- 9 Ocak 2012
- 15.528
- 30.115
- 798
Eltime guvenim kalmadi demissiniz ama acaba siz eltiniz acisindanguvenilir biri misiniz? Sizi uyarmis aile konusunda. Gidip yetistirmissiniz. Simdi de size dusmanca davrandigindan yakiniyorsunuz. Ya ne yapsaydi? Iyi ki hemen yetistirdin diye boynunuza mi atlasaydi. Ben size karsi olan tutumunu insani bir tepki olarak goruyorum.
Ayrica nacizane tavsiyem;laf tasimayin sonunda siz kotu olursunuz.hic hos ve dogru bir sey degil
Derdim ki: onlar bir aile.ben henuz dis kapinin dis mandaliyim.belli ki bu insanlarin yillar suren yasanmisliklari var ve ben tanik olmadim, bilmiyorum. Olmasi gerekeni yapar susardim. Zira laf tasimaktan oteye gitmeyecek bir davranisla isguzarca aile serefi!!kurtarmaya kalkmazdim.bitanem akrabalar eltim kayinvalidem ben dışardan giren biriyim sevgiliyken böyle birşey duysan napardin ? nisanlim annemle paylaş dedi ele rezil olmayalım arkadan söylenenler hoş değil çünkü
canim mal mülk olayı değil akrabalar ve nisanlim dükkan açtı bak altınları alıp oğluna açmış denildi altında çeyrek altınları borçlarına yatırdılar ..nisanlimin ailesinden memnunum böyle düşünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazım insallah olmazAyrica gelinlerini guler yuzleri ile degil mal mulkle degerlendirdikleri cok acik. Dikkat edin de eltinizin dedigine gelmeyin.guler yuzunuze guvenmeyin bence
sizin görüşünüz saygı duyuyorum cunku hepinize sordum bu soruyu aşırı tepkili davranıyorsunuz insallah yasadiklarimi yasamazsinizDerdim ki: onlar bir aile.ben henuz dis kapinin dis mandaliyim.belli ki bu insanlarin yillar suren yasanmisliklari var ve ben tanik olmadim, bilmiyorum. Olmasi gerekeni yapar susardim. Zira laf tasimaktan oteye gitmeyecek bir davranisla isguzarca aile serefi!!kurtarmaya kalkmazdim.
doğru diyorsunuz teşekkür ederimeltiden dost olmaz.
eltinin anlattıklarını kv ye
kv nin anlattıklarını eltine söyleme.
bu tuzağa sdüşmezssen ee biraz da mesafe koyarsan idare edebilirsiniz.
boşver eltiyi meltiyi.
kafaya takma
Mal mulkle degerlendiriyorlar derken gelinlerinin ceyizini konusuyorlar utanmadan. Bence kv'nin bir gelini digerine cekistirmesi cok cirkin ve nasil insanlar olduklarini gosterir.canim mal mülk olayı değil akrabalar ve nisanlim dükkan açtı bak altınları alıp oğluna açmış denildi altında çeyrek altınları borçlarına yatırdılar ..nisanlimin ailesinden memnunum böyle düşünmedim ne oldum degil ne olacağım demek lazım insallah olmaz
Evet goruslerimizi sordun biz de yazdik. Yazdiklarimiz sana tepki gibi geliyor cunku hatali oldugunu soyluyoruz. Olayin taraflarindan biri olmadigimiz icin tepki gostermemiz de soz konusu olamaz.boyle beddua eder gibi insallah yasadiklarimi yasamazsiniz demen de hic hos degil.
Konuna yorum yapmayacagim zira yardimci olmaya calisan insanlara ah eder tavirlarina muhatap olmak istemem
haklısınız özür dilerim kirdiysamEvet goruslerimizi sordun biz de yazdik. Yazdiklarimiz sana tepki gibi geliyor cunku hatali oldugunu soyluyoruz. Olayin taraflarindan biri olmadigimiz icin tepki gostermemiz de soz konusu olamaz.boyle beddua eder gibi insallah yasadiklarimi yasamazsiniz demen de hic hos degil.
Konuna yorum yapmayacagim zira yardimci olmaya calisan insanlara ah eder tavirlarina muhatap olmak istemem
taşımak değil kendi aileme de gidip birşey demiş şimdi benim ailem onlara kötü baksın istemiyorum eltim yarın abartsin da istemedim olayı anlatamadim da ama genel olarak doğru konusuyorsunizE kayınbabanız size en kalitelisini almış ona kötü almışsa kadın haklı bu durumda. Kim olsa sinirlenir. Ya benim durumum yok deyip ikinize de yapmayacaktı ya da en iyisini ikinize de yapacaktı.
Bu arada eltiyle konuşulanları nişanlıya, kayınvalideye taşımak hoş değil. Sıkıntı yaşarsınız zamanla.
ben haklı bulmuyorum nisanlim parasını babasına getirdi hep kaynim çalışmadı felan gecenin 1 inde eve geliyor nisanlim görünen kayinbabam ama çoğu şeyi nisanlim yaptıSende çok sevgi pıtırcığı olma yahu şunu yaptı bunu yaptı diyorsun sonra da "ama nişanlımın abisinin eşi sonuçta yine hürmet edicem" diyorsun. Bu kadın senin bu polyanna halini kullanabilir, mesafeli ol soğuk davran sebebi sorulursa da söylersin bu kadar basit.
-Ayrıca ona ucuz kötü eşya alıp sana pahalı alınması da büyük haksızlık, bunu demeden geçemiycem, o konuda haklı eltin.
taşımak değil kendi aileme de gidip birşey demiş şimdi benim ailem onlara kötü baksın istemiyorum eltim yarın abartsin da istemedim olayı anlatamadim da ama genel olarak doğru konusuyorsuniz
nisanlimin ailesi sıkıntı eltim sıkıntı ..nisanlim da bunaldi çalışıyor parayı getiriyor alip satıyor yine kötü o ..nisanlim da borcu bitirip gidecek annem babam zorlanmasin mobilyaları ödeyip gidelim diyorBelli ki kadının sıkıntısı var. Senin de canın yansın istememiş olabilir, belki iyi niyetlidir sana bunları söylerken.
Eşinin ailesinde bariz bir şekilde gelin ayrımı yapılıyor anlattıklarından anladığım kadarıyla. Bu okların yarın sana dönmeyeceğini bilemezsin. Sıkıntılı bir aile olduğu belli. Bugün favori gelin sensin ama en ufak bir sıkıntıda madalyanı elinden alabilirler haberin olsun.
tamam abla teşekkür ederimEltinle gorusme. Hicbir sirrini verme. Merhaba naber iyi sen. Tek muhabbetin bu olsun. Kv kotuyse bile ona kotu deme.
Benden sana abla tavsiyesi canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?