Evlilik kararı için?

Bu kadar severken ve iyi anlaşırken vazgeçmek istemiyorsun ve pişman olmaktan korkuyorsun. Çok iyi anlıyorum. Bence bu otun onun üzerinde ne kadar etkili olup olmadığını görmek için bir süre beraber yaşamalısın. Her anına tanık olman lazım. Bir sorunu varsa illaki açık verir.

Bu bence tamamen sizin hayata bakisiniz ve tahammul edebilecekleriniz ile ilgili bir konu. Erkek arkadasinizin ot icisini sebeplere baglayarak gozunuzde normallestirmeyin derim. Turkiye`de sorsaniz her 2 kisiden 1inin cocukluk travmalari, erken yasta yuklendigi sorumluluklari vardir. Herkes gucsuz olup illegal seyler icmeye kalksaydi ohoo... Bu durum erkek arkadasiniz hakkinda da fikir vermeli size, demek ki sorunlarla bas etmek konusunda basarili degil. Kendini yapay olarak mutlu ederek sorunlarla bas etmeye calisiyor, cozum icin ugrasmak yerine. Bu bile bir eksi ozellik...
Ben esimin sigara icmesine bile katlanamazdim kaldi ki ot icecek ve ben bunu kabul edecegim. Bazi konularin askinizdan olseniz dahi affi ve herhangi bir aksi durumda geri donusu olmaz.

Merhaba,

Sebeplere bağlayarak normalleştirmeye çalışmadım. Sadece küçüklüğünden beri ne kadar sorumluluk sahibi olduğunu anlatmaya çalıştım.

amsterdamdaydim iki hafta önce
coffee shop´larin hepsinde iciliyor.
simdi muhtemelen icmeyen amsterdamlida coktur, fakat denemek isteyen turistlerde coktu.
yerli insanlari keyfi mi iciyor yoksa gercekten bagimlilar mi bilmiyorum.
kek´i bile var.
bilmiyorum ben denemedim, denemem bana ters.
icenler bagimli oluyor mu bilmiyorum ama icenler bence daha agir uyusturucu denemeye de yatkinlar.

Ben denedim. Alkol gibi hafif bir kafası oldu ve normalde gülüp eğleneceğimden daha çok gülüp eğlendim. Açıkçası alkole tercih ederim çünkü alkol gibi mideyi zorlamıyor, ertesi gün iğrenç baş ağrıları/mide bulantıları yaşatmıyor. Ama ben yapı olarak kafa olmayı seven bir insan değilim o yüzden durup dururken tercih etmem.

7/24 yanında değilsiniz ki ne kdr da emin konuşuyorsunuz
İnsan 30 yıllık eşini bile taniyamayip bosanabiliyor

Senden gizli içmediği ne malum bunu bilemezsin ki
Ya da yanına içerek gelemdiginden emin olamazsn
Öyle ha diye bırakılacak bişey mi ki bu?

Ülkemin doktoru bile bunlari kullanılırken birakmiyorken siz nasıl göze alabiliyorsunuz

Cesaretinize hayran kaldım

Her başı sıkışan ota uyuşturucuya sarsın o zaman kendini

Erkekler evlenmeden önce verdikleri hiç bir sözü tutmazlar bunu da ekleyeyim

bi insan hem dindar olup hem nasıl uyuşturucu kullanabilir ya?

birilerinin pedifili olması ama domuz eti yiyeni taşlaması gibi bişey.

biraz hep ya da hiç'çi. hep diyor ki "evleneyim zina günahından kurtulmuş olayım bunu da bırakayım 5 vakit namaza yöneleyim allah için yaşayayım"

Bana hiç bir söz vermiyor ki zaten. İçmiyorum da demiyor. Ama söylediği şeylere de inanıyorum. Bakın kendisi ne dedi bana "bazı adamlar karısına tamam ben içmiyorum diyor dışarılarda içip geliyor eve, evden çıkmak için bahaneler arıyor. ben öyle bir adam değilim ne kendime ne eşime bu adiliği yapamam. neysem oyum sana söylüyorum. bırakmak istiyorum ama bunun sana sözünü vermiyorum. bu şekilde kabul edebilmeni istiyorum"

Kumar, madde, hirsizlik, alkolik olma, cimrilik ve siddet kullanma gibi ozelliklerden herhangi birine sahip bir erkek ile evlenilmemeli diye dusunuyorum. Eger o kisi ile evlenmek istiyirsaniz size tavsiyem once tedavi olsun. Madde aliskanligi olan insanlar, gun gelir oyle bir duruma duserler ki karisi ve cocuklari uzerinden para kazanirlar. Bunu sakin unutmayin. Daha ne diyeyim. Gerisini siz dusunun

Şahsen kendim.icin konuşuyorum cesaret edip bu kdr toz pembe bakamadım heralde bu olaya

Seçim elbette sizin

Ot daha tehlikeli bir durum değil. Sağlığa zararı da bağımlılığı da sigaradan çok çok daha düşük. Kimyasallara bulaşmadığı sürece kimse bağımlı da olmaz krizlere de girmez. Tek tehlikesi güvenilir birinden almaları lazım, içine bonzai falan karıştıran satıcılar oluyormuş.

Üniversitede sınıfımdaki bir çok insan ara sıra içiyordu. Çoktan bıraktılar çoluğa çocuğa karıştılar. Ot bu kadar öcü bir şey değil. Ben aşırı zayıf iradeli bir insanım o yüzden denemedim. Onunla kalmayıp daha farklı şeylere yönelme olasılığım yüksek. Ama arkadaşlarımdan hiçbiri böyle bir şey yaşamadı.

ne diyelim valla güzel yanını öyle bir anlattın ki seviyorsun da birlikte el ele atlatabilirsiniz inşaallah bir süre sonra tamamen bırakır tedavi olma gibi bi durumu varmıdır acaba öyle bir tedbirde alınabilir

Alkole duskun biri ile evlendim , 6 ay evli kaldim ve bosandim yakin zamanda. Evlenmeden once, aynen erkek arkadasinizin dedigi gibi , bana, birakmak istedigini ama soz vermedigini, evlenince , benim icinde bulundugum eve gelince ve ilerdr cocuk da olunca birakabilecegini soyluyordu ve sonuc , asla degismedi. ne azaltti, ne de birakmaya yeltendi. Cok kavgalar ettik, neticede bosandik. Ayni evde yasadiniz mi? Sizin yaninizda kullandi mi? Kullandiginda davranislari nasil oluyor? Sizi rahatsiz ediyor mu? Suan ayda belki 2 kere gordugunuz seye, evlenince surekli belki haftada birkac gun katlanabilecek misiniz? Bunlari iyi dusunun

( Sizin için çok üzüldüm. Çok sevdiğiniz için mi evlendiniz? Güvendiniz mi?

Ben her içtiğinde neredeyse yanında oluyorum zaten. İşten eve gelince yemeğini yiyince canı istiyorsa içiyor. Hiç bir rahatsız ediciliği yok, dizi/film izliyoruz ya da muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ya da derin konulardan bahsediyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…