Evlilik kararı için?

O kadar normal bir şeymiş gibi bahsetmişsiniz ki benim bile içesim geldi.

Benim eski esim isten cikinca eve bira icip geliyordu ama haftanin 4 5 gunu “ kafasi guzel “ bir adamla yapamadim. Bir de agresiflesiyordu icince cogunlukla. Ama sunu dusundum, icince dunyanin en neseli insani da olsa, haftanin 5 gunu cakir keyif biri ile sarhos muhabbeti yapmak istemiyor insan. Bana uymadi yani, o susmami , ickili iken alttan almami istiyordu ama oyle bir hayat geciremezdim, neticede bosandik. Iyi dusunun, ot ictiginde hareketlerini iyi tartip bicin.

Her ot konusunda banlanmak istemiyorum. Legal olan ülkelerin durumuna bakın yeter. Amsterdamı çok severiz eşimle ve gittiğimizde mutlaka da içiyoruz. Parklar o kadar güzel ki. Otu içerken polis yanından geçiyor ve kimse kimseye bulaşmıyor. Kimsede taşkınlık yok. Orada fiyatları da ucuz. Yine de kimse cozutmuyor. Hatta şöyle ki kamusal alanlarda alkol yasak, ot serbest. İkisinin aynı şey olmadığı çok açık aslında.
Sizin niye karşı çıktığınızı anlayabiliyorum. Türkiyede illegal bir durum, kimin ne sattığı belli değil, fiyatları malum, polise denk gelse kocanı uyuşturucudan içeri atacaklar yada torbacıyı içeriye atmak için mahkemelere çıkacak.
Belki yurtdışı gezilerinde kullanması yönünde bir anlaşma yapılabilir aranızda.
Ben öyle öcü olarak bakmıyorum ot işine. Kanser yada anksiyete hastalarının kullanmasını da destekliyorum. Hatta yurtdışında köpeklerin anksiyete tedavisinde kullanılabilecek ot formları yapıldı. Bir nevi ilaç olarak veriliyor.
İnsanın kafasındaki tüm konuşan seslerden kurtulduğu, ister daha neşeli ister daha durgun olmasını sağlayan bir sürü çeşidi var.
Uykum gelmiyor melisa çayı içeyim de sakinleşeyim diyen bir sürü insan, acıdan uyuyamıyorum diyen birinin ot içmesine bas bas bağırıyor. Bu ikiyüzlülüktür.

Genel yorumlardan farklı bir yorum olacak belki de linç yerim ama bunu yazarken içinizi rahatlatmak amacıyla söylemiyorum.
Bende ara ara kullanırım. Burada bahsedilen her şeyin bkunu çıkartan kitle gibi onun da bkunu çıkartan var tabii. Sürekli ve sık kullanımda da yan etkileri çok. Ama arada kullanılması damardan uyuşturucu alınıyor gibi bir şey değil. Tabii kullandığının kalitesine de bağlı bir şey.
Bu bir kenara dinime bağlıyım diyip ot kullanması ayrı bir şey. Bunu kötü alışkanlıktan bağımsız olarak bakıp sevgilinizi iki yüzlü, kafasındaki hayatla içindeki hayatı bir temele oturtamamış biri olarak görürseniz belki aradığınız cevaba ulaşabilirsiniz.

O kadar normal bir şeymiş gibi bahsetmişsiniz ki benim bile içesim geldi.
Gerçekten konu sahibinin yasa dışı ve çook zararlı bir şeyi bu kadar normal anlatması bana çok tuhaf geldi.
bogakizii yanlış anlamayın ama siz zaten durumu kabullenmişsiniz. Sizin için bir sorun yok görünüyor, bu yüzden burada ne yazsak boş olur.

Öyle bir anlaşma yapamıyoruz. Canı isteyince içmek istiyor ve bunu normal görmemi, içtiğinde huzursuzluk çıkartmamamı istiyor. Zaten bırakmaya çalışıyorum çabalıyorum ama sana söz veremem şu tarihte bırakmış olacağım diye, bu öyle bir şey değil diyor. Yoksa az az içilmesine ben de karşı değilim. O kadar da öcü bir şey değil benim için.

Bunu evlendikten sonra devamlı kullanmaya başlarsa ya kafam böyle rahat ediyor derse ni sorunla karşılaştığında hemen ona yönelirse bunu hiç düşündünüz mü?

Yani ben bazı yorumları okuyunca da şaşırdım.
İçiyorlarmış da zararı yokmuş, uyku yaparmış falan filan.
Ben sigara içiyorum günde 3-4 tane onu bile insanlardan kaçarak içiyorum.
Konu sahibinin bu kadar normal bir şeymiş gibi anlatması cidden tuhaf geldi.
Yargılamıyorum asla herkes özgürdür.
Ama bizim toplumumuzda bakış açısı belli ve en önemlisi sağlıklı bir şey değil zaten.
Şuraya yazıyorum konu sahibi o adamla evlenir.

Ben normal olarak neyi anlattım ki? Büyük harflerle bağıra bağıra falan mı anlatmalıydım beni rahatsız ettiğini size aktarabilmem için?

Sız ota masum bakmıssınız ama uyusturucunun masumu olmaz,bugun onu kullanan yarın kımyasala doner cok yakın bı arkadasımda aynı senım gıbı bırıyle ottan bısey olmaz alkoldem ıyıdır kafasıyla evlendı adam 3ay bıraktı Guya kızla evde tartısmalar basladı en son sıddet sonrasında bosandılar Ot masum bır uyusturucu degıl ,bagımlılık yaratan bır uyusturucu ama kendını kandıranlar genelde yaaaa yurtdısındaaa sakınlestırıcı ıcın verıyorlar otu der genelde:)belırlı bır sure sonra ot kesmez emın ol bole bır adamdan ne eş nede baba olur yol yakınken ayrıl

Normal bir şeymiş gibi anlattığım nereden çıkıyor anlamadım. Konuyu adamın yanlışı olarak aktarıyorum. Evlilik kararını onca güzel şeye rağmen sorgulatan bir şey olduğunu söylüyorum. Size fikir danışıyorum. Bu mu normalmiş gibi anlatmak?

Banada cok enteresan geldı :)masumlastırılmıs bagımlı bır tanıdıgımız vardı abartmayınnn bunu yurtdısında eczanelerde satıyorlar dıyordu en son bı derı bı kemık kaldı tedavı gordu sımdı duyduk uyusturucuda ıcıyormus t

İçiyor gayet sakin oluyor, dizi izliyoruz vs diyen sendin.
Yani su içmek, yemek yemek kadar normal bir durummuş algısı çıkıyor.
Bir tek ben böyle anlamadım herhalde, yorumlara bakınca.

Sigara, alkol içene de sorsan zararlı demez çünkü adı üstünde bağımlı :)
Bu bir farklısı yani kimyasal ve insanlar sürekli kullanımda artık yetmiyor, hep daha fazlasını istiyor.
Sonuç?
Vücut artık kaldıramayıp, iflas ediyor.
Ama normal değil. :)

Sıgara konusu bagımlılık yaratabılır ama alkol abartılmadıgı surece keyıf ıcın bagımlılık yaratan bır sey degıl bunlar asla ot ve uyusturucuyla karsılastırılamaz bıle bence konu sahıbının sevgılısı alkol sıgara ıcse daha ıyı:/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…