- 20 Mayıs 2009
- 23.910
- 63.650
- 598
nisanlimin ailesi sıkıntı eltim sıkıntı ..nisanlim da bunaldi çalışıyor parayı getiriyor alip satıyor yine kötü o ..nisanlim da borcu bitirip gidecek annem babam zorlanmasin mobilyaları ödeyip gidelim diyor
yok abla ayrı evimiz nisanlim şey diyor kaynanama yakınız o da bıkmış herseyden başka bir şehir olur orda da dükkan acar isimi kurarım dedi son çare bu artık yoruldum dedi ayda 1.5 milyar sadece sigara parası veriyor ailesine alisverisini yapıyor ve yine kötü olan nisanlim ..mobilyaları hep nisanlim aldı beyaz eşya su bu ..sadece babası düğün salonu tuttu oturupheryerde istikbalden mobilya aldım diye övünüyor ..eltimde haklı bazı yönden ama onunda eşi calissaydi bunun suçlusu biz değilizNereye gidiyor nişanlın? Evlenince aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa?
yok abla ayrı evimiz nisanlim şey diyor kaynanama yakınız o da bıkmış herseyden başka bir şehir olur orda da dükkan acar isimi kurarım dedi son çare bu artık yoruldum dedi ayda 1.5 milyar sadece sigara parası veriyor ailesine alisverisini yapıyor ve yine kötü olan nisanlim ..mobilyaları hep nisanlim aldı beyaz eşya su bu ..sadece babası düğün salonu tuttu oturupheryerde istikbalden mobilya aldım diye övünüyor ..eltimde haklı bazı yönden ama onunda eşi calissaydi bunun suçlusu biz değiliz
yazı olarak iyi ifade edilmiyor bazı olaylar ya da ben edemedim kusura bakmayın
Gayet güzel ifade edilir de o konuda çok eksiksiniz. Cümle bütünlüğü kuramıyorsunuz başı ile sonu belli değil.
Size her konuşulanı karşı tarafa anlatmayın. Burada biraz laf taşıyan biri gibi göründünüz bana.
Eltinizin aileyi kötülemesini nasıl çekinmeden anlatabildiniz kv ye? Hayret edilesi bir olay.
bende artık öğle yaptım canimBen olsam sadece nisanlimla paylasirdim olanlari...
madem huzurun kacinca seviniyor..Nisanliyken mesafemi koyardım eltime gerekirse merhaba merhaba ötesi yok olun..
Evlenince işler değişti demesin boşuna..
Evlendikten sonra da pek gorusulecek insan degil gibi..
gelinin ekmek yediği aileyi tutup ele kotulemesi hayret edilesi değil de benim yaptığım mi ? kaynanam evine gitmiş annesiyle evde bırakıp gezmeye gitmiş bu zihniyette bi bayan ..bana gelince söylemem doğru değildi 2 yıl önce söyledim ben bunu ama eltim benim aileme zarar vermeye çalışırsa bende patlayıp söyledim kusura bakmayınGayet güzel ifade edilir de o konuda çok eksiksiniz. Cümle bütünlüğü kuramıyorsunuz başı ile sonu belli değil.
Size her konuşulanı karşı tarafa anlatmayın. Burada biraz laf taşıyan biri gibi göründünüz bana.
Eltinizin aileyi kötülemesini nasıl çekinmeden anlatabildiniz kv ye? Hayret edilesi bir olay.
Bir önceki sayfada siz de nişanlınızın ailesinden şikayet ediyordunuz ama? Hatta nişanlınız o kadar bunalmış ki şehir değiştirmek istiyor? Bu durumda eltiniz pek de haksız değilmiş öyle değil mi!gelinin ekmek yediği aileyi tutup ele kotulemesi hayret edilesi değil de benim yaptığım mi ? kaynanam evine gitmiş annesiyle evde bırakıp gezmeye gitmiş bu zihniyette bi bayan ..bana gelince söylemem doğru değildi 2 yıl önce söyledim ben bunu ama eltim benim aileme zarar vermeye çalışırsa bende patlayıp söyledim kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?