıntılı oluyorlar.
Çalıştığım kurumda var bir tane... Ruh hali bir değişik. Bugün çok iyiyse ertesi gün çok kötü olabiliyor. Sebepsiz yere küsüyor, sen neden küstüğünü sorarsan konuşuyor yoksa uzun süre konuşmuyor ve suçu senin üstüne atıyor. Daha bir çok sorun... O yüzden hiç tavsiye etmiyorum :KK53:

Benim de sefim yetimhanede buyumus, sorunlu garip bir tip. Ustune ikizler burcu, evlat olsa cekilmez yani yanarli donerli meyve tabagi :)))

Eşin ailesine uzak oturmak en iyisi.Aynı apartmanda 2 sokak ötede veya kapılar karşılıklı olacak şekilde evlerde oturmak tehlikeli bence.Bunlar hep dedikodu sebebi.Elinde bi çantayla veya birkaç çantayla gelirsin evine girerken imalı bakışlara maruz kalırsın. Bir yere (oturmaya, alışverişe) hadi beraber gidelim demesen olmaz. Zevkleriniz uyuşmaz kendi gibi olmanı, düşünmeni ve davranmanı bekler vs. vs. evine rahat girip çıkamaz olursun. hepsi sinir harbi. Evin uzak olsun haftada bir görüşün huzurun olsun. Aynı evin içinde yaşamaktan bahsetmiyorum bile.Bunlar yaşanmış şeyler.Kapını kapattığın zaman herkes dışarıda kalsın huzurlu olmak adına tabi. Bahsettiğim gibi yakın oturursan kapını kapatsan bile huzurun olmaz. Bunlar da bir tavsiye olsun sana. Evlenmek yuva kurmak bunlar çok güzel şeyler bunları yaşamaktan korkma derim.Hayırlısı olsun.

Eşin ailesine uzak oturmak en iyisi.Aynı apartmanda 2 sokak ötede veya kapılar karşılıklı olacak şekilde evlerde oturmak tehlikeli bence.Bunlar hep dedikodu sebebi.Elinde bi çantayla veya birkaç çantayla gelirsin evine girerken imalı bakışlara maruz kalırsın. Bir yere (oturmaya, alışverişe) hadi beraber gidelim demesen olmaz. Zevkleriniz uyuşmaz kendi gibi olmanı, düşünmeni ve davranmanı bekler vs. vs. evine rahat girip çıkamaz olursun. hepsi sinir harbi. Evin uzak olsun haftada bir görüşün huzurun olsun. Aynı evin içinde yaşamaktan bahsetmiyorum bile.Bunlar yaşanmış şeyler.Kapını kapattığın zaman herkes dışarıda kalsın huzurlu olmak adına tabi. Bahsettiğim gibi yakın oturursan kapını kapatsan bile huzurun olmaz. Bunlar da bir tavsiye olsun sana. Evlenmek yuva kurmak bunlar çok güzel şeyler bunları yaşamaktan korkma derim.Hayırlısı olsun.
Cok haklısın elimden geldiği kadar uzakta oturmaya çalışcam :)

Bir tavsiye daha geleceğe yönelik. Eşinin ailesiyle her yaşadığını ona anlatıp da adamı bunaltma. Huzuru sende ve evinizde bulsun ki işten çıkınca koşa koşa evine gelsin.

evlilik korkusunu bırak bu yaşta erkeklerden soğudum. gözümde hepsi yalancı, aldatan, kadına değer vermeyen yaratıklar

korkunu ecele faydası yok bi gün hepimiz ölecegiz :))))

canım herşey nasip nasibinde varsa yaşarsın. 5 yıl flört aşamasından sonra evlendik. evlenince tanımadığım yönleri ortaya çıkıyor insanların. ama güzel bir evliliğimiz var allaha şükür. herkesin aynı olacak diye birşey yok. ama şunu söyleyim sana erkek arkadaşında beğenmediğin bir özelliği varsa değiştiririm evlenince değişir falan deme değişmiyorlar çünkü

canım herşey nasip nasibinde varsa yaşarsın. 5 yıl flört aşamasından sonra evlendik. evlenince tanımadığım yönleri ortaya çıkıyor insanların. ama güzel bir evliliğimiz var allaha şükür. herkesin aynı olacak diye birşey yok. ama şunu söyleyim sana erkek arkadaşında beğenmediğin bir özelliği varsa değiştiririm evlenince değişir falan deme değişmiyorlar çünkü
Doğru cogu hata değişir ümîdiyle evleninde oluyomus zaten kîmse değişmez

Geç değil boşanın :KK48::KK48:
Zaten bosanma yolunda ilerliyoruz. Ama biliyo musun, gec degil bosanir demesi Oyle kolay ki, 14 aylik bir kizin oldugu vakit ancak anlarsin Beni. Simdi ordan bosan gec degil demek ne kolay.. neyse, zaten esimle bosanma yolundayiz. Bekara bosan demek ne kolay.

Zaten bosanma yolunda ilerliyoruz. Ama biliyo musun, gec degil bosanir demesi Oyle kolay ki, 14 aylik bir kizin oldugu vakit ancak anlarsin Beni. Simdi ordan bosan gec degil demek ne kolay.. neyse, zaten esimle bosanma yolundayiz. Bekara bosan demek ne kolay.
Aaa gerçekten mi cok üzüldüm ben şaka anlamında söylemiştim beni yanlış anlamayın :KK43:

Aaa gerçekten mi cok üzüldüm ben şaka anlamında söylemiştim beni yanlış anlamayın :KK43:
Yok yanlis anlamadim. Kk da moda olmus zaten bosan demesi. Hele bekarlar bosan dedi mi, seni de gorcez Hele bi bebegin olsun da o zaman goruselim diyorum icimden. Allah mutlu bir evlilik nasip etsin size insallah. Iyi gunler..

tam benlik bi konu olmuş, çünkü bende bdv yi okuya okuya paronayak oldum resmen ve erkek arkadaşımın ailesi her an bi kötülük yapabilir düşüncesiyle stresli bi insana dönüştüm.:KK43:( çoğu konuda olgun davranmamı da sağladı burdaki yazılar ama amaa..şu bdv beni baya olumsuz etkiliyo:/ okumucam diyorum duramıyorum da:)

Sorunlar olsa da insanın sevdiği insanla evli olması çok güzel bir duygu. Önemli olan konuşarak anlaşabileceğin, eğitimi kültürü seviyesi sana uygun, kişiliği gelişmiş kimsenin ağzına bakmayan kendi ayakları üzerinde durabilen bir eş ile evlenmek. Aileler de çok önemli, gerçi işin içine fesatlık girdiği zaman en görgülü aileyle bile karşılaşsan sorun çıkacaksa çıkıyor...

burası bir derdim var köşesi cnm insanlar dertlerini anlatmak için varlar o yüzden etkilenme.oku kendine örnek alabiliceğin cümleleri seç ve yoluna devam et.allah mutluluk nasip etsin herkese.

Yok yanlis anlamadim. Kk da moda olmus zaten bosan demesi. Hele bekarlar bosan dedi mi, seni de gorcez Hele bi bebegin olsun da o zaman goruselim diyorum icimden. Allah mutlu bir evlilik nasip etsin size insallah. Iyi gunler..
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah mutlu olursunuz iyi günler

X