Evlilik kararı için?

Konunuzu görünce yazmak istedim bizim bir köylümüz aynı dediğiniz şeyden içiyordu evlendi ilk 3 ay iyilerdi ama sonra kriz anlarında kadını dövmeye başladı hatta birgün kadını ormana götürmüş tek başına bırakıp dönmüş eve kadın kafayı yemiş karanlıkta tek başına neyseki iyi birine denk gelmiş almış getirmişler daha sonra bir çocukları oldu ve dahada sarpa sardı şiddet borç en son kadın aldı çocuğu terk etti yani sandığın gibi toz pembe değil gittikçe içine çekiyor yakaladığını inan bana bu anlattıklarım gerçek yaşandı sen bilirsin bence Bi daha düşün bir sene sonra Burda şiddet konuları açmanı istemem aşk sevgi gelip geçiyor ömür boyu bunun ceremesini çekmek var

Simdi sen burda bu kotu ornekleri okuyunca, yok artik benim sevgilim oyle biri degil asla bunlari yapmaz diyorsundur. Ben de eski esimle evlenmeden once , her alkolle ilgili verilen ornek icin onlarin asla benim basima gelmeyecegini duusnurdum. Tamam iciyor ama o oyle biri derdim hep ama evlenince tam da olayin oyle oldugunu gordum. Ben 6 ay evli kaldim, cok sey gormedim ama eminim daha cok evli kalsam belki siddet bile gorecektim. Ve o anlar yasanirken insan inanamiyor, ben nasil boyle bir seyin icine dustum diyor, film sahnesi gibi geliyor o yasananlar. Tabi ki karar senin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…