evlilik konusunda tecrübeli olan kişilerin yardım etmesini istyrm

nisanlimin ailesi sıkıntı eltim sıkıntı ..nisanlim da bunaldi çalışıyor parayı getiriyor alip satıyor yine kötü o ..nisanlim da borcu bitirip gidecek annem babam zorlanmasin mobilyaları ödeyip gidelim diyor

Nereye gidiyor nişanlın? Evlenince aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa?

Çok sıkı fıkı olmadan mesafeni koyarak eltinle ilişkine devam et. Kv, kp ve diğer aile üyeleri ile aranda birşey geçerse sakın ona anlatma.Sana birşey sorarsa detaylı anlatma yok bişey de geç.

Nereye gidiyor nişanlın? Evlenince aynı evde mi yaşayacaksınız yoksa?
yok abla ayrı evimiz nisanlim şey diyor kaynanama yakınız o da bıkmış herseyden başka bir şehir olur orda da dükkan acar isimi kurarım dedi son çare bu artık yoruldum dedi ayda 1.5 milyar sadece sigara parası veriyor ailesine alisverisini yapıyor ve yine kötü olan nisanlim ..mobilyaları hep nisanlim aldı beyaz eşya su bu ..sadece babası düğün salonu tuttu oturupheryerde istikbalden mobilya aldım diye övünüyor ..eltimde haklı bazı yönden ama onunda eşi calissaydi bunun suçlusu biz değiliz

Eltinizin belliki aile yasantisindan sikintilari olmuş sizede olacagini düşünüp uyarmis ha yeni evlenen yada evlenmekte olan birine bunu soylemek dogru degil ama ikinci yanlisida siz yapıp kv deye anlatmıssiniz ikinizede gecmis olsun diyim. Artik konusmalarinizda ozel seyler konusunda seviye belirleyin o tur seyleri konuşmayın kin gutmeyin karşıdaki de guder bu meseleler uzar gider esinle olan hayatina bak sen ezdirmesin seni kimseye sanada kimseyi ezdirmesin yeter

Arkadaşlar demiş mesafe ,sihirli kelime bu işte senin için

yok abla ayrı evimiz nisanlim şey diyor kaynanama yakınız o da bıkmış herseyden başka bir şehir olur orda da dükkan acar isimi kurarım dedi son çare bu artık yoruldum dedi ayda 1.5 milyar sadece sigara parası veriyor ailesine alisverisini yapıyor ve yine kötü olan nisanlim ..mobilyaları hep nisanlim aldı beyaz eşya su bu ..sadece babası düğün salonu tuttu oturupheryerde istikbalden mobilya aldım diye övünüyor ..eltimde haklı bazı yönden ama onunda eşi calissaydi bunun suçlusu biz değiliz

Eşi çalışmıyor, kayınvalide kayınbaba kızı eziyor o da haksız değil. Mutsuz kadın. Keşke evlenmeseydim demekte de çok çok haklı, kim ister böyle evliliği.
Siz de borçlarınızı ödeyip uzaklaşın o zaman. Zaklaşamasanız bile kasanızı ayırın. İhtiyaç durumunda yine yardım edin ama 1500 lira sigara parası ne yahu? Nasıl içiyorlar onu?

yazı olarak iyi ifade edilmiyor bazı olaylar ya da ben edemedim kusura bakmayın

Gayet güzel ifade edilir de o konuda çok eksiksiniz. Cümle bütünlüğü kuramıyorsunuz başı ile sonu belli değil.

Size her konuşulanı karşı tarafa anlatmayın. Burada biraz laf taşıyan biri gibi göründünüz bana.
Eltinizin aileyi kötülemesini nasıl çekinmeden anlatabildiniz kv ye? Hayret edilesi bir olay.

Ben olsam sadece nisanlimla paylasirdim olanlari...
madem huzurun kacinca seviniyor..Nisanliyken mesafemi koyardım eltime gerekirse merhaba merhaba ötesi yok olun..
Evlenince işler değişti demesin boşuna..
Evlendikten sonra da pek gorusulecek insan degil gibi..

Gayet güzel ifade edilir de o konuda çok eksiksiniz. Cümle bütünlüğü kuramıyorsunuz başı ile sonu belli değil.

Size her konuşulanı karşı tarafa anlatmayın. Burada biraz laf taşıyan biri gibi göründünüz bana.
Eltinizin aileyi kötülemesini nasıl çekinmeden anlatabildiniz kv ye? Hayret edilesi bir olay.
Ben olsam sadece nisanlimla paylasirdim olanlari...
madem huzurun kacinca seviniyor..Nisanliyken mesafemi koyardım eltime gerekirse merhaba merhaba ötesi yok olun..
Evlenince işler değişti demesin boşuna..
Evlendikten sonra da pek gorusulecek insan degil gibi..
bende artık öğle yaptım canim

mesafeni ayarla

kv ye her şeyi anlatma

kv ben bacı gibi olmanızı isterim diyor da bacı değilsiniz neden öyle olasınız ki

belki de dedikleri doğrudur sen de yaşar değerlendirirsin

o kötü çeyiz yapmış bunlar da karşılığını vermiş vs çirkin şeyler

yani kızı çeyizine göre mi ölçmüşler

amaçları mutluluk değil de eşit bir ticari ortaklık kurmak mı

hem eltiye hem kv ye mesafe

kimseye de laf taşımayın

çok mu küçüksünüz bilmiyorum ama onlar kanka olur laf taşıyan olarak siz ortada kalırsınız

asla laf taşımaaaa

Aranızda geçen muhabbetleri başkalarına taşımayın, sonradan siz kötü olursunuz,

Eşya alımında bariz adaletsizlik yapılmış ve buna mazaret bulup temize çekmek size düşmez,

Çok güleç ve aşırı sıcak kanlı olmak sevilmek için kıstas değildir. Karşı tarafla belli bir sınırınız olursa siz rahat edersiniz.

gelinin ekmek yediği aileyi tutup ele kotulemesi hayret edilesi değil de benim yaptığım mi ? kaynanam evine gitmiş annesiyle evde bırakıp gezmeye gitmiş bu zihniyette bi bayan ..bana gelince söylemem doğru değildi 2 yıl önce söyledim ben bunu ama eltim benim aileme zarar vermeye çalışırsa bende patlayıp söyledim kusura bakmayın

Eltiden gelen lafı kayinvalideye taşıma canım çünkü arada kötü olan sen olursun. Eltinin kayinvalide hakkında ileri geri konuşmasına da izin verme hatta kimse hakkında kalkıp da sana dedikodu yapmasına izin verme o ne çirkin biseydir ya ! Herkese saygılı ol ama asla kendini uzdurme,eltin, anlaşıldığı üzere biraz kıskanmış seni. Doğal olarak yeni kız geliyor ve onun telaşı icindeler ve ilginin sana kayması kıskançlık oluşturmuş olabilir . Gormezden ve duymazdan gel.

ben kayınvalidenizin yerinde olsam,eltisinin lafını bana taşıyan geline asla güvenmezdim.yani burda ,eltinizi sevmediklerini düşünüyorsunuz ama,ispiyoncular sevilmez,bunu bilin.

gelinin ekmek yediği aileyi tutup ele kotulemesi hayret edilesi değil de benim yaptığım mi ? kaynanam evine gitmiş annesiyle evde bırakıp gezmeye gitmiş bu zihniyette bi bayan ..bana gelince söylemem doğru değildi 2 yıl önce söyledim ben bunu ama eltim benim aileme zarar vermeye çalışırsa bende patlayıp söyledim kusura bakmayın
Bir önceki sayfada siz de nişanlınızın ailesinden şikayet ediyordunuz ama? Hatta nişanlınız o kadar bunalmış ki şehir değiştirmek istiyor? Bu durumda eltiniz pek de haksız değilmiş öyle değil mi!
Eee şimdi elti haklı çıktı diye mi ona yükleniyorsunuz?

Asıl suçlu dururken en kolay kişiye bilenmek adetten sanırım.

Allahım sizi fesat insanların şerrinden korusun amin

bu herkesle iyi olmaya çalışma sendromunu da anlamıyorum hiç...genelde yaşı küçük gelinlerimizde böyle bir tripler oluyor herkes beni sevsin görümcem eltim en sevilen ben olayım derdindeler...boşverin yahu. he de geç eltine. bayram seyran dışında görüşmezsin olur biter.

Kendisine yapılanla size yapılanı kıyaslamış anlattığınıza göre sizin şartlarınız daha iyi olduğu içinde kıskançlık yapmış siz saygınızı bozmadan devam edin fazla kafaya takmayın yapacak bir şey yok ayrıca eşinizin ailesinin yaptığı adamına göre muamele hiç hoş değil kim olsa üzülür birde elitinizin kötü konuşmalarını kayınvalidenize taşımayın unutun gitsin naçizane fikrim bu benim

Çeyize göre eşya ne ola ki?
Ne kadar ekmek o kafa köfte der gibi
Belki kadın dpgru soyluyordur bunu o ailelye girmeden bilemezsinz

Back
X