evlilik konusunda tecrübeli olan kişilerin yardım etmesini istyrm

haklısın cidden

Aynen buna katılıyorum.. Sonra onlar iyi olur sen arada kotu olursun .. Bende buna çok dikkat ediyorum ailede kavga varsa asla girmem yorum yapmam laf taşımam . Sende yapma

bnce daha aıleye tam gırmeden laf tasıma canım.. ınsanları bak tanı ve ona gore bı taraf belrleyeceksen belrle.. yarn ne olacagnı bılemezsınkı.. herkesede sırrını anlatma bndn sana tavsıye..

Üzgünüm ama size yakınlarına diye ve daha da yaranmak için sizle paylaşılan bir itirafı en olmayacak kişiye tasimissiniz;siz şimdi iyilik mi yapmış oluyorsunuz? Kendinizi gerçekten bu kadar masum görüyor musunuz?
Arayı bozmak için gereğini yapıp cekilmissiniz bunda bir beis göremiyor musunuz?

Hemen ispiklemişsin kadını bir de beni görünce komşuya indi diyorsun. Kvdesiyle arasını soğutmuşsunuz resmen size bi tavsiye veröiş sıcak görmüş ispiklemişsiniz ne diye konuşacakmış sizle

Hemen kaynanaya yapistirmissin eltinin dediklerini
Sende cok masum gelmedin bana
Dunyada eltinizle kakismaktan
Koca yaristirmaktan
Esya kiyaslamaktan
Ceyiz kiskandirmasindan
Baska hedefleriniz olsun

Oooo yine toplanmış kayınvalidesi tarafından sevilen gelinleri taşlama grubu
:)

Kayınvalideye söylenecek laf var söylenmeyecek laf var.. Bu 'söylenecek' laflardan.. İnsani bi dertleşme değil, özel bi paylaşım değil burada kafası çalışan her kadın fişekleme için söylenildiğini anlar.. Boşan yahu çok pişmansan dimi. Yok ama iğne sokayımda yara olmasın ama kanasın hesabı.. İyi ki de söylemişsin ki eltinin ne mal olduğunu anlasınlar.. Yarın öbürgün kendi söylediği bütün lafları, senin ağzındam gibi anlatıverir kayınvalideye kalıverirsin ortada..

Yorumlara da takılma, kayınpederle kayınvalidem beni sever sıcakkanlıyım demişsin ya ondan öyle sert mesajlar var öyle tipler suçlanır genelde burda :)))

bitanem akrabalar eltim kayinvalidem ben dışardan giren biriyim sevgiliyken böyle birşey duysan napardin ? nisanlim annemle paylaş dedi ele rezil olmayalım arkadan söylenenler hoş değil çünkü
nişanlınız çok istiyorsa kendisi annesiyle paylaşsaydı.
herkese karşı mesafeli olmanız sizin hayrınıza olur.
konunuzdaki herkes, siz de dahil biraz değişik geldiniz bana.

bir de bazı kadınların profillerine fantezi olsun diye lisans mezunu yazdığını düşünüyorum. bu anlatımla nasıl o okullar bitiyor enteresan. bir de akademisyenmişsiniz. çok şaşırdım. hem kendinizi ifade ediş daha doğrusu edemeyişinizi görerek hem de okumuş yazmış kadınların bile tek derdinin kayınvalide, elti, çeyiz falan filan olduğunu görerek.

kv deye söylemeden onu ciddiye almış gibi olmuş .yokmuş gibi davran sen kendi mutluluğuna bak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…