- 26 Kasım 2019
- 4.695
- 11.331
- 36
Sen bilirsin cnmBaşka bir şeye düşmez. Kimyasallara diyorsunuz galiba.
Dediğim gibi sorumluluğunu biliyor 1 yıldır hiç aksi bir şey görmedim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sen bilirsin cnmBaşka bir şeye düşmez. Kimyasallara diyorsunuz galiba.
Dediğim gibi sorumluluğunu biliyor 1 yıldır hiç aksi bir şey görmedim.
Esrar sizofreniye sebep olur.Otun bir kriz yaptığını düşünmüyorum? Başka bir madde olabilir mi arkadaşınızınki?
( Sizin için çok üzüldüm. Çok sevdiğiniz için mi evlendiniz? Güvendiniz mi?
Ben her içtiğinde neredeyse yanında oluyorum zaten. İşten eve gelince yemeğini yiyince canı istiyorsa içiyor. Hiç bir rahatsız ediciliği yok, dizi/film izliyoruz ya da muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ya da derin konulardan bahsediyoruz.
Benim eski esim isten cikinca eve bira icip geliyordu ama haftanin 4 5 gunu “ kafasi guzel “ bir adamla yapamadim. Bir de agresiflesiyordu icince cogunlukla. Ama sunu dusundum, icince dunyanin en neseli insani da olsa, haftanin 5 gunu cakir keyif biri ile sarhos muhabbeti yapmak istemiyor insan. Bana uymadi yani, o susmami , ickili iken alttan almami istiyordu ama oyle bir hayat geciremezdim, neticede bosandik. Iyi dusunun, ot ictiginde hareketlerini iyi tartip bicin.( Sizin için çok üzüldüm. Çok sevdiğiniz için mi evlendiniz? Güvendiniz mi?
Ben her içtiğinde neredeyse yanında oluyorum zaten. İşten eve gelince yemeğini yiyince canı istiyorsa içiyor. Hiç bir rahatsız ediciliği yok, dizi/film izliyoruz ya da muhabbet ediyoruz gülüyoruz eğleniyoruz ya da derin konulardan bahsediyoruz.
Gerçekten konu sahibinin yasa dışı ve çook zararlı bir şeyi bu kadar normal anlatması bana çok tuhaf geldi.O kadar normal bir şeymiş gibi bahsetmişsiniz ki benim bile içesim geldi.
Her ot konusunda banlanmak istemiyorum. Legal olan ülkelerin durumuna bakın yeter. Amsterdamı çok severiz eşimle ve gittiğimizde mutlaka da içiyoruz. Parklar o kadar güzel ki. Otu içerken polis yanından geçiyor ve kimse kimseye bulaşmıyor. Kimsede taşkınlık yok. Orada fiyatları da ucuz. Yine de kimse cozutmuyor. Hatta şöyle ki kamusal alanlarda alkol yasak, ot serbest. İkisinin aynı şey olmadığı çok açık aslında.
Sizin niye karşı çıktığınızı anlayabiliyorum. Türkiyede illegal bir durum, kimin ne sattığı belli değil, fiyatları malum, polise denk gelse kocanı uyuşturucudan içeri atacaklar yada torbacıyı içeriye atmak için mahkemelere çıkacak.
Belki yurtdışı gezilerinde kullanması yönünde bir anlaşma yapılabilir aranızda.
Ben öyle öcü olarak bakmıyorum ot işine. Kanser yada anksiyete hastalarının kullanmasını da destekliyorum. Hatta yurtdışında köpeklerin anksiyete tedavisinde kullanılabilecek ot formları yapıldı. Bir nevi ilaç olarak veriliyor.
İnsanın kafasındaki tüm konuşan seslerden kurtulduğu, ister daha neşeli ister daha durgun olmasını sağlayan bir sürü çeşidi var.
Uykum gelmiyor melisa çayı içeyim de sakinleşeyim diyen bir sürü insan, acıdan uyuyamıyorum diyen birinin ot içmesine bas bas bağırıyor. Bu ikiyüzlülüktür.
Gerçekten konu sahibinin yasa dışı ve çook zararlı bir şeyi bu kadar normal anlatması bana çok tuhaf geldi.
bogakizii yanlış anlamayın ama siz zaten durumu kabullenmişsiniz. Sizin için bir sorun yok görünüyor, bu yüzden burada ne yazsak boş olur.
Gerçekten konu sahibinin yasa dışı ve çook zararlı bir şeyi bu kadar normal anlatması bana çok tuhaf geldi.
bogakizii yanlış anlamayın ama siz zaten durumu kabullenmişsiniz. Sizin için bir sorun yok görünüyor, bu yüzden burada ne yazsak boş olur.
Yani ben bazı yorumları okuyunca da şaşırdım.
İçiyorlarmış da zararı yokmuş, uyku yaparmış falan filan.
Ben sigara içiyorum günde 3-4 tane onu bile insanlardan kaçarak içiyorum.
Konu sahibinin bu kadar normal bir şeymiş gibi anlatması cidden tuhaf geldi.
Yargılamıyorum asla herkes özgürdür.
Ama bizim toplumumuzda bakış açısı belli ve en önemlisi sağlıklı bir şey değil zaten.
Şuraya yazıyorum konu sahibi o adamla evlenir.
Banada cok enteresan geldı :)masumlastırılmıs bagımlı bır tanıdıgımız vardı abartmayınnn bunu yurtdısında eczanelerde satıyorlar dıyordu en son bı derı bı kemık kaldı tedavı gordu sımdı duyduk uyusturucuda ıcıyormus tYani ben bazı yorumları okuyunca da şaşırdım.
İçiyorlarmış da zararı yokmuş, uyku yaparmış falan filan.
Ben sigara içiyorum günde 3-4 tane onu bile insanlardan kaçarak içiyorum.
Konu sahibinin bu kadar normal bir şeymiş gibi anlatması cidden tuhaf geldi.
Yargılamıyorum asla herkes özgürdür.
Ama bizim toplumumuzda bakış açısı belli ve en önemlisi sağlıklı bir şey değil zaten.
Şuraya yazıyorum konu sahibi o adamla evlenir.
Normal bir şeymiş gibi anlattığım nereden çıkıyor anlamadım. Konuyu adamın yanlışı olarak aktarıyorum. Evlilik kararını onca güzel şeye rağmen sorgulatan bir şey olduğunu söylüyorum. Size fikir danışıyorum. Bu mu normalmiş gibi anlatmak?
Banada cok enteresan geldı :)masumlastırılmıs bagımlı bır tanıdıgımız vardı abartmayınnn bunu yurtdısında eczanelerde satıyorlar dıyordu en son bı derı bı kemık kaldı tedavı gordu sımdı duyduk uyusturucuda ıcıyormus t
Zaten bırakmaya çalışıyorum çabalıyorum ama sana söz veremem şu tarihte bırakmış olacağım diye
Sıgara konusu bagımlılık yaratabılır ama alkol abartılmadıgı surece keyıf ıcın bagımlılık yaratan bır sey degıl bunlar asla ot ve uyusturucuyla karsılastırılamaz bıle bence konu sahıbının sevgılısı alkol sıgara ıcse daha ıyı:/Sigara, alkol içene de sorsan zararlı demez çünkü adı üstünde bağımlı :)
Bu bir farklısı yani kimyasal ve insanlar sürekli kullanımda artık yetmiyor, hep daha fazlasını istiyor.
Sonuç?
Vücut artık kaldıramayıp, iflas ediyor.
Ama normal değil. :)
Anlatım tarzınız öyle yansıdı bana. Yanlış anlamışım demek ki!Ben normal olarak neyi anlattım ki? Büyük harflerle bağıra bağıra falan mı anlatmalıydım beni rahatsız ettiğini size aktarabilmem için?