- 23 Ağustos 2012
- 49.704
- 230.596
Onların azımsanmayacak kadar önemli bir kısmı ciddi sıkıntılı oluyorlar.
Çalıştığım kurumda var bir tane... Ruh hali bir değişik. Bugün çok iyiyse ertesi gün çok kötü olabiliyor. Sebepsiz yere küsüyor, sen neden küstüğünü sorarsan konuşuyor yoksa uzun süre konuşmuyor ve suçu senin üstüne atıyor. Daha bir çok sorun... O yüzden hiç tavsiye etmiyorum
Cok haklısın elimden geldiği kadar uzakta oturmaya çalışcam :)Eşin ailesine uzak oturmak en iyisi.Aynı apartmanda 2 sokak ötede veya kapılar karşılıklı olacak şekilde evlerde oturmak tehlikeli bence.Bunlar hep dedikodu sebebi.Elinde bi çantayla veya birkaç çantayla gelirsin evine girerken imalı bakışlara maruz kalırsın. Bir yere (oturmaya, alışverişe) hadi beraber gidelim demesen olmaz. Zevkleriniz uyuşmaz kendi gibi olmanı, düşünmeni ve davranmanı bekler vs. vs. evine rahat girip çıkamaz olursun. hepsi sinir harbi. Evin uzak olsun haftada bir görüşün huzurun olsun. Aynı evin içinde yaşamaktan bahsetmiyorum bile.Bunlar yaşanmış şeyler.Kapını kapattığın zaman herkes dışarıda kalsın huzurlu olmak adına tabi. Bahsettiğim gibi yakın oturursan kapını kapatsan bile huzurun olmaz. Bunlar da bir tavsiye olsun sana. Evlenmek yuva kurmak bunlar çok güzel şeyler bunları yaşamaktan korkma derim.Hayırlısı olsun.
Zormuş ya bu evlilik işiBir tavsiye daha geleceğe yönelik. Eşinin ailesiyle her yaşadığını ona anlatıp da adamı bunaltma. Huzuru sende ve evinizde bulsun ki işten çıkınca koşa koşa evine gelsin.
Aynen en büyük korkum o zaten aldatmayan kalmamış bu iletişim çağında cok kötüevlilik korkusunu bırak bu yaşta erkeklerden soğudum. gözümde hepsi yalancı, aldatan, kadına değer vermeyen yaratıklar
Ama güzel yasayıp mutlu ölmek var :)korkunu ecele faydası yok bi gün hepimiz ölecegiz :))))
Doğru cogu hata değişir ümîdiyle evleninde oluyomus zaten kîmse değişmezcanım herşey nasip nasibinde varsa yaşarsın. 5 yıl flört aşamasından sonra evlendik. evlenince tanımadığım yönleri ortaya çıkıyor insanların. ama güzel bir evliliğimiz var allaha şükür. herkesin aynı olacak diye birşey yok. ama şunu söyleyim sana erkek arkadaşında beğenmediğin bir özelliği varsa değiştiririm evlenince değişir falan deme değişmiyorlar çünkü
Zaten bosanma yolunda ilerliyoruz. Ama biliyo musun, gec degil bosanir demesi Oyle kolay ki, 14 aylik bir kizin oldugu vakit ancak anlarsin Beni. Simdi ordan bosan gec degil demek ne kolay.. neyse, zaten esimle bosanma yolundayiz. Bekara bosan demek ne kolay.Geç değil boşanın
Aaa gerçekten mi cok üzüldüm ben şaka anlamında söylemiştim beni yanlış anlamayınZaten bosanma yolunda ilerliyoruz. Ama biliyo musun, gec degil bosanir demesi Oyle kolay ki, 14 aylik bir kizin oldugu vakit ancak anlarsin Beni. Simdi ordan bosan gec degil demek ne kolay.. neyse, zaten esimle bosanma yolundayiz. Bekara bosan demek ne kolay.
Yok yanlis anlamadim. Kk da moda olmus zaten bosan demesi. Hele bekarlar bosan dedi mi, seni de gorcez Hele bi bebegin olsun da o zaman goruselim diyorum icimden. Allah mutlu bir evlilik nasip etsin size insallah. Iyi gunler..Aaa gerçekten mi cok üzüldüm ben şaka anlamında söylemiştim beni yanlış anlamayın
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah mutlu olursunuz iyi günlerYok yanlis anlamadim. Kk da moda olmus zaten bosan demesi. Hele bekarlar bosan dedi mi, seni de gorcez Hele bi bebegin olsun da o zaman goruselim diyorum icimden. Allah mutlu bir evlilik nasip etsin size insallah. Iyi gunler..