- 14 Mart 2018
- 1.545
- 2.886
- 29
çok defa anlattım bu seferde sen ailemi istemiyorsun diyor...
Valla olan sana olduktan sonra ellerinde kalmanın kimse için bir anlamı yok . Yazık güzel günlerin şimdi .
Ama kimseye kızma eşine kız bütün suç onda şimdiye yüz kere senin küsmen lazım hasta hasta ne işin var otursun evde sana baksın ay çok sinirlendim .
Biraz da kendine kız eşine bu kadar yüz verdiğin için . Ben ki hep ılımlı bakarım öncelik iyi gecinmektir anlasmaktir karsidakiyle empati yaparım ama sen fazla abartmissin esinde olsa bi sınırı olduğunu bilmeli kendine bunu yapma daha fazla .
Sen kendini anlatmayıp susarsan ve boyun Eğer sen kimsenin durup durup seni anlamasını bekleme boşuna bu yüzden önce kendine kız . Sen değer vermezsen kimse vermez esin de dahil . Başbasa kaldığın 11 den sonra suratına bile bakmamalisin mesela ..
Benimle eşimde 10 yıllık geçmişim var tam böyle olmasa da insan evlenmeden bilemiyor... Birde anne baba abla kardeş olduğu gibi davranmıyor evlenene kadar göz boyama oluyor...
Önlemini alınız bence iyilikle anlamıyorsa eşin anladığı dilden anlamasını sağla
Son bir şey kendinden kısma daha gençsin tabi ki gezip tozup tatile gideceksin bırak bunları eşin düşünsün bir daha bu yaşlara gelemeyeceksin..
Eşiniz ufak da olsa ona buna harcıyorsa sizde harcayın keyfinize bakın o zaman daha değerli olursunuz
Ama is esinizde bitiyor. Ailesi cagirabilir, kv ve kp patavatsiz olabilir,esiniz sınır koyamiyorsa butun suc onun. 10 yillik sevgiliyken de boyle mi davraniyordu yani ailesi cagirir cagirmaz yaninizdan kalkip kosa kosa gider miydi yanlarina? Erkekler degismiyor sadece biz kadinlar onlari yeterince analiz edemiyoruz
Sen gene 9 ay dır çekiyorsun ben 3 senedir çekiyorum canm benim sabrının bittiği yerde bide eşin anlamıyors daha zor gerçekten hayat çekilmez oluyor bir yerde artık insan evliliğini yaşamak istiyor eşiyle akviti
Ben 3 yıldır çekiyorum bu yazdıklarını ve daha fazlasını canm benim insanın Sabrınin bitti yerde eşide destek olmuyorsa daha da çekilmez oluyor herşey erkekler maalesef bir yuva kurduklarının farkına bile varamiyolar anne babalarından kopamiyolar olan bizlere oluyor bide eşlerini anne babalarına ezdiriyosan onlara hizmet etmek zorundaymişiz gibi davranmaları insana gerçekten kullaniliyorum hissi veriyor ve kimseye de hiç bı şekilde yaranamiyosun. annenin babanın el bebek gül bebek yetiştirilen kızları elin kahrını çekiyor büyüyünce maalesef,sanki bunun için yetiştirilmişler gibi bide annelerinin biricik oğulları evlenince ayrı bı kıymete biniyor orasida ayrı dert bı ogluslarin dan kopamamalar ,heryere onunla gitmek istemeler falan kv kiskançlikları falan ömrünü alıp götürüyor kucağından işte hayatını yaşamadan yaşlaniyosun ve arkaana bakıyorsun ki herkese yetmişsinde kendine geç kalmışsın...
Anliyorum demek ki 10 senelik sevgilisiniz ama yeterince taniyacak zamani beraber gecirmemissiniz.yok o zamanlar çağırmak yoktu , zaten annem tutarlıydı bu konularda çok görüşmemize izin vermezdi.
Bence 10 yılda Anlamadım diye bir şey yok tamam ne nedir diye pek çözemezsiniz ama insan anlar yani annecimi babacımı.
Sizi evine yatmaya yollamayan kaynana kocanızla flört ederken buluşmaya hiç yollamaz , sinyal vermiş ama siz görmek istememişsiniz
Sizi çok iyi anlıyorum, biz de kayın ailemle yanyana oturuyoruz bu olaylar yüzünden boşanma aşamasına geldik,1 sene hiç görüşmedim, barıştık aynı tas aynı hamam devam edecek derken ben biraz kestim, haftada 1 falan görüşüyoruz genelde. Bu bile bana fazla geliyor ama gene de şükür. Benim eşimi de annesi kullanıyor ama baktım huyu bu ben de eşimi etkilemeye başladım kv taktiğini kullanarak:)
Ben de çoğu zaman evde oturmak istiyorum artık çünkü evim dediğiniz gibi otel gibi. Ne eşya hevesim var ne bir şey, birikim yapıp uzak bir yere taşınma hayalim var.
ama böyle de değildiki sürekli hayallerinden bahsederdi evde tv başında birlikte geçireceğimiz vakitleri ona yapacağım yemekleri tatlıları hayal edip anlatırdı..Anliyorum demek ki 10 senelik sevgilisiniz ama yeterince taniyacak zamani beraber gecirmemissiniz.
Ya hepsi hikaye. Hangi erkek der ki zaten “askim bir evlenelim haftanin 3 gununu anamla geciririz” diyeama böyle de değildiki sürekli hayallerinden bahsederdi evde tv başında birlikte geçireceğimiz vakitleri ona yapacağım yemekleri tatlıları hayal edip anlatırdı..
Bence yapabilirsin bunlari kendine reva görme . Eşini tanimissindir artık biraz yönlendirme istiyorlar malesef sende güzellikle halletmelisin . Olmazsa biraz sesini çıkart ya korkma en fazla 3 5 gün küser o da alisir yavaş yavaş .
Böyle devam ederse hayat sana zindan ona güzel . Al ipleri eline ikinizde mutlu olun . Bu kadar gücün olduğunu düşünüyorum .
Ya hepsi hikaye. Hangi erkek der ki zaten “askim bir evlenelim haftanin 3 gununu anamla geciririz” diye
Boyle vaatler bana hep yalan gelmistir, nitekim sizde de oyle olmus
galiba dediğiniz gibi ben görmemişim...
benimde öyle çok uzak yerden çok güzel ev bulduk,
bu sefer işe gidip gelmeniz zor olur burda kalırsınız haftasonu evinize gidersiniz dediler.
Hatta ve hatta başka bir öneri vererek siz bu eşyalarla burada oturun oraya eşyaları dayayıp döşeyin oraya gidip biz oturalım dendi ...
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum... Ama ne olursa olsun önlemini al bir şekilde... Ben görümcelerim kv çok üzerime geliyordu bir gün patladım eğer bu evden gidersem herkese yuvamı yıktığınızı söyleyeceğim diye delirdim çünkü lohusa halimle iki görümcem beni çekiştiriyordu hepsini duymuştım... En korktukları şey gitmem çünkü bu şekilde millete rezil olmak istemiyorlarbence tüm suçlu benim çünkü tadsızlık olmasın diye hep tamam diyorum...
Bakmıyorum ama suçlu ben oluyorum..
tatile gitmek şöyle dursun o fikir olduğunda bizi nie götürmüyorsunuz diye triplere girerler ...
yok o zamanlar çağırmak yoktu , zaten annem tutarlıydı bu konularda çok görüşmemize izin vermezdi.
Allah size de yardım etsin, aynen de öyle oluyor kendine geç kalıyorsun...
Ya hepsi hikaye. Hangi erkek der ki zaten “askim bir evlenelim haftanin 3 gununu anamla geciririz” diye
Boyle vaatler bana hep yalan gelmistir, nitekim sizde de oyle olmus
Hayatim senin durumunla bu durum cok farkliDeme öyle kız bizde yakın oturuyoruz hatta eşim arabayı oraya park ediyor daha güvenli diye . Erken gelirse uğrar bi 10 15 dk o kadar koşa koşa eve gelir .
Yada erken geleceği zaman arar hadi hazırlan çıkalım bi yerlere diye .
Bizimde Kv de kv yani en dislilerinden :)
İşte iş koca da bitiyor dengeyi kurabilmeli.
ben söyledim bir kaç kere kayınvalideme direk böyle yeni evlli olduğumuzu evimizde vakit geçirdiğimizi bile anlattım ama yok ,illa yatak diye söylemek lazım tabi onu da anlarsa..-bizimki de hep götürmek istiyordu ama amaçlar ortaya çıkınca mesafe koydum hamileyim diye uzağım onlarda işleri düşer diye hamileyim diye fazla ısrarcı değil.
-siz annesine uygun bir dille bezdiğiniz kısmı anlatın.erkeklerin çoğu neden analarından doğmamış sütten kesilmemiş gibi.bir de kendileri böyleyken utanmadan sizi annecilik ile suçluyor
Allah yardımcın olsun canım çok zor bir durum... Ama ne olursa olsun önlemini al bir şekilde... Ben görümcelerim kv çok üzerime geliyordu bir gün patladım eğer bu evden gidersem herkese yuvamı yıktığınızı söyleyeceğim diye delirdim çünkü lohusa halimle iki görümcem beni çekiştiriyordu hepsini duymuştım... En korktukları şey gitmem çünkü bu şekilde millete rezil olmak istemiyorlar
Maalesef..Herkes düzelir diyor bi kaç yıl sonra..Eşime göre herkes çalışıyor ama mızmızlık yapan benim..çözüm bulabildin mi durumuna
insanlar nasıl böyle bencil olabiliyorlar, kadın yükü ile erkek yükü bir mi..Maalesef..Herkes düzelir diyor bi kaç yıl sonra..Eşime göre herkes çalışıyor ama mızmızlık yapan benim..
Hayatim senin durumunla bu durum cok farklisuslu suslu laflar edecegine icraatlarini gostersin bu erkekler de gorelim. Anasindan ayrilamayan da evlenmesin. Bizim de anamiz var sukur,evlenince herkes kendi evini biliyor.
Aynen canım sorma burada gördükçe ben deliriyorum . Yazık günah bu kadınlara ama ya hakkaten bu kadar aileci olunur mu adama kalsa eve gitmeyecek.
Valla konu sahibi isterse gelmesin senin ailene Çok da lazım değil seninkilere seni gorsunler yeter . Hastayken götürmüş ya oraya takılı kaldım resmen . Artık rest çekme zamanın gelmiş 8 ay iyi huylu olmayi denemişsin olmamış bide böyle dene . Allah yardımcın olsun .