Evlilik boyle birsey degil ki
Sizi ki boyle , yanlis adamla evlenmissiniz
Evlenmeden once hic mi konusmadiniz bu mevzulari? Gercekten merakimdan soruyorum , adamlarin bu aile meraki nasil anlasilamiyor?
Canım senin eşin anneci babacı . Bu kadar bunaldığını anlattım mı eşine ? Bir çözüm sinmiyor mu sana
Yanlis anlamayin beni ama her insan 10 yilda kendini belli eder , evlendikten sonra boyle ana kuzusu olmuyor ya bu adamlarMutluyken mutluyuz tamam kabul ama yeni bir hayatın başladığını kabullenemiyor.
Çok anne söz dinleyen birisi, annesi evinden çıkma karınla dur dese duracak ama durumu kullanıyor galiba ,
sürekli çağırır eder, ilk zamanlar çağırmak için beni arardı artık beni aramıyor direk oğluna söylüyor gidiyoruz 11 de eve dönüyoruz evimiz 2-3 sokak ötede hala bizde kalın diyor napayım ben anlamıyorum ki. Bir kaç defa açık açık da söyledim yeni evliyiz biz birlikte durmak istiyoruz diye ama olsunn falan filan diye kendi bildiğini okuyor..
Eşimle de 10 yıllık geçmişimiz var ama insan bilemiyor ki aynı eve girmeden...
evet dediğiniz gibi gerçekten de çok zor çok...Aileci bir eşle geçinmek gerçekten zor.
Konuşmanızla değişeceğini hiç sanmam.
Allah sabır versin.
Sende gitme sen gidersen git o zaman de ben gelmeyeceğim evimi özledim de . Ay çok sinir oldum eşine de annesine deçok defa anlattım bu seferde sen ailemi istemiyorsun diyor...
Yanlis anlamayin beni ama her insan 10 yilda kendini belli eder , evlendikten sonra boyle ana kuzusu olmuyor ya bu adamlar
Tek careniz var gitmemek evde oturmak , sizi surukleyerek evden cikaramayacagina gore gitmeyin , haftada bir gun belirleyin sadece o aksam yemege gidin
Kavga ederse de etsin baska turlu kurtulamazsiniz bu durumdan
Evet milanaya Katılıyorum mutlaka 10 senede belli etmiştir kendini . 10 sene diyorsun 10 gün değil kiMutluyken mutluyuz tamam kabul ama yeni bir hayatın başladığını kabullenemiyor.
Çok anne söz dinleyen birisi, annesi evinden çıkma karınla dur dese duracak ama durumu kullanıyor galiba ,
sürekli çağırır eder, ilk zamanlar çağırmak için beni arardı artık beni aramıyor direk oğluna söylüyor gidiyoruz 11 de eve dönüyoruz evimiz 2-3 sokak ötede hala bizde kalın diyor napayım ben anlamıyorum ki. Bir kaç defa açık açık da söyledim yeni evliyiz biz birlikte durmak istiyoruz diye ama olsunn falan filan diye kendi bildiğini okuyor..
Eşimle de 10 yıllık geçmişimiz var ama insan bilemiyor ki aynı eve girmeden...
Sende gitme sen gidersen git o zaman de ben gelmeyeceğim evimi özledim de . Ay çok sinir oldum eşine de annesine de
O zaman hergün mü Kv ye gidiyorsunuz ? Sende bügünde benim ailem çağırdı de gitme söyleBen gitmezsem bunu koz olarak kullanıp oda benim aileme bir daha gitmez.
Bu huyu vardır, kaç defa da bu şekilde başka şeyler yaptı..
O zaman hergün mü Kv ye gidiyorsunuz ? Sende bügünde benim ailem çağırdı de gitme söyle
düzelecek mi dersiniz cidden , çünkü bu sebeple çocuk fikri bende hep askıda.zamanla çözülecek şeyler bunlar gördükçe anladıkça kavga etmeden uygun bir dille anlatarak anlatarak anlatarak benim esimde sizinki kadar deil ama evlendigini anlayamadi bir sure aksam eve gelir annesini kardesini arardi ben geldim diye disari cikicaz haber verirdi ben suraya gidiyorum diye karsi tarafta hic oglum hala neden bize soyluyosun demedi taki ben esimi uyarana kadar defalarca soyleyene kadar daha duzeltilecek cok sey var ama zamanla oluyor boyle seyler gayret edin istedigi kadar kussun anlatmaktan bikmayin bizim icin ne kadar zorsa erkekler icinde okadar zormus aileden farkli bir hayatta yasamak ben onu anladim oyuzden biraz sabir
direteceksin, pes etmeyeceksin. kendine eziyet haline gelmis bu evlilik, nekadar dusuncesiz bi aile. bari onlarla yasasaydin, niye ayri ciktin ki. farki yok cunku su anki durumunuzdan. kocalardan korkmayin cekinmeyin bukadar, daha baskin ol, tatli dil guler yuz ile bi sekilde kocani kendine daha cok bagla, evde basbasa oldugunuz zamanlari cok keyifli hale getir ki adam seninle basbasa huzurlu olmayi arzu etsin.gerçekten farkedemedim , ama her buluşmamızda sürekli arardı ailesi, buradan anlamam lazımdı sanırım.
Sizin dediğiniz gibi karar alıyorum , bir kere yapabildim onda da küstü bana.
Evin içindeki huzursuzlukta beni yıprarttığı için küslüğe de dayanamıyorum.
Bazen plan yapıyorum ama bir bakmışım oradayım...
zamanla duzeliyorlar evet bizimkinin duzelmesinde en buyuk rolu ailesinin bana karsi hatalarida oldu tabi ben susup aman esime soylemeyim demedim ki ufak hatalar degildi bunlar esiniz suan her insanin kafasinda olusan el kizi iste dusuncesinde bu fikirle hareket etmeyip hakli oldugunu gosterirsen hersey duzelmeye baslar ama cocuk icin biraz bekle derim ama sunuda soylemeden gecmeyeyim bugun bosansam yaptigima pisman olmayacagim tek sey evladim bosanmak baska evlat sahibi olmak bambaskadüzelecek mi dersiniz cidden , çünkü bu sebeple çocuk fikri bende hep askıda.
çünkü çocuk sahibi olup boşanma kararı alan kaç hanım a tanık olduk kk da